mama sufera de depresie
mama are de aproape trei ani depresie.a fost la mai multi psihiatrii dar nu a urmat tratamentele prescrise decat perioade scurte de teama sa nu devina dependenta ( a mai luat somnifere acum cativa ani si a renuntat f. greu la ele ). la psiholog a fost dar dupa doua sedinte a renuntat pt ca nu a zis ca e inutil.
sta toata ziua in casa ( e pensionara ) si se uita in permanenta la televizor. nu are prietene, nu ii place sa iasa din casa. de cand a facut depresie se plange mereu de diverse dureri (spate, picioare, abdomen) dar analizele au iesit OK. medicul de familie i-a zis ca la spate ar fi niste probleme si ar trebui sa faca fizioterapie dar nu vrea.nu stiu ce sa fac, nu o pot obliga sa mearga la doctor. eu insist mereu imi zice ca o sa mearga dar amana mereu.
va rog dati-mi un sfat
sta toata ziua in casa ( e pensionara ) si se uita in permanenta la televizor. nu are prietene, nu ii place sa iasa din casa. de cand a facut depresie se plange mereu de diverse dureri (spate, picioare, abdomen) dar analizele au iesit OK. medicul de familie i-a zis ca la spate ar fi niste probleme si ar trebui sa faca fizioterapie dar nu vrea.nu stiu ce sa fac, nu o pot obliga sa mearga la doctor. eu insist mereu imi zice ca o sa mearga dar amana mereu.
va rog dati-mi un sfat
1 comentarii
Mai incearca cu alti psihoterapeuti. E putin probabil sa-i placa primul psiholog iesit in cale. O fi fost o respingere de sex, de limbaj, de tehnica terapeutica... La psihiatru mergi degeaba. Iar durerile acelea nespecifice sunt somatizari. Iti pot recomanda un psihoterapeut.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Sindromul Tourette- tratament eficient
- 3Dubla identitate este scheizofrenia, si la nivel de nervi ce reprezinta?
- 9Sensibilitate la lumina
- 3Ce forma de magneziu chiar are un efect relaxant in caz de anxietate?
- 2Anxietate severa
- 2Cum poti sa faci față unui bolnav psihic periculos?
- 13Sunt diagnosticat cu schizofrenie paranoida ce să fac?
- 0Actionarea in instanta a agresorilor morali-psihologic care stigmatizeaza bolnavul psihic
- 12AJUTOR! Mă simt incomplet, de parcă o bucată din sufletul meu a dispărut definitiv
- 7Schimbare tratament zoloft cu cipralex