dureri la mana stanga groaznice
de 6 luni ma doare mana stanga din umar nu o pot misca, durerea se lasa cu amorteala inspre degete. Durerea se manifesta ca si cum as avea febra muscalara dar sigur nu am. Noapte mana imi amorteste ma dor foarte rau umarul si cotul nu o mai pot misca deloc un timp de 10 min.Oare ce o fi ?Inima nu ma doare stiu ca sufar de cervicala capul ma doare urechea stanga imi arde. mentionez ca in mana stanga nu am putere deloc ma doare mereu. Astept raspunsul dv va multumesc
.
.
5 comentarii
Cati ani ai ? Dormi cu mana sub cap ? Te-ai lovit la umar / spate ? Practici vreun sport in care folosesti des mana stg.[ ex. tenis ] ? Esti stangace ? Te-a vazut cineva de specialitate, ce tratamente ai urmat ? Iei contraceptive ? Mana se si umfla, isi modifica culoarea ?
nu iau contraceptive nu practic nici un sport si nu sunt nici stangace. am varsta de 38 ani. nu dorm cu mana sub cap iar culoare maini nu se schimba doar ca ma doare foarte rau de vazut nu ma vazut nici un medic nu se umfla mana nu m-am lovit la ea nu ma cazut in ea nu ma avut mana rupta vreodata
Daca inca te mai supara mana mergi cu trimitere sa te vada un reumatolog, eventual, daca e cazul, si un neurolog...
buna ziua imi cer scuze ca deranjez dar am o singura intrebare. Mama mea ia liv 52 de 3 pe zi doresc sa-i cumpar Legalion 140 este bun inlocuitor pentru liv 52? Mama este bolnava de diabet nu face insulina si mai este bolnava de inima acest liv 52 i-a fost dat preventiv pentru protejarea ficatului. va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Ma doare inima?
- 3Durere mana dreapta
- 4dureri ciudate la mana stanga
- 4durere mana dreapta
- 5am dureri foarte intense, chiar insuportabile la mana dreapta din umar si pana la in palma
- 3Durere incheietura mana
- 0dureri la miscarea mainii la umar
- 4de la un timp o doare mana, mai ales noaptea
- 2Dureri la incheietura mainii
- 1imposibilitate de miscare a mainii
- 1Dureri maini
- 1Durere articulatii mana stanga
- 1intrebare - ma doare toata mana
- 1Durere musculara
- 0Senzatie de arsura a osului intre cot si umar
- 2Durere pulsatila muschi mana stanga
- 1Durere mana