Mana dreapta umflata dimineata va rog un sfat
Buna ziua, multa vreme m-am trezit dimineata cu mana dreapta umflata usor, umflatura care disparea in cel mult o ora. De cateva zile mana este mai umflata dimineata si trec ore bune pana se simte abia o ameliorare, Ma doare de asemenea antebratul de la cot in jos pe partea exterioara. Nu stiu daca are vreo legatura, am o tromboza venoasa profunda la piciorul drept pentru care iau Eliquis si Detralex. Ce ma sfatuiti? Multumesc mult.
2 comentarii
Buna seara,
Pentru edemul mainii trebuie sa vedeti ce se intampla la nivelul ganglionilor limfatici ai axilei.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-Picior
Pentru edemul mainii trebuie sa vedeti ce se intampla la nivelul ganglionilor limfatici ai axilei.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-Picior
Multumesc pentru raspuns. Am observat ca uneori cand misc mana dreapta, la umar se aude un zgomot, ma tem sa nu am si o artroza. De cativa ani fac edem limfatic la picioare, mai ales cand le suprasolicit. De curand m-am vindecat de covid si un doppler vascular a evidentiat o tromboza venoasa profunda si o tromboza superficiala de asemenea, Nu stiu daca exista vreo legatura intre toate acestea si durerea pe care o simt in mana plus faptul ca uneori se umfla in somn.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Dureri ale mainilor si picioarelor la cel mai mic efort.
- 5durere de mana in urma scrisului mult la calculator
- 1durere insuportabila la mana, copil 7 ani
- 5dureri la mana stanga groaznice
- 1Durere mana
- 2Dureri la incheietura mainii
- 6am dureri la mana dreapta si pot sa fac nimic
- 1Durere articulatii mana stanga
- 1Durere musculara
- 2Durere la efort localizata în mana dreapta
- 2Dureri musculare mana stanga
- 0Urgent rog pareri de la medicii in domeniu sau de la persoanele care au aceeasi problema
- 2Durere pulsatila muschi mana stanga
- 1Durere de braț
- 4Durere brat stâng
- 1Reacții alergice
Mai multe informații despre: durerea la mana mana umflata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: