Mâncărime piele
![Dedde](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Bună seara!
De câțiva ani buni ma confrunt cu aceasta problema, ciudat este ca se întâmplă ocazional, nu tot timpul...
Nu mi dau seama exact când și de la ce se declanșează, ma mănâncă piele pe picioare(tot piciorul) în special după dus și noaptea.
Sau în ultimul timp ma ia numai noaptea.Am renunțat și la epilatul cu ceara, fac IPL, însă tot nu am scăpat de problema.Am mers la diferiți dermatologi și nimic.Mentionez ca nu mi ies bube nu nimic dar este o mâncărime insuportabila care îmi afectează viata enorm!Ma gândesc ca ar putea fi pe sistem nervos. Ce ar fi de făcut?mulțumesc!
De câțiva ani buni ma confrunt cu aceasta problema, ciudat este ca se întâmplă ocazional, nu tot timpul...
Nu mi dau seama exact când și de la ce se declanșează, ma mănâncă piele pe picioare(tot piciorul) în special după dus și noaptea.
Sau în ultimul timp ma ia numai noaptea.Am renunțat și la epilatul cu ceara, fac IPL, însă tot nu am scăpat de problema.Am mers la diferiți dermatologi și nimic.Mentionez ca nu mi ies bube nu nimic dar este o mâncărime insuportabila care îmi afectează viata enorm!Ma gândesc ca ar putea fi pe sistem nervos. Ce ar fi de făcut?mulțumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5bubite care ma manca rau de tot
- 5mancarimi puternice in zona coapselor si a feselor
- 3mancarimi insuportabile in diverse locruri
- 7mincarime doar pe brate, miini (nu palma)
- 3mancarimi pe piele si stari foarte puternice de voma
- 3bubite pe piele cu mancarimi... Ce e?
- 8furunculita?
- 6sa fie oare alergie???
- 4ciuperca invizibila ?
- 1alergii si mancarimi pe corp
- 0Ma mananca pielea...
- 0Bubite rosii pe corp
- 2mancarimi si iritatii in spatele capului
- 1mancarime brat
- 2ma mananca spatele in urma unei comprese cu spirt
- 1Mancarime mamelon
- 7Intoxicație sau alergie?
- 2Diagnosticare Scabie