Mancarimi in zona inghinala

Buna ziua,
De vreo 2-3 saptamani am mancarimi in zona dintre scrot si picioare, si in partea stanga si in partea dreapta, s-a creat o zona oarecum rosie, zona in care pielea se albeste daca ma scarpin intens. Imi apar un fel de basicute, fara lichid, ca la intepaturile de tantar, dupa ce ma scarpin. C sa fie? Multumesc.
De vreo 2-3 saptamani am mancarimi in zona dintre scrot si picioare, si in partea stanga si in partea dreapta, s-a creat o zona oarecum rosie, zona in care pielea se albeste daca ma scarpin intens. Imi apar un fel de basicute, fara lichid, ca la intepaturile de tantar, dupa ce ma scarpin. C sa fie? Multumesc.
4 comentarii

prietenul meu a avut ceva asemanator a fost la medic si i-a dat crema TRAVOCORT . da-te cu ea ( pe toata zona rescpectiva si pe scrot ) in fiecare seara timp de 2 sapt. In cazul in care nu are efect. Conulta un medic

Multumesc frumos. O sa incerc, am mai folosit Travocort pentru degetele de la picioare acum cativa ani si a dat rezultate.

Aceleasi simptome insa as adauga si un miros specific. La mine nu functioneaza travocort. Ce sa folosesc?

trebuie sa faceti o analiza de laborator care nu costa mult si nici nu ia timp mult pentru prelevare, se numeste fungigrama dupa care biologul care a facut analiza (sper ca asa se numeste ) va va scrie la ce este sensibil fungul sau stafilococul respectiv sau orice mai gaseste pe acolo.
Nu incercati cu medicamente de pe net pentru ca microbii sau fungii pot deveni rezistenti la orice ve-ti lua mai tarziu, de ce ? pentru 1/2 ora la un laborator ?
Nu incercati cu medicamente de pe net pentru ca microbii sau fungii pot deveni rezistenti la orice ve-ti lua mai tarziu, de ce ? pentru 1/2 ora la un laborator ?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am niste mancarimi in zona genitala, iar daca ma scarpin ma ustura si cand urinez parca ma arde
- 3de 3 zile mi-au aparut niste pete de culoare ros-galbuie cu puroi pe penis
- 3zona genitala rosie, mancarimi, cojite care daca le rup sangereaza
- 2mancarimi si usturimi in zona genitala, la exterior
- 5Iritatii si mancarime in zona genitala + miros
- 5luna de miere cu... probleme
- 6mancarimi in zona genitala la fetita de trei ani!
- 4Mancarime in zona genitala
- 5Pruit genital si anal
- 1penis cu mancarimi
- 2Mancarime genitala
- 6O posibila candidoza?
- 2Am o problema cu macarimi vaginale
- 5scurgeri penis, mancarimi si infectie urinara
- 1Mancarimi vaginale
- 0Problema testicule
- 1Bubite rosii penis
- 0bubițe roșii pe penis care mă mănâncă
- 1Va rog sa ma ajutati!
- 1Sunt destul de panicată. Dacă știți despre ce este vorba, va rog ajutați ma!
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala