Mâna dreaptă amorțită

Bună ziua. Am o problema cu mâna dreaptă. Eu lucrez într-un depozit pentru ambalarea cărnii.La toate produsele pregătite folosim elastice subțiri. Sunt foarte mici și trebuie să trag cu degetele de ele sa le maresc sa intre de exemplu pe o rulada de porc. Folosesc undeva la 1500 de bucăți pe zi poate chiar mai mult. Ideea este că din cauza asta mana dreapta a început noaptea sa îmi amorțească și sa ma trezesc din cauza durerilor. Durerea nu ține mult in jur de 10-15 min, dar treabă asta se întâmplă în fiecare noapte.
Se mai întâmplă să îmi amorțească de exemplu în timp ce mătur sau in timp ce tastez pe telefon.
Se mai întâmplă să îmi amorțească de exemplu în timp ce mătur sau in timp ce tastez pe telefon.
2 comentarii

Este cel mai probabil un sindrom compresiv al unui nerv. Depinde de ce degete va amortesc.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4imi amortesc mainile.de ce?
- 3maini amortite
- 5fac tratament pt angina pectorala, dar in ultima vreme am dureri in partea inimii
- 4Singulair, frisoane si amorteala mainilor
- 3Amorteala temporara mana stanga si piciorul stang
- 2degete mana dreapta amortite
- 2amorteli mini si picioare
- 4am probleme cu mainile si picioarele in sensul ca imi amortesc daca merg 30 de pasi
- 6imi amorteste mina si piciorul sting
- 2Amorteala mina si picior
- 1degete amortite numai noaptea
- 0Amorțeli de mâini, înțepături in gat, sufocare sub forma de nod în gât, durere în jurul inimii
- 8Amorteala și durere mana dreapta
- 0Interpretare rezultat RMN cervical
- 1Amorțeala si înțepături in mâna stângă
- 2Lovitura la cot si umar in urma unei cazaturi
- 0Amorțeala și caldura in maini + durere in palme degete..
- 1Durere groaznică de picioare in timp ce merg, mîinile f amorțite si nu le pot folosi
- 0Parestezie bratul drept
Mai multe informații despre: amorteala mainilor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: