furunculita?

Buna ziua,
Mama mea are niste bubite pe spate care o mananca foarte tare. A fost la doctor si i s-a zis ca are o boala numita furunculita. I s-a facut totodata si o biopsie dar inca nu i s-au dat rezultatele. Poate fi cancer de piele? Cum se poate trata aceasta boala?
Mama mea are niste bubite pe spate care o mananca foarte tare. A fost la doctor si i s-a zis ca are o boala numita furunculita. I s-a facut totodata si o biopsie dar inca nu i s-au dat rezultatele. Poate fi cancer de piele? Cum se poate trata aceasta boala?
8 comentarii

Furunculoza (nu "furunculita" !!!) este o infectie a pielii. Nu este cancer !

Multumesc mult pentru raspuns. Intre timp am aflat ca are keratoza foliculara. Imi puteti spune cu ce se trateaza aceasta? Multumesc mult.

Multumesc mult pentru raspuns. Intre timp am aflat ca are keratoza foliculara. Imi puteti spune cu ce se trateaza aceasta? Multumesc mult.

Multumesc
mult pentru raspuns. Intre timp am aflat ca are keratoza foliculara. Imi puteti spune cu ce se trateaza aceasta? Multumesc mult.
mult pentru raspuns. Intre timp am aflat ca are keratoza foliculara. Imi puteti spune cu ce se trateaza aceasta? Multumesc mult.

Multumesc mult pentru raspuns. Intre timp am aflat ca are o keratoza foniculara. Imi puteti spune cum se trateaza aceasta?

Ma scuzati. Am dat Trimite de prea multe ori. Nu mi-am dat seama:)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1mancarimi ale degetelor de la maini
- 7bubite mici pe brate, abdomen, picioare
- 3Bubite mici rosii pe toata suprafata corpului
- 3bube, mancarimi... zona genitala
- 4bubite rosii care ma mananca foarte tare si au inceput sa se extinda pe tot corpul...
- 7boala de piele in cap
- 2epilatul si bubitele rosii
- 5eruptie a pielii de cam o saptamana
- 5Am o mancarime a pielii picioarelor :(
- 2Boala de piele la copil de 6 ani
- 1Mancarimi de piele
- 4Nimeni nu stie
- 0Mancarimi in special noaptea posibil urticarie
- 1Puncte rosii pe penis, bube pe corp - act sexual oral
- 0bubite albe pe sfarc. spm sau sarcina?
- 1Bubite roşii cu vârf galben doar in anumite zone
- 2Iritatie
- 1Mâncărime pe maini
- 0Mâncărime piele
- 1Problema la nivelul mainilor
Mai multe informații despre: Mancarimea pielii bubite pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: