maini cu mancarime si crapaturi puternice
Buna ziua, sotul meu are probleme la maini, a luat tratament locoid si elocom crema, travogen crema si pastile de vitamina A recomandate de medicul dermatolog.dar fara rezultat.le foloseste aceste creme de mult timp dar fara ajutor.Va rog daca ne puteti spune ce tratament sa mai incercam.nu stim e o eczema, o ciuperca...se mai amelioreaza din cand in cand dar reapare curand si e extrem de deranjant. Mancarimi, roseata, crapatuti.va multunesc mult
2 comentarii
Buna ziua,
Pentru un diagnostic de certitudine faceti un examen micologic( trebuie ca pielea sa nu fie data cu nici un fel de crema macar 5-7 zile).
O zi buna,
Dr Artenie,
medic dermatolog
Pentru un diagnostic de certitudine faceti un examen micologic( trebuie ca pielea sa nu fie data cu nici un fel de crema macar 5-7 zile).
O zi buna,
Dr Artenie,
medic dermatolog
buna ziua, sotul meu are probleme cu degetele, in sensul ca pielea degetelor i se intareste tare si ii crapa foarte adanc pana ii sangereaza, nu are mancarimi si nici nu se inroseste pielea, insa nu poate face nimic ca imediat ii crapa si crapaturile respective sunt dureroase Va rog ajutatima cu un sfat, ce ar putea fi
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5bubite care ma manca rau de tot
- 6mancarimi ale pielii
- 3Pete rosii neregulate
- 3infectii ale sangelui
- 20Se poate sa i se fi extins candida pe tot corpul chiar si la organe?
- 17dureri de maini
- 3mancarimi pe piele si stari foarte puternice de voma
- 11Mancarimi pe tot corpul.
- 5Mancarimi ale palmelor de o saptamana
- 11bubite rosii ce provoaca mancarime pe piele...
- 3mancarimi de piele dupa soare
- 3ten uscat cu mancarimi
- 16fractura la mana
- 7bubite asemanatoare piscaturilor de tantari
- 1bubite rosii pe picioare
- 2Mancarime, pete rosii, se extind
- 6am dureri la mana dreapta si pot sa fac nimic
- 1Mancarimi nazale
- 2Posibil Iritatie cu mancarimi
Mai multe informații despre: Mancarimea pielii Mana
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: