Mancarime, intepaturi si arsuri generalizate ale pielii
Buna ziua,
Va scriu in speranta ca cineva ma poate indruma in vreun fel. De vreo luna de zile, bunica mea, in varsta de 82 de ani, acuza o mancarime generalizata a corpului insotita de intepaturi si arsuri (gat, sira spinarii, picioare) in special noaptea, din cauza carora nu poate dormi. I s-au dat xyzal, claritine, lotiuni mentolate, dar toate fara niciun rezultat.
Hemoleucograma este buna, mai putin CRP-2, VSH 40 si Fibrinogen 700. Infectie urinara nu este, sumarul si urocultura au iesit bune.
Tin sa mentionez ca pielea este curata, fara eruptii sau eczeme.
Multumesc mult!
Va scriu in speranta ca cineva ma poate indruma in vreun fel. De vreo luna de zile, bunica mea, in varsta de 82 de ani, acuza o mancarime generalizata a corpului insotita de intepaturi si arsuri (gat, sira spinarii, picioare) in special noaptea, din cauza carora nu poate dormi. I s-au dat xyzal, claritine, lotiuni mentolate, dar toate fara niciun rezultat.
Hemoleucograma este buna, mai putin CRP-2, VSH 40 si Fibrinogen 700. Infectie urinara nu este, sumarul si urocultura au iesit bune.
Tin sa mentionez ca pielea este curata, fara eruptii sau eczeme.
Multumesc mult!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5De o luna de zile am mancarime a pielii pe tot corpul
- 2Ma mananca rau toata pielea corpului:|
- 69psoriazis?!
- 7Mancarimi de piele ingrozitoare
- 4dupa mancarimea pielii imi apar bubite
- 5umflarea buzelor si mancarime de piele
- 4Mancarimi ale pielii
- 5iritatie pe piele.. e doar alergie?
- 3de 2 luni am mancarimi de piele: pe piept, burta, spate, maini si foarte rar pe picioare
- 3Alergie sistem nervos?
- 4Mancarime excesiva. Raspuns urgent, va rog!
- 4spin de la trandafir
- 2Mancarime de piele dupa colecistectomie laparoscopica
- 2Mancarimi piele... multiple diagnostice si tratamente
- 1Probleme de sanatate - senzatii de arsuri de la coloana spre maini si picioare
- 1Mancarimi piele după ce mananc
- 0Meralgia parestezică
- 1Neuropatie
Mai multe informații despre: Mancarimea pielii intepaturi ale pielii senzatia de arsura pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: