am probleme cu mainile si picioarele in sensul ca imi amortesc daca merg 30 de pasi
Buna ziua am 46 de ani si am probleme cu mainile si picioarele in sensul ca imi amortesc daca merg 30 de pasi trebuie sa ma opresc deoarece nu pot contola picioarele am facut radiografie la coloana si la cap dar sunt bune ce analiza sa fac pentru a sti de ce sufar va multumesc
4 comentarii
EU am un singur rinichi si obosesc si cand vorbesc daca este in acelasi timp cu mersul.
Te sfatuiesc sati iei o trimitere de la medicul de familie catre oncologie si sa vezi ceti fac rinichii.
SANATATE si sper sa ma insel asa ca astept raspuns aici.
Te sfatuiesc sati iei o trimitere de la medicul de familie catre oncologie si sa vezi ceti fac rinichii.
SANATATE si sper sa ma insel asa ca astept raspuns aici.
Marton, eu am rinichii perfect sanatosi si tot obosesc(de la cancer) de aceea sfatul meu pentru domnul Panfil este sa-si faca un CT torace-abdomen-pelvis.
am facut r.m.n-ul si este bun, ecografia la organele interioare si nu sunt probleme, examen E.M.G.scrie in rezultat ca aspect de leziune neurogena generalizata cronica activa, iar la concluzie spune Aspect sugestin pentru boala neuronului motor (SLA) in evolutie
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2degete amortite
- 8Amorteala mainii drepte dupa 5 minute in care e folosita la ceva mai solicitant
- 4dureri in partea stanga
- 3Problema la coloana si nu numai
- 10Amorteala degetelor de la mana stanga!!!!!!!!!
- 4Problema persistenta.
- 3amorteala furnicaturi maini si picioare
- 4simt ca o iau razna:(((( ptr ca nu am gasit nici un raspuns
- 1amortirea degetelor de la maini
- 1Picioare reci si amortite
- 4Amorteala piciorului stang
- 0Mi-au amortit picioarele de la genunchi in jos
- 1durere de sold +picior amortit
- 3Amorteala faciala
- 2amorteala si furnicaturi la maini, piciare si in zona lombara
- 2Lovitura la cot si umar in urma unei cazaturi
- 1Un sfat va rog - amorteli mana