mancarime de piele
buna ziua. am si eu o problema si va rog sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate.
Aproape dupa fiecare dus ma mananca pielea, in special picioarele.si nu stiu cu ce as putea sa ma dau sa nu ma mai manance.
va multumesc
Aproape dupa fiecare dus ma mananca pielea, in special picioarele.si nu stiu cu ce as putea sa ma dau sa nu ma mai manance.
va multumesc
3 comentarii
Dezinfecteaza cu clor podeaua de la baie; poate faci alergie la vreo substanta din compozitia sapunului sau al gelului de dus pe care-l folosesti, sau poate ca dupa dus te dai cu o crema de corp si-ti produce aceasta reactie alergica.Prosopul de baie sa fie numai al tau si dupa spalarea acestuia pune-l tot in solutie cu clor si clateste-l bine apoi.Stii ca este ACE si pentru rufe albe si pentru cele colorate.Vezi daca mai ai probleme dupa ce analizezi cele ce ti-am scris si iei masuri.Numai bine!
nu are nicio legatura cu igiena sau cu sapunul, sampoanele, aveti paraziti intestinali, faceti un control, nu stiu de ce se minimalizeaza disconfortul dat de viermii intestinali si se pun simptomele pe baza diverselor altor boli sau utilizatorii diverselor substante.
buna ziua, am o problema am mincarimii f.marii ale pielii in zona spatelui, in special umerii imi apar mici unflaturii ce fac?mas scarpina intruna, am stat f.mult in soare in maieu, pielea e pigmentata in puncte maro in jona mincarimilor.ce sa iau, ajutatima va rog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5bubite care ma manca rau de tot
- 5mancarimi puternice in zona coapselor si a feselor
- 7bubite mici pe brate, abdomen, picioare
- 12Bubite mici albe + mancarime
- 3mancarimi insuportabile in diverse locruri
- 4disperat.. cum fac ceva stau jos ca obosesc si ma maninca tot corpul
- 34bubite mici cu mancarimi pe tot corpul, contagioase
- 21bubite rosii si mancarime rog rasp urgent
- 3mancarimi si inflamarea pielii!
- 1mincarime pe tot corpul
- 10Bube pe piele
- 7Cam 3 saptamani am mancarimi deasupra gleznei... psoriazis?
- 0Ma mananca pielea...
- 1mancarime de piele si bubite
- 11mancarime puternica pe maini...va rog sa ma ajutati
- 2mancarimi fara urme
- 3mancarimi, intepaturi sub piele
- 2Iritatie
- 0Mancarime cu umflaturi
- 0Mâncărime piele
Mai multe informații despre: Mancarimea pielii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: