Dureri brat drept
Buna ziua
De aprox.1luna mă lupt cu dureri puternice ale brațului drept.Le simt puternic în încheietura umarului, coboară pe os și la celelalte două încheieturi.Le-am pus pe seama curentului, a caratului sacoșelor in general a muncii din gospodărie.Am fost diagnosticata cu spondiloza cervicala acu 30 de ani dar mai luăm ceva și amelioram și înapoi la munca.Sunt diagnosticata și cu osteoporoza, am urmat 5 ani tratament, acu sunt in pauza(iau calciu și vigantole)endocrinologul îmi spusese ceva de o recuperare dar, fiind întrerupt de n ori în timpul consultatiei, a rămas neprecizat.Am folosit meloxicam 1 săpt, unguente Voltaren și acu Rumalaya(mi-am zis că-i mai puțin toxic).Durerea persista, este neîntreruptă.Creste in intensitate în funcție de activitățile fizice prestate.Va rog să-mi dați un sfat de urmat, deoarece toți din jur depind de mana mea dreapta.multumesc
De aprox.1luna mă lupt cu dureri puternice ale brațului drept.Le simt puternic în încheietura umarului, coboară pe os și la celelalte două încheieturi.Le-am pus pe seama curentului, a caratului sacoșelor in general a muncii din gospodărie.Am fost diagnosticata cu spondiloza cervicala acu 30 de ani dar mai luăm ceva și amelioram și înapoi la munca.Sunt diagnosticata și cu osteoporoza, am urmat 5 ani tratament, acu sunt in pauza(iau calciu și vigantole)endocrinologul îmi spusese ceva de o recuperare dar, fiind întrerupt de n ori în timpul consultatiei, a rămas neprecizat.Am folosit meloxicam 1 săpt, unguente Voltaren și acu Rumalaya(mi-am zis că-i mai puțin toxic).Durerea persista, este neîntreruptă.Creste in intensitate în funcție de activitățile fizice prestate.Va rog să-mi dați un sfat de urmat, deoarece toți din jur depind de mana mea dreapta.multumesc
3 comentarii
Fara un consult clinic un sfat este greu de oferit. Pot sa fie multe cauze ale durerilor descrise
Si ma doare bratul si este o mica zgarietura la mana nici o data numi mi sa intamplat doar de acuma da ca misc bratul la kare am zgarietura ma doare putin
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Aslo poate creste si in urma unei sinuzite cronice?
- 6Dureri ale mainilor si picioarelor la cel mai mic efort.
- 5durere de mana in urma scrisului mult la calculator
- 4Dureri maini si picioare noaptea
- 4durere mana dreapta
- 1Durere mana
- 1Traumatism dupa o cazatura
- 0dureri la miscarea mainii la umar
- 4de la un timp o doare mana, mai ales noaptea
- 2Dureri la incheietura mainii
- 6am dureri la mana dreapta si pot sa fac nimic
- 14incheietura iinflamata
- 1Durere nerv median
- 1intrebare - ma doare toata mana