Amorțeli de mâini, înțepături in gat, sufocare sub forma de nod în gât, durere în jurul inimii

Buna ziua. Vă rog să mă ajutați cu o îndrumare cu privire la un medic unde sa ajung cu tatăl meu! Am sa incerc sa va spun pe scurt istoricul lui medical! Acum 4 ani s-a simțit ametit, cu amorțeli de mâna stângă și dureri in jurul gatului.. A fost la diverse controale și prima oara a fost diagnosticat cu spondiloza cervicala. Nu i s-a administrat nici un tratament spunandu-i că o să aibă aceste dureri toată viața! Trecând timpul și el a început să se simtă din ce in ce mai rău... A tot fost pe la controale și ultimele diagnostice au fost gușă tiroidiană respectiv grăsime în organism... I s-a administrat niste ceaiuri pentru slăbirea grăsimii iar pentru gușă nu i-a zis nimic pentru că nu ar fi foarte mare și să mai lase să vadă evoluția boalei... Însă, din păcate de simte din ce in ce mai rău... Are amorțeli de mâini, înțepături in gat, sufocare sub forma de nod în gât, durere în jurul inimii, de simte moale, fara putere! Sincer a fost și la Iași și la Suceava și nu mai știu unde să ajung cu el... Dacă mă puteți ajuta cu orice eu va mulțumesc din suflet!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4imi amortesc mainile.de ce?
- 2Dureri articulare si amorteli ale degetelor dupa chimioterapie
- 2Amorteala mainilor
- 5cateva seri ma trezesc cu mana dreapta amortita si cu dureri usoare
- 2dureri de spate si maini, amortirea mainilor
- 4durere cot-antebrat drept si amortire pod palma si degete
- 2nu pot dormi, nu pot respira si imi amortesc mainile
- 3Maini amortite
- 2Mana dreapta si limba amortita. Nu puteam vorbi.
- 2Amorteala mana dreapta
- 0Amorțeala in mâna dreapta
- 2M-a înțeapă in zona inimii și îmi amorțește mâna stânga de o zi
- 2Lovitura la cot si umar in urma unei cazaturi
- 1Amorteala cufurnicaturi si senzatie de arsura la nivelul mainilor si picioarelor
- 2Durere la efort localizata în mana dreapta
- 4Mana amorțita, amețeală, confuzie...
- 1Ajutor! dureri la mana dreapta, la cot.. o durere nasoala. Îmi amortesc degetele, se umfla
- 2Ameteala, imi amorteste mana stanga si mă doare inima
- 0Brat si Picior Amortite
Mai multe informații despre: amorteala mainilor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: