durere de maini
Buna ziua!
Am 33 ani, sunt invatatoare la clasa I (stresul este foarte mare). De cateva zile simt un disconfort in zona mainilor (un fel de durere) dar si in zona pieptului (ca si cum as avea febra musculara). Atunci cand ma masez simt durere la muschi, insa nu am facut nicio activitate fizica intensa. Din cand in cand parca ma inteapa si ceva in zona inimii si imi am picioarele umflate (nu numai peste zi ci si dimineata la prima ora). Ce diagnostic ati pune?
Ce ma sfatuiti sa fac? (mentionez ca am tinut recent si o cura de slabire si ca de cand ma stiu am o circulatie foarte proasta a sangelui)
Am 33 ani, sunt invatatoare la clasa I (stresul este foarte mare). De cateva zile simt un disconfort in zona mainilor (un fel de durere) dar si in zona pieptului (ca si cum as avea febra musculara). Atunci cand ma masez simt durere la muschi, insa nu am facut nicio activitate fizica intensa. Din cand in cand parca ma inteapa si ceva in zona inimii si imi am picioarele umflate (nu numai peste zi ci si dimineata la prima ora). Ce diagnostic ati pune?
Ce ma sfatuiti sa fac? (mentionez ca am tinut recent si o cura de slabire si ca de cand ma stiu am o circulatie foarte proasta a sangelui)
3 comentarii
Pt a exclude o posibila afectiune cardiaca, iti recomand un control cardiologic.(simptomele descrise de tine pot fi cauzate de o angina pectorala, picioarele umflate pot fi si ele cauza unei afectiuni cardiace, renale, hepatice etc).
Multa sanatate!
Multa sanatate!
puteţi să urcaţi scări mai multe? să vă pieptănaţi fără să vă doară mâinile? vi se lasă pleoapele câteodată- adică să vi se pară mai grele? aveţi probleme cu înghiţitul? cu închisul gurii?
puteţi să urcaţi scări mai multe? să vă pieptănaţi fără să vă doară mâinile? vi se lasă pleoapele câteodată- adică să vi se pară mai grele? aveţi probleme cu înghiţitul? cu închisul gurii?
Nu am nimic de genul acesta.
Nu am nimic de genul acesta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Ma doare inima?
- 3dureri insuportabile de umar partea stanga si toata mana
- 3Aslo poate creste si in urma unei sinuzite cronice?
- 5durere de mana in urma scrisului mult la calculator
- 3Dureri mana dupa operatie colica biliara.
- 4durere mâna stângă
- 1imposibilitate de miscare a mainii
- 1Dureri maini
- 3Durere inima, mana stanga, picior stang.
- 1intrebare - ma doare toata mana
- 1Durere musculara
- 2Durere la efort localizata în mana dreapta
- 0Dureri palma
- 0Senzatie de arsura a osului intre cot si umar
- 2Durere pulsatila muschi mana stanga
- 0Durere in urma unei injectii
- 4Durere brat stâng
- 2Durere os pisiform, amortire palma
- 1Dureri mâna stângă
Mai multe informații despre: durerea la mana
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: