mancarime piele
buna, am depus azi un pic de efort, am facut niste serii de flotari iar dupa fiecare ma manca pielea de pe corp de la burta in sus tot mai tare.
am mai patit asa anul trecut primavara cand mergeam pe strada si eram un pic mai gros imbracat, am crezut ca e de la caldura.
serii de flotari tot fac incepand cu asta primavara si nu am avut problema de genu.
acum 3 saptamani am mai patit sa ma manance intens pielea cand am mutat niste mobila.
asadar are legatura cu efortul dar nu de fiecare data
mentionez ca nu-mi apar bube pe corp.
am mai patit asa anul trecut primavara cand mergeam pe strada si eram un pic mai gros imbracat, am crezut ca e de la caldura.
serii de flotari tot fac incepand cu asta primavara si nu am avut problema de genu.
acum 3 saptamani am mai patit sa ma manance intens pielea cand am mutat niste mobila.
asadar are legatura cu efortul dar nu de fiecare data
mentionez ca nu-mi apar bube pe corp.
4 comentarii
Mancarimea asta, mai ales ca este legata si de efort, vezi sa nu indice cumva o hepatita C.
Mergi la medic sa iti dea sa faci Anti - HCV (screening)
Poate iti da sa faci si alte analize.
Pentru detectare hepatita B se face Ag HBs (screening).
Daca banuiesti o intoxicatie cu ceva, poti merge la alergologie si spui daca ai lucrat cu ceva substante toxice.
Daca se descuameaza pielea, poti merge la dermatologie.
Trebuie sa te vada un medic si sa te indrume. Poate este nevoie sa faci acele analize pentru hepatita C.
Mergi la medic sa iti dea sa faci Anti - HCV (screening)
Poate iti da sa faci si alte analize.
Pentru detectare hepatita B se face Ag HBs (screening).
Daca banuiesti o intoxicatie cu ceva, poti merge la alergologie si spui daca ai lucrat cu ceva substante toxice.
Daca se descuameaza pielea, poti merge la dermatologie.
Trebuie sa te vada un medic si sa te indrume. Poate este nevoie sa faci acele analize pentru hepatita C.
Buna, cam de 2 ani de zile am mincarimi ale pielii capului, am fost la Orl dar nu a prea stiut ce sa imi faca dupa ce a vazut ca nu sint alergic.Am primit doar un sampon si o crema, care nu ajuta la nimik.Spuneti-mi ce pot sa fac ca sint foarte deranjante aceste mincarimi...Matreata nu am, cum credea doctorul...Multumesc anticipat.
hopefull, poate sa fie o reactie data de o infectie in corp. Poate fi si de la o carie.
Nu toate persoanele patesc asa, dar chiar se intampla. E tot o forma de alergie, poate de la toxinele eliminate de bacterii.
Mai ai si alte simptome?
Probleme la urinat, nas infundat te doare gatul? Digestia e buna? Te doare ceva?
Daca ai carii, rezolva intai cu astea si vezi ce mai simti.
Nu toate persoanele patesc asa, dar chiar se intampla. E tot o forma de alergie, poate de la toxinele eliminate de bacterii.
Mai ai si alte simptome?
Probleme la urinat, nas infundat te doare gatul? Digestia e buna? Te doare ceva?
Daca ai carii, rezolva intai cu astea si vezi ce mai simti.
Multumesc pentru raspunsul dumneavoastra rapid.Gatul ma doare da, de vreo 2 luni, de fapt tot o mancarime deranjanta in gat am, nu stiu, totusi ma gandesc ca s-ar putea sa fie un corp strain metalic, pe care l-am inhalat la servici(span).Digestia e ok si nu am probleme la urinat, dar nu m-am gandit niciodata ca s-ar putea sa aiba legatura cu cariile.Am paradontoza si poate de acolo se trage cum ziceti dumneavoastra.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4caderea pielei de pe dosul palmei, ca o matreata
- 7bubite ca niste piscaturi de tantari
- 3Mancarimi in zona gatului, a cefei, a mainilor
- 3infectii ale sangelui
- 7boala de piele in cap
- 21bubite rosii si mancarime rog rasp urgent
- 2Mancarimi (umflaturi sub piele) in palme si talpi
- 7Mancarime exasperanta si pierderea foarte agresiva a parului
- 3mancarime mainii
- 3Mancarimi de piele si umflaturi
- 1mancarimi de piele