Mâncărime piele

Bună seara!
De câțiva ani buni ma confrunt cu aceasta problema, ciudat este ca se întâmplă ocazional, nu tot timpul...
Nu mi dau seama exact când și de la ce se declanșează, ma mănâncă piele pe picioare(tot piciorul) în special după dus și noaptea.
Sau în ultimul timp ma ia numai noaptea.Am renunțat și la epilatul cu ceara, fac IPL, însă tot nu am scăpat de problema.Am mers la diferiți dermatologi și nimic.Mentionez ca nu mi ies bube nu nimic dar este o mâncărime insuportabila care îmi afectează viata enorm!Ma gândesc ca ar putea fi pe sistem nervos. Ce ar fi de făcut?mulțumesc!
De câțiva ani buni ma confrunt cu aceasta problema, ciudat este ca se întâmplă ocazional, nu tot timpul...
Nu mi dau seama exact când și de la ce se declanșează, ma mănâncă piele pe picioare(tot piciorul) în special după dus și noaptea.
Sau în ultimul timp ma ia numai noaptea.Am renunțat și la epilatul cu ceara, fac IPL, însă tot nu am scăpat de problema.Am mers la diferiți dermatologi și nimic.Mentionez ca nu mi ies bube nu nimic dar este o mâncărime insuportabila care îmi afectează viata enorm!Ma gândesc ca ar putea fi pe sistem nervos. Ce ar fi de făcut?mulțumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7basicute mici pe degete, cu mancarimi
- 5pete de culoare maronie si mancarimi
- 29Mancarimi cu aspect si senzatie de urzicatura, rog raspuns
- 3bubite marunte pe brate + mancarime - ce poate fi?
- 2mancarimi ale pielii
- 5umflarea buzelor si mancarime de piele
- 7mancarime si intepaturi in dreapta la mijloc
- 7Eczema atipica vara
- 1alergii si mancarimi pe corp
- 9mancarime degete maini, crapare piele maini
- 6Mancarimi si urticarie in special noaptea. Imi ies bube de 1 cm in diametru noaptea
- 1Senzatie mancarime
- 0Bubite mici care se transforma in basicute, ce poate sa fie?
- 3mancarimi, intepaturi sub piele
- 2ma mananca spatele in urma unei comprese cu spirt
- 1Mancarime mamelon
- 2Urticaria acuta ajutor
- 3Dermatologie - am o mâncărime de piele de care nu mai scap
- 2Posibil Iritatie cu mancarimi
- 4Mancarimi ale pielii va rog ajutor
Mai multe informații despre: Mancarimea pielii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: