Mancarimi in zona inghinala
Buna ziua,
De vreo 2-3 saptamani am mancarimi in zona dintre scrot si picioare, si in partea stanga si in partea dreapta, s-a creat o zona oarecum rosie, zona in care pielea se albeste daca ma scarpin intens. Imi apar un fel de basicute, fara lichid, ca la intepaturile de tantar, dupa ce ma scarpin. C sa fie? Multumesc.
De vreo 2-3 saptamani am mancarimi in zona dintre scrot si picioare, si in partea stanga si in partea dreapta, s-a creat o zona oarecum rosie, zona in care pielea se albeste daca ma scarpin intens. Imi apar un fel de basicute, fara lichid, ca la intepaturile de tantar, dupa ce ma scarpin. C sa fie? Multumesc.
4 comentarii
prietenul meu a avut ceva asemanator a fost la medic si i-a dat crema TRAVOCORT . da-te cu ea ( pe toata zona rescpectiva si pe scrot ) in fiecare seara timp de 2 sapt. In cazul in care nu are efect. Conulta un medic
Multumesc frumos. O sa incerc, am mai folosit Travocort pentru degetele de la picioare acum cativa ani si a dat rezultate.
Aceleasi simptome insa as adauga si un miros specific. La mine nu functioneaza travocort. Ce sa folosesc?
trebuie sa faceti o analiza de laborator care nu costa mult si nici nu ia timp mult pentru prelevare, se numeste fungigrama dupa care biologul care a facut analiza (sper ca asa se numeste ) va va scrie la ce este sensibil fungul sau stafilococul respectiv sau orice mai gaseste pe acolo.
Nu incercati cu medicamente de pe net pentru ca microbii sau fungii pot deveni rezistenti la orice ve-ti lua mai tarziu, de ce ? pentru 1/2 ora la un laborator ?
Nu incercati cu medicamente de pe net pentru ca microbii sau fungii pot deveni rezistenti la orice ve-ti lua mai tarziu, de ce ? pentru 1/2 ora la un laborator ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2mancarimi in interiorul vaginului si in exterior
- 4Mancarimi inauntru pe tubul din penis!!! Ajutor !
- 3de vreo 2 zile, cand urinez ma ustura ingrozitor de abia pot face
- 8in timpul menstruatiei am niste mancarimi genitale groaznice
- 13mancarimi vaginale
- 10ce credeti?
- 6Bubite cu mancarimi pe penis... Oare ce o fii?
- 8O mica intrebare... secretie abundenta de 1-2 ani
- 6Oare sa fie o mica infectie de la sexul anal cu doamna?
- 2Am o problema cu macarimi vaginale
- 1Mancarime vagin
- 5un fel de carne crescuta langa capul penisului
- 0Mincarime si intepaturi in zona genitala
- 2Probleme cu menstruatia va rog raspundeti
- 1Bubite rosii penis
- 0Problema labii mici
- 0Roseata penis, mancarimi si dureri in timpl actului sexual
- 2Pete/bubite roșii care ma mananca
- 1Bubita rosie pe penis
- 0Bubițe albe pe labiile majore, ganglion inflamat
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala