Mancarime putetnica

Buna seara,
Am 31 de ani si de 1an si 3-4 luni am o mancarime insuportabila pe tot corpul. La inceput mi se inroseste pielea, si parca sunt urzicata(la fel ca bubitele facute in urma urzicarii), dupa care apar aceste bubite iar daca ma scarpin pur si simplu se umfla pielea.
Imi apar pe cap, fata, maini absolut pe tot corpul nu stiu ce sa mai fac, cedeaza doar cu Xyzal(uneori sunt atat de puternice de imi vine sa smulg pielea de pe mine) am tot facut analize de sange, si nu mi.a iesit nimic, va rog ajutati-ma cu un sfat, tratament ceva...pentru ca sunt foarte deranjante aceste mancarimi.
Va multumesc din tot sufletul.
Sanatate multa!
Am 31 de ani si de 1an si 3-4 luni am o mancarime insuportabila pe tot corpul. La inceput mi se inroseste pielea, si parca sunt urzicata(la fel ca bubitele facute in urma urzicarii), dupa care apar aceste bubite iar daca ma scarpin pur si simplu se umfla pielea.
Imi apar pe cap, fata, maini absolut pe tot corpul nu stiu ce sa mai fac, cedeaza doar cu Xyzal(uneori sunt atat de puternice de imi vine sa smulg pielea de pe mine) am tot facut analize de sange, si nu mi.a iesit nimic, va rog ajutati-ma cu un sfat, tratament ceva...pentru ca sunt foarte deranjante aceste mancarimi.
Va multumesc din tot sufletul.
Sanatate multa!
2 comentarii

Buna ziua,
Mergeti la un medic dermatolog si allergolog pentru identificarea factorului declansator- infectii, alimente, stres.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Mergeti la un medic dermatolog si allergolog pentru identificarea factorului declansator- infectii, alimente, stres.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog

Buna seara,
Va multumesc frumos pentru raspuns, dar am fost la dermatolog si dumnealui mi.a dat xyzal...o sa merg la alergolog.
O seara placuta!!!
Va multumesc frumos pentru raspuns, dar am fost la dermatolog si dumnealui mi.a dat xyzal...o sa merg la alergolog.
O seara placuta!!!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Mancarime pe tot corpul
- 7mincarime doar pe brate, miini (nu palma)
- 3bube, mancarimi... zona genitala
- 3mancarime, aspect urzicatura care dispare
- 5Pata rosie intre picioare insotita de mancarime
- 5Pete rosi dupa spalare + mancarimi
- 4mancarimile pe sistem nervos
- 2mincarimi la degetele de la picioare
- 5mancarimi pe maini si picioare
- 3Palmi si talpi crapate cu sangerari roseata si mancarimi
- 0Roseata si mancarimi
- 4Ma mananca foarte tare capul
- 0mancarime de piele in fiecare vara
- 9ma mananca foarte tare pielea pe picioare desi nu am nimic vizibil
- 0iritatii ale pielii fara roseata sau mancarimi
- 0Senzatie de mancarime alunita
- 1Mancarimi insuportabile
- 2Pete rosii pe piele care apar si dispar (cu mancarimi)
- 1De Ce mă mănâncă pielea
- 3Mancarime piele pe fond nervos
Mai multe informații despre: Mancarimea pielii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: