Mana dreapta umflata dimineata va rog un sfat

19-05-2021
Diana2002
Nu este medic/terapeut
Diana2002
Buna ziua, multa vreme m-am trezit dimineata cu mana dreapta umflata usor, umflatura care disparea in cel mult o ora. De cateva zile mana este mai umflata dimineata si trec ore bune pana se simte abia o ameliorare, Ma doare de asemenea antebratul de la cot in jos pe partea exterioara. Nu stiu daca are vreo legatura, am o tromboza venoasa profunda la piciorul drept pentru care iau Eliquis si Detralex. Ce ma sfatuiti? Multumesc mult.
2 comentarii
0
22-05-2021, ora 23:03
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara,
Pentru edemul mainii trebuie sa vedeti ce se intampla la nivelul ganglionilor limfatici ai axilei.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-Picior
0
23-05-2021, ora 01:00
Diana2002
Nu este medic/terapeut
Diana2002
Multumesc pentru raspuns. Am observat ca uneori cand misc mana dreapta, la umar se aude un zgomot, ma tem sa nu am si o artroza. De cativa ani fac edem limfatic la picioare, mai ales cand le suprasolicit. De curand m-am vindecat de covid si un doppler vascular a evidentiat o tromboza venoasa profunda si o tromboza superficiala de asemenea, Nu stiu daca exista vreo legatura intre toate acestea si durerea pe care o simt in mana plus faptul ca uneori se umfla in somn.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: