durere de mana in urma scrisului mult la calculator
In ultima vreme am scris mult la calculator, traduceri. Au aparut dureri la mana dreapta, degete de nu mai pot scrie.
ce remedii as putea utiliza? ceva naturist?
ce remedii as putea utiliza? ceva naturist?
5 comentarii
Buna ziua! Am o intrebare si as dori daca se poate sa.mi dati un raspuns cat se poate de repede. Cu ceva timp in urma am observat ca nu ma pot sprijini sau utiliza atat de mult mana dreapta deoarece incheietura incepuse sa ma doara ingrozitor si in afara de asta am un fel de umflatura evidenta chiar si atunci cand nu indoi mana. Problema este ca nu stiu anume unde sa merg si ce anume ar trebui sa fac. Astept raspunsul dumneavoastra, Va multumesc
Umflatura la incheitura mainii, dureroasa.
Am o problema de aprape 4 luni. Mi-a aparut intr-o zi (brusc) o durere de incehetura mainii stangi, cu usoara umflatura in dreptul degetului mare. apoi incheietura s-a umflat usor si in lateral in dreptul degetului mic. Am aplicat alifii antiinflamatoare, insa daca nu mi-a trecut m-am dus dupa vreo 3 saptamani la dr.reumatolog. M-a diagnisticat cu Tendinita, am urmat tot tratamentul corect 20 zile, apoi m-am prezentat la control spunandu-i medicului ca nu este nici o ameliorare. A spus ca ar fi trebuit sa treca dupa atata timp, dar nu e nimic grav, sa mai am rabdare. Am continuat cu alifii: Ketospray, Diclac. Totusi sunt 4 luni si parca ma doare usor mai mult. Nu pot sa ma imbrac, sa fac miscari usoare, simt un clic la fiecare miscare, iar la miscari usoare involuntare (ex. usoara scuturare a mainii) ma doare destul de rau.
Ce ar putea fi? sa merg si la un Ortoped ?
Am o problema de aprape 4 luni. Mi-a aparut intr-o zi (brusc) o durere de incehetura mainii stangi, cu usoara umflatura in dreptul degetului mare. apoi incheietura s-a umflat usor si in lateral in dreptul degetului mic. Am aplicat alifii antiinflamatoare, insa daca nu mi-a trecut m-am dus dupa vreo 3 saptamani la dr.reumatolog. M-a diagnisticat cu Tendinita, am urmat tot tratamentul corect 20 zile, apoi m-am prezentat la control spunandu-i medicului ca nu este nici o ameliorare. A spus ca ar fi trebuit sa treca dupa atata timp, dar nu e nimic grav, sa mai am rabdare. Am continuat cu alifii: Ketospray, Diclac. Totusi sunt 4 luni si parca ma doare usor mai mult. Nu pot sa ma imbrac, sa fac miscari usoare, simt un clic la fiecare miscare, iar la miscari usoare involuntare (ex. usoara scuturare a mainii) ma doare destul de rau.
Ce ar putea fi? sa merg si la un Ortoped ?
Anadd, nu spui daca esti fata sau baiat.
Daca esti fata, este posibil sa ai o infectie vaginala ceva bacterii care emit in corp toxine si irita articulatiile - e-coli, enterococ, streptococ.
Cu tratament local nu rezolvi nimic.
Ar trebui sa faci o analiza de secretie vaginala cu antibiograma - unde iti va spune si la ce antibiotic este sensibila bacteria gasita, ca sa faci un tratament corect.
Pentru analiza, nu te speli in vagin si nu ai contact sexual cu 72 de ore inainte de recoltare si sa nu fi luat antibiotice de cel putin 10 zile.
Altfel, poate iesi rezultatul fals negativ.
Mai poate fi de la o infectie la sinusuri sau daca ai streptococ (in nas sau gat), asta indiferent de sex si se poate verifica facand - exudat nazal si faringian tot cu antibiograma.
Pentru exudte, nu te speli in nas si in gura si nici sa nu bei apa, ca sa nu iasa rezultataul fals negativ.
Daca esti fata, este posibil sa ai o infectie vaginala ceva bacterii care emit in corp toxine si irita articulatiile - e-coli, enterococ, streptococ.
Cu tratament local nu rezolvi nimic.
Ar trebui sa faci o analiza de secretie vaginala cu antibiograma - unde iti va spune si la ce antibiotic este sensibila bacteria gasita, ca sa faci un tratament corect.
Pentru analiza, nu te speli in vagin si nu ai contact sexual cu 72 de ore inainte de recoltare si sa nu fi luat antibiotice de cel putin 10 zile.
Altfel, poate iesi rezultatul fals negativ.
Mai poate fi de la o infectie la sinusuri sau daca ai streptococ (in nas sau gat), asta indiferent de sex si se poate verifica facand - exudat nazal si faringian tot cu antibiograma.
Pentru exudte, nu te speli in nas si in gura si nici sa nu bei apa, ca sa nu iasa rezultataul fals negativ.
Verifica si daca ai cumva carii - la masele fara nerv sau la lucrari mai vechi. Si infectiile dentare pot da dureri articulare.
Anadd. Multumesc ff. mult pt raspuns. (sunt de sex femeiesc). O sa urmez sfaturile.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Ma doare inima?
- 5cateva seri ma trezesc cu mana dreapta amortita si cu dureri usoare
- 3Durere mana dreapta
- 3Dureri mana dupa operatie colica biliara.
- 4dureri ciudate la mana stanga
- 5am dureri foarte intense, chiar insuportabile la mana dreapta din umar si pana la in palma
- 6Durere de mana dreapta.
- 7Dureri insuportabile mana dreapta cu amorteala degete
- 1Traumatism dupa o cazatura
- 4de la un timp o doare mana, mai ales noaptea
- 2Dureri la incheietura mainii
- 3Durere mana dreapta
- 6am dureri la mana dreapta si pot sa fac nimic
- 1Dureri articulare
- 3Dureri brat drept
- 2Durere pulsatila muschi mana stanga
- 1Durere de braț
- 2Durere brat