Mancarime laba piciorului
Buna seara,
De vreo 3 zile am o mancarime puternica pe labele piciorului care apare in special dimineata si seara, si uneori am aceeasi senzatie si in palme dar nu la fel de puternica. Pe piele nu am observat sa am vreo eczema, sau ceva neobisnuit. De 2 zile am inceput sa ma dau cu Nidoflor, dar pana acum nicio imbunatatire.
Mentionez ca de vreo saptamana iau un tratament pentru dureri de spate cu Mydocalm, XefoRapid si Omez. Este prima data cand iau acest XefoRapid, este posibil sa am o reactie adversa de la el? Simt de parca ar fi o mancarime in interiorul piciorului, nu pe piele. Imi puteti spune ce ar putea fi?
Multumesc!
De vreo 3 zile am o mancarime puternica pe labele piciorului care apare in special dimineata si seara, si uneori am aceeasi senzatie si in palme dar nu la fel de puternica. Pe piele nu am observat sa am vreo eczema, sau ceva neobisnuit. De 2 zile am inceput sa ma dau cu Nidoflor, dar pana acum nicio imbunatatire.
Mentionez ca de vreo saptamana iau un tratament pentru dureri de spate cu Mydocalm, XefoRapid si Omez. Este prima data cand iau acest XefoRapid, este posibil sa am o reactie adversa de la el? Simt de parca ar fi o mancarime in interiorul piciorului, nu pe piele. Imi puteti spune ce ar putea fi?
Multumesc!
1 comentarii
Posibil. Cititi cu atentie efectele secundare de pe prospectele medicamentelor pe care le luati.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1mancarimi ale degetelor de la maini
- 3ce se intampla pe pielea mea?
- 3mancarimi pe piele si stari foarte puternice de voma
- 4dupa mancarimea pielii imi apar bubite
- 6sa fie oare alergie???
- 7Mancarimi dupa baie
- 24mancarimi pe baza nervoasa?
- 1ma mananca peste tot in cap sub parul capului
- 0mancarime de piele in fiecare vara
- 1Pete pe piele... mancarimi
- 0mancarime pe corp si analize
- 1Eczema! Ajutor va rog!
- 1Bubite roşii cu vârf galben doar in anumite zone
- 7Intoxicație sau alergie?
- 0Urticarie, mancarimi de piele si lipsa de aer
- 7Pete rotunde pe piele care mananca foarte tare.
- 1Mancarimi nazale
- 1Mancarimi piele după ce mananc
- 3Mancarime piele pe fond nervos
Mai multe informații despre: Mancarimea pielii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: