Parestezie bratul drept

02-02-2019
v e
Nu este medic/terapeut
v e
Buna ziua,
Imi amorteste bratul drept daca tin capul intors spre partea dreapta a corpului, fie ca stau in picioare, fie culcat. Va puteti inchipui ca nu mai pot sa dorm decat culcat pe partea stanga. Daca stau de vorba cu cineva sau merg intr-un loc unde trebuie sa stau asezat, iar interlocutorul meu este in partea mea dreapta, trebuie sa intorc capul mereu la 90 grade spre stanga, ca sa imi treaca amorteala, aproape instantaneu. Pana sa descopar - din intamplare - ca doar daca intorc capul spre stanga imi trece amorteala atunci cand apare, mi-a luat ceva timp. Problema cred ca mi se trage de la coloana cervicala, deoarece am stat ani de zile serile cu laptopul pe genunchi, asezat fiind pe canapea, in pozitie gresita, fortata, si solicitanta, dupa oboseala acumulata de peste zi. O alta cauza, poate, este faptul ca, in timpul unor exercitii fizice, am exagerat viteza de miscare a bratelor, si in rotatie, m-a sagetat o durere vie si mi-am blocat bratul drept din umar, astfel ca am avut zile cand nu am mai putut sa fac miscari de semicerc, mai exact nu am mai putut sa trag glet pe pereti sau sa folosesc bidineaua.
Am renuntat la acea pozitie de a ma mai uita la laptop, nu mai tin capul aplecat mult timp in fata, cu barbia in piept. Folosesc un gel cu efect relaxant asupra muschilor, dar problema mea cred ca este undeva la nivelul unui nerv, un blocaj, o presiune ce apare conditionata de pozitia capului. Ce este mai exact, nu stiu.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: