am dureri foarte intense, chiar insuportabile la mana dreapta din umar si pana la in palma
Buna sant Florin, am 52 de ani si am dureri foarte intense, chiar insuportabile la mana dreapta din umar si pana la in palma.Durerile persista de aprox.3-4 saptamani chiar daca am luat antiinflamatorii Arcoxia 120mg si am folosit si un gel Voltaren dar fara nici cel mai mic rezultat. Resimpt durerea atat la nivelul muschilor cat si a oasele.Mentionez ca nu am suferit si nici nu exista precedente in familie de boli cronice, diabet etc.Doresc sa ma ajutati cu un eventual tratament, cauze ale afectiunii, analize ce ar trbui sa le fac.
Va multumesc anticipat!
Va multumesc anticipat!
5 comentarii
Buna ziua! Va recomand sa faceti un RMN de coloana cervicala si o radiografie de umar si urmatoarele investigatii sangvine: HL, VSH, fibrinogen, proteina C reactiva, factor reumatoid, consult la Neurologie si Reumatologie.Pentru ameliorarea simptomatologiei, puteti apela si la un tratament homaopat( Bryonia 15CH, Rhus Tox 15CH, Kalmia latifolia 15 CH, din fiecare cate 5 granule de 2 ori pe zi, sublingual, cu 30 minute inainte de masa, 14 zile), Numai bine.
- sunteti hipertensiv?
- lucrati mult la calculator?
- conduceti multe ore masina?
sanatate
- lucrati mult la calculator?
- conduceti multe ore masina?
sanatate
Tensiunea nu este foarte buna dar consider ca pentru varsta de 52 de ani este acceptabila(144-92) asta si datorita faptului ca sant supraponderal, stau la cxalculator aprox.2-3h/zi si nu conduc.
Va multumesc.
Va multumesc.
Tensiunea arteriala normala este situata de obicei in jurul valorii de 120/80 (sistolica/diastolica).
Hipertensiunea arterială se defineşte a fi creşterea tensiunii arteriale maxime (sistolice) peste 160 mmHg şi a tensiunii arteriale minime (diastolice) peste 95 mmHg.
Între 140/90 mmHg şi 160/95 mmHg, valorile tensionale indică o hipertensiune de graniţă.
...
asa ca, atentie...!!!!
1. trebuie musai un tratament.pt tensiune ridicata (cand va suparati..mai creste)
2. miscare..sa mai slabiti.
sanatate
Hipertensiunea arterială se defineşte a fi creşterea tensiunii arteriale maxime (sistolice) peste 160 mmHg şi a tensiunii arteriale minime (diastolice) peste 95 mmHg.
Între 140/90 mmHg şi 160/95 mmHg, valorile tensionale indică o hipertensiune de graniţă.
...
asa ca, atentie...!!!!
1. trebuie musai un tratament.pt tensiune ridicata (cand va suparati..mai creste)
2. miscare..sa mai slabiti.
sanatate
Va multumesc la toti pentru sfaturi si voi face tot ce depinde de mine sa le urmez intocmai.Stiu ca poate nu aveti la dispozitie toate datele (analize, RMN) dar poate cineva risca o cazuistica sau un diagnostic preliminar?
Multa sanatate si un An Nou asa cum vi-l doriti!
Multa sanatate si un An Nou asa cum vi-l doriti!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri la umarul drept
- 21dureri de umeri
- 16DURERE OMOPLAT STANG
- 3Durere mana dreapta
- 4dureri ciudate la mana stanga
- 6de ceva timp am dureri de umar stang ce se lasa pe brat dar durerile sunt tranzistorii
- 1Durere omoplat stang de sus pana jos
- 3Durere mana dreapta
- 10Dureri cervicale, umar si omoplat
- 4Durere brat stang persistenta
- 1fructura cu minima deplasare trohiter humeral - Rog sfaturi medicale
- 1Umăr dureros
- 1Mă doare foarte tare mâna stânga!
- 1Durere mana
- 2Durere os pisiform, amortire palma
- 2Mana dreapta umflata dimineata va rog un sfat
Mai multe informații despre: Durere de umar durerea la mana
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: