Mancarime putetnica
Buna seara,
Am 31 de ani si de 1an si 3-4 luni am o mancarime insuportabila pe tot corpul. La inceput mi se inroseste pielea, si parca sunt urzicata(la fel ca bubitele facute in urma urzicarii), dupa care apar aceste bubite iar daca ma scarpin pur si simplu se umfla pielea.
Imi apar pe cap, fata, maini absolut pe tot corpul nu stiu ce sa mai fac, cedeaza doar cu Xyzal(uneori sunt atat de puternice de imi vine sa smulg pielea de pe mine) am tot facut analize de sange, si nu mi.a iesit nimic, va rog ajutati-ma cu un sfat, tratament ceva...pentru ca sunt foarte deranjante aceste mancarimi.
Va multumesc din tot sufletul.
Sanatate multa!
Am 31 de ani si de 1an si 3-4 luni am o mancarime insuportabila pe tot corpul. La inceput mi se inroseste pielea, si parca sunt urzicata(la fel ca bubitele facute in urma urzicarii), dupa care apar aceste bubite iar daca ma scarpin pur si simplu se umfla pielea.
Imi apar pe cap, fata, maini absolut pe tot corpul nu stiu ce sa mai fac, cedeaza doar cu Xyzal(uneori sunt atat de puternice de imi vine sa smulg pielea de pe mine) am tot facut analize de sange, si nu mi.a iesit nimic, va rog ajutati-ma cu un sfat, tratament ceva...pentru ca sunt foarte deranjante aceste mancarimi.
Va multumesc din tot sufletul.
Sanatate multa!
2 comentarii
Buna ziua,
Mergeti la un medic dermatolog si allergolog pentru identificarea factorului declansator- infectii, alimente, stres.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Mergeti la un medic dermatolog si allergolog pentru identificarea factorului declansator- infectii, alimente, stres.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Buna seara,
Va multumesc frumos pentru raspuns, dar am fost la dermatolog si dumnealui mi.a dat xyzal...o sa merg la alergolog.
O seara placuta!!!
Va multumesc frumos pentru raspuns, dar am fost la dermatolog si dumnealui mi.a dat xyzal...o sa merg la alergolog.
O seara placuta!!!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5bubite care ma manca rau de tot
- 5mancarimi puternice in zona coapselor si a feselor
- 3ce se intampla pe pielea mea?
- 3mincarimi la picioare
- 7mancarimi ingrozitoarea:(( help
- 3de ce cand ejaculez imi apar pete rosii?
- 8furunculita?
- 3mancarime de piele
- 4mancarime piele
- 2Mancarimi si bubite
- 7bubite asemanatoare piscaturilor de tantari
- 9ma mananca foarte tare pielea pe picioare desi nu am nimic vizibil
- 2mancarimi si pete rosii
- 2Mancarime, pete rosii, se extind
- 1Afectiune piele
- 1prurit
- 1Iritație, momente de mâncărime intense de vreo 5 minute pe aproape tot copul
- 1Mancarime
- 1Am nevoie de o indrumare urgenta! Am mancarimi de mameloane si piele uscata.
- 0Mancarime, intepaturi si arsuri generalizate ale pielii
Mai multe informații despre: Mancarimea pielii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: