Mâncărime piele

Bună seara!
De câțiva ani buni ma confrunt cu aceasta problema, ciudat este ca se întâmplă ocazional, nu tot timpul...
Nu mi dau seama exact când și de la ce se declanșează, ma mănâncă piele pe picioare(tot piciorul) în special după dus și noaptea.
Sau în ultimul timp ma ia numai noaptea.Am renunțat și la epilatul cu ceara, fac IPL, însă tot nu am scăpat de problema.Am mers la diferiți dermatologi și nimic.Mentionez ca nu mi ies bube nu nimic dar este o mâncărime insuportabila care îmi afectează viata enorm!Ma gândesc ca ar putea fi pe sistem nervos. Ce ar fi de făcut?mulțumesc!
De câțiva ani buni ma confrunt cu aceasta problema, ciudat este ca se întâmplă ocazional, nu tot timpul...
Nu mi dau seama exact când și de la ce se declanșează, ma mănâncă piele pe picioare(tot piciorul) în special după dus și noaptea.
Sau în ultimul timp ma ia numai noaptea.Am renunțat și la epilatul cu ceara, fac IPL, însă tot nu am scăpat de problema.Am mers la diferiți dermatologi și nimic.Mentionez ca nu mi ies bube nu nimic dar este o mâncărime insuportabila care îmi afectează viata enorm!Ma gândesc ca ar putea fi pe sistem nervos. Ce ar fi de făcut?mulțumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1mancarimi ale degetelor de la maini
- 12Bubite mici albe + mancarime
- 7bubite ca niste piscaturi de tantari
- 17mancarime acuta urmata de bubite
- 2Mancarime pe tot corpul
- 2Ma mananca rau toata pielea corpului:|
- 6Eczema urata pe laba piciorului
- 5Mancarimi pe tot corpul
- 8Mancarimi pe tot corpul
- 0despre mancarime la un batran
- 0Bubite mici care se transforma in basicute, ce poate sa fie?
- 1Mâncărime pe piele
- 7Intoxicație sau alergie?
- 1Pete roșii pe gât, piept și cot
- 1Mancarimi ale pielii
- 1Mancarime puternica in spatele si in lateralul calcaielor
- 1Ajutați-ma...de 3 ani am o urticarie colinergica, niciun medicament nu își face efectul..
- 0Mă confrunt cu o boală de piele și nu stiu ce să fac
- 1Posibila alergie?
Mai multe informații despre: Mancarimea pielii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: