Dureri musculare mana stanga

Buna ziua.
De aproximativ o luna am dureri puternice in special noptea ce ma trezesc din somn la muschiul triceps de la mana stanga.
Durerile sunt prezente si ziua in special la miscari dar si in repaus.Durerea este in zona in care am primit vaccinul cand eream copil.
Am fost la neurochirurg(pentru alte chestiuni) si am discutata si acest lucru insa a spus ca patologia manifestata nu indica o probleme in domeniul sau.
Va rog sa imi spuneti la ce medic sa merg in continuare. Barbat, 35 ani.
Va multumesc!
De aproximativ o luna am dureri puternice in special noptea ce ma trezesc din somn la muschiul triceps de la mana stanga.
Durerile sunt prezente si ziua in special la miscari dar si in repaus.Durerea este in zona in care am primit vaccinul cand eream copil.
Am fost la neurochirurg(pentru alte chestiuni) si am discutata si acest lucru insa a spus ca patologia manifestata nu indica o probleme in domeniul sau.
Va rog sa imi spuneti la ce medic sa merg in continuare. Barbat, 35 ani.
Va multumesc!
2 comentarii

zona de care vorbiti pare sa fie mai degraba muschiul deltoid, poate sa fie durere iradiata de la umar. este nevoie de consult ortopedic

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Este posibil sa am o afectiune a glandei hipofizare?
- 5cateva seri ma trezesc cu mana dreapta amortita si cu dureri usoare
- 10La capatul puterilor... un sfat va implor
- 3am dureri musculare, arsuri amorteli, usturimi la nivelul talpii ambelor picioare
- 6dureri ingrozitoare de maini, noaptea imi amortesc
- 4de la un timp o doare mana, mai ales noaptea
- 5Ma doar oasele si muschii...
- 0cand m am ridicat din pat, am simtit o durere difuza intre omoplati
- 3Tromboza sau dureri musculare?
- 12Dureri musculare?
- 1Durere nerv median
- 1Am dureri musculare de la cot in sus spre umar.
- 1Durere musculara
- 0Insolație? dureri musculare puternice, febră, frisoane, dureri de cap și arsură în spatele ochilor
- 1Durere de braț
- 2Durere brat
- 0Durere in urma unei injectii
- 4Durere musculara de trei saptamani ca de carcel la bratul stang triceps biceps.
Mai multe informații despre: durerea musculara durerea la mana
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: