Mancarime putetnica
Buna seara,
Am 31 de ani si de 1an si 3-4 luni am o mancarime insuportabila pe tot corpul. La inceput mi se inroseste pielea, si parca sunt urzicata(la fel ca bubitele facute in urma urzicarii), dupa care apar aceste bubite iar daca ma scarpin pur si simplu se umfla pielea.
Imi apar pe cap, fata, maini absolut pe tot corpul nu stiu ce sa mai fac, cedeaza doar cu Xyzal(uneori sunt atat de puternice de imi vine sa smulg pielea de pe mine) am tot facut analize de sange, si nu mi.a iesit nimic, va rog ajutati-ma cu un sfat, tratament ceva...pentru ca sunt foarte deranjante aceste mancarimi.
Va multumesc din tot sufletul.
Sanatate multa!
Am 31 de ani si de 1an si 3-4 luni am o mancarime insuportabila pe tot corpul. La inceput mi se inroseste pielea, si parca sunt urzicata(la fel ca bubitele facute in urma urzicarii), dupa care apar aceste bubite iar daca ma scarpin pur si simplu se umfla pielea.
Imi apar pe cap, fata, maini absolut pe tot corpul nu stiu ce sa mai fac, cedeaza doar cu Xyzal(uneori sunt atat de puternice de imi vine sa smulg pielea de pe mine) am tot facut analize de sange, si nu mi.a iesit nimic, va rog ajutati-ma cu un sfat, tratament ceva...pentru ca sunt foarte deranjante aceste mancarimi.
Va multumesc din tot sufletul.
Sanatate multa!
2 comentarii
Buna ziua,
Mergeti la un medic dermatolog si allergolog pentru identificarea factorului declansator- infectii, alimente, stres.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Mergeti la un medic dermatolog si allergolog pentru identificarea factorului declansator- infectii, alimente, stres.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Buna seara,
Va multumesc frumos pentru raspuns, dar am fost la dermatolog si dumnealui mi.a dat xyzal...o sa merg la alergolog.
O seara placuta!!!
Va multumesc frumos pentru raspuns, dar am fost la dermatolog si dumnealui mi.a dat xyzal...o sa merg la alergolog.
O seara placuta!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6mancarimi ale pielii
- 5mancarime si iritatie
- 5iritatie in zona abdomenului... iarna nu prea am probleme, in schimb vara e dezastru
- 9Pete rosii dupa contactul cu apa
- 6Eczema urata pe laba piciorului
- 7bubite rosii care se extind pe corp
- 3bubite marunte pe brate + mancarime - ce poate fi?
- 8Boala de piele sau alergie?
- 6se scarpina pe tot corpul pana si pe fata pana la sange. credeti ca un psihiatru i-ar fi de ajutor?
- 3de 2 luni am mancarimi de piele: pe piept, burta, spate, maini si foarte rar pe picioare
- 4Ma mananca foarte tare capul
- 0despre mancarime la un batran
- 0Cosuri pe picioare provoaca mancarimi si devin rani.
- 2maini cu mancarime si crapaturi puternice
- 3mancarimi, intepaturi sub piele
- 1Bubite cu mancarimi pe corp
- 0Mancarime a pielii
- 0Urticarie, mancarimi de piele si lipsa de aer
- 1Mâncărime excesivă la contactul fizic și trecerea de la rece-cald
- 2Mâncarime pe tot corpul
Mai multe informații despre: Mancarimea pielii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: