Mâna dreaptă amorțită
![Anadrg](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Bună ziua. Am o problema cu mâna dreaptă. Eu lucrez într-un depozit pentru ambalarea cărnii.La toate produsele pregătite folosim elastice subțiri. Sunt foarte mici și trebuie să trag cu degetele de ele sa le maresc sa intre de exemplu pe o rulada de porc. Folosesc undeva la 1500 de bucăți pe zi poate chiar mai mult. Ideea este că din cauza asta mana dreapta a început noaptea sa îmi amorțească și sa ma trezesc din cauza durerilor. Durerea nu ține mult in jur de 10-15 min, dar treabă asta se întâmplă în fiecare noapte.
Se mai întâmplă să îmi amorțească de exemplu în timp ce mătur sau in timp ce tastez pe telefon.
Se mai întâmplă să îmi amorțească de exemplu în timp ce mătur sau in timp ce tastez pe telefon.
2 comentarii
![Dr. Mitrulescu Cristian](/arata_img.php?img=cont_117271.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Este cel mai probabil un sindrom compresiv al unui nerv. Depinde de ce degete va amortesc.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Amorteala mainilor
- 3amortirea piciorului si mainii stangi
- 5fac tratament pt angina pectorala, dar in ultima vreme am dureri in partea inimii
- 3Amorteala temporara mana stanga si piciorul stang
- 5mana stanga amortita
- 4cel putin ciudat: amorteala mainilor si a picioarelor cand stau in pat
- 4simt ca o iau razna:(((( ptr ca nu am gasit nici un raspuns
- 1amortirea degetelor de la maini
- 2Mana dreapta si limba amortita. Nu puteam vorbi.
- 3Mana stanga amortita si dureri in piept
- 1degete amortite numai noaptea
- 0Parestezie bratul drept
- 4Dezechilibru, amețeli, dureri de cap, amorțeala feței și a mâinilor
- 0Amorțeala mîna dreapta.
- 4Mana amorțita, amețeală, confuzie...
- 1Ajutor! dureri la mana dreapta, la cot.. o durere nasoala. Îmi amortesc degetele, se umfla
- 2Degetul mare amortit
- 10Amorțeli și dureri de brațe și picioare
- 2Mana amortita si vanata dupa operatie
Mai multe informații despre: amorteala mainilor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: