Mâncărime piele
Bună seara!
De câțiva ani buni ma confrunt cu aceasta problema, ciudat este ca se întâmplă ocazional, nu tot timpul...
Nu mi dau seama exact când și de la ce se declanșează, ma mănâncă piele pe picioare(tot piciorul) în special după dus și noaptea.
Sau în ultimul timp ma ia numai noaptea.Am renunțat și la epilatul cu ceara, fac IPL, însă tot nu am scăpat de problema.Am mers la diferiți dermatologi și nimic.Mentionez ca nu mi ies bube nu nimic dar este o mâncărime insuportabila care îmi afectează viata enorm!Ma gândesc ca ar putea fi pe sistem nervos. Ce ar fi de făcut?mulțumesc!
De câțiva ani buni ma confrunt cu aceasta problema, ciudat este ca se întâmplă ocazional, nu tot timpul...
Nu mi dau seama exact când și de la ce se declanșează, ma mănâncă piele pe picioare(tot piciorul) în special după dus și noaptea.
Sau în ultimul timp ma ia numai noaptea.Am renunțat și la epilatul cu ceara, fac IPL, însă tot nu am scăpat de problema.Am mers la diferiți dermatologi și nimic.Mentionez ca nu mi ies bube nu nimic dar este o mâncărime insuportabila care îmi afectează viata enorm!Ma gândesc ca ar putea fi pe sistem nervos. Ce ar fi de făcut?mulțumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Pete rosii dupa contactul cu apa
- 2Mancarime a pielii
- 5basicute cu lichid pe degete
- 3Mancarimi groaznice de piele
- 3mancarimi de piele dupa soare
- 7mancarime si intepaturi in dreapta la mijloc
- 2Mancarimi (umflaturi sub piele) in palme si talpi
- 3de 2 luni am mancarimi de piele: pe piept, burta, spate, maini si foarte rar pe picioare
- 7Cam 3 saptamani am mancarimi deasupra gleznei... psoriazis?
- 4mancarime piele
- 2probleme cu pielea
- 2mancarimi pe tot corpul
- 2senzatie de mancarime
- 0mancarime pe corp si analize
- 1Bubite roşii cu vârf galben doar in anumite zone
- 1Bubite cu mancarimi pe corp
- 1Mancarime insuportabila a pielii
- 1Mancarimi nazale
- 0Imi cade parul, unghiile se rup si ma mananca pielea
Mai multe informații despre: Mancarimea pielii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: