ma puteti ajuta cu niste sfaturi
sange nu am mai vomitat dar in schimb ma apuca o tusa dimineata si vomit flegme maroni eu ma gandesc ca poate fi si de la cafea ca doar dimineata e asa
in viata mea nu am crezut ca exista asa ceva am fost la un dr de interne cu rezultatul si stupoare nu stie ce medicamente sa imi dea ma trimis iar la orl ala ma trimis sa imi fac radiografie reteta nu imi da pana nu are radiografie iar el sta cu rezultatul de la exudat nazal cu tot cu autobiograma in fata si citeste ca..dar nu stie ce sa imi dea
simt ca inebunesc oare cu ce am gresit sa merit asta, sa ma duc sa imi cumpar oxacilina ca apare in antibiograma ce sfaturi imi dati
Nu te trata singur!
Doctorul trebuie sa iti spuna gramajul, ce si cand sa iei.
Este bine ca iti face intai o radiografie. In functie de asta o sa vada ce antibiotic sa iti dea. Poate se gandeste la o combinatie de antibiotice, in functie de cum considera. Nu este vorba ca nu stie, ci se gandeste ce sa iti dea ca sa treaca mai multe de odata si sa nu faca ceva la plamani. Intelegi?
Antibioticele pot determina inmultirea candidei si probabil vrea sa stie daca ai plamanii curati.
Nu te grabi! Nu lua singur antibiotice. Iti poti face mai mult rau.
Acele intepaturi le simti de la toxinele bacteriilor. Tot din aceasta cauza esti si mai nervos.
Cand o sa faci tratament, o sa iti treaca. Corpul are si el sistem de aparare.
Nu mai bea cafea ca sa nu se irite gatul.
Nu te mai intreba de ce. Infectiile se fac, ca se fac, nu aleg o persoana anume.
. Ai mers intr-un loc lipsit de igiena si asta e! Se intampla. De aceea trebuie mers la doctor de la primele simptome, ca sa nu se complice.
Ai rabdare, vad ca ti-au gasit ce ai. Respecta regulile de igiena si de luare a medicamentelor asa cum am spus.
Nu manca lactate (doar iaurt poti ) si dulciuri o perioada, Fa-ti salate, piept de pui la cuptor, la gratar sau fiert - cu o ceapa si piper boabe - este bun, nu mai are gust de gaina oparita.
Cu pieptul de pui ( fiert, la gratar sau la cuptor) taiat cubulete, pui cartofi fierti cubulete, ardei rosu sau capia- felii, masline, ulei (extravirgin de masline daca ai), zeama de lamaie sau otet ( daca nu te irita), sare si ai o salata foarte buna. Poti sa ii pui si castraveti cubulete, rosii, ou fiert... cam asa.
Nu mancare gatita cu sosuri. Cel putin un timp.
Mareste-ti putin imunitatea cu mere, morcovi (curatati de stratul exterior nu doar spalati), portocale, mandarine.
Mai intreaba si medicul, iar daca acesta considera ca mai trebuie sa faci analize, stie el ce face.
Doctorul trebuie sa iti spuna gramajul, ce si cand sa iei.
Este bine ca iti face intai o radiografie. In functie de asta o sa vada ce antibiotic sa iti dea. Poate se gandeste la o combinatie de antibiotice, in functie de cum considera. Nu este vorba ca nu stie, ci se gandeste ce sa iti dea ca sa treaca mai multe de odata si sa nu faca ceva la plamani. Intelegi?
Antibioticele pot determina inmultirea candidei si probabil vrea sa stie daca ai plamanii curati.
Nu te grabi! Nu lua singur antibiotice. Iti poti face mai mult rau.
Acele intepaturi le simti de la toxinele bacteriilor. Tot din aceasta cauza esti si mai nervos.
Cand o sa faci tratament, o sa iti treaca. Corpul are si el sistem de aparare.
Nu mai bea cafea ca sa nu se irite gatul.
Nu te mai intreba de ce. Infectiile se fac, ca se fac, nu aleg o persoana anume.
. Ai mers intr-un loc lipsit de igiena si asta e! Se intampla. De aceea trebuie mers la doctor de la primele simptome, ca sa nu se complice.
Ai rabdare, vad ca ti-au gasit ce ai. Respecta regulile de igiena si de luare a medicamentelor asa cum am spus.
Nu manca lactate (doar iaurt poti ) si dulciuri o perioada, Fa-ti salate, piept de pui la cuptor, la gratar sau fiert - cu o ceapa si piper boabe - este bun, nu mai are gust de gaina oparita.
Cu pieptul de pui ( fiert, la gratar sau la cuptor) taiat cubulete, pui cartofi fierti cubulete, ardei rosu sau capia- felii, masline, ulei (extravirgin de masline daca ai), zeama de lamaie sau otet ( daca nu te irita), sare si ai o salata foarte buna. Poti sa ii pui si castraveti cubulete, rosii, ou fiert... cam asa.
Nu mancare gatita cu sosuri. Cel putin un timp.
Mareste-ti putin imunitatea cu mere, morcovi (curatati de stratul exterior nu doar spalati), portocale, mandarine.
Mai intreaba si medicul, iar daca acesta considera ca mai trebuie sa faci analize, stie el ce face.
La salata sa ii pui si ceapa taiata pestisori (feliute fine). Ceapa este buna si ea in infectii, usturoiul de asemenea...doar cu mirosul o sa stai mai rau. Mananca si tu cand nu pleci de acasa..
Oricum, nu inainte de analize (exudate), in caz ca trebuie sa mai faci candva.
Mai poti sa faci salata greceasca tzatziki - iaurt tare, castraveti rasi (curatati de coaje) si usturoi tocat. E super si are tot ce iti trebuie - si usturoi si iaurt.
Vezi, alimentele sunt medicamente. Trebuie sa stii ce si cum sa combini.
Poate te faci bucatar...ca tot ti-am dat retete!
Oricum, nu inainte de analize (exudate), in caz ca trebuie sa mai faci candva.
Mai poti sa faci salata greceasca tzatziki - iaurt tare, castraveti rasi (curatati de coaje) si usturoi tocat. E super si are tot ce iti trebuie - si usturoi si iaurt.
Vezi, alimentele sunt medicamente. Trebuie sa stii ce si cum sa combini.
Poate te faci bucatar...ca tot ti-am dat retete!
problema e ca am fost si a zis ca vrea sa imi scada si aslo si stafilococul si mi-a dat asa klacid 500mg, aspirina, eurospal, dar nu stie daca e bun sa ma duc la orl sa vada, ok m-am dus deja e al 3-lea era o femeie batrana se uita in nas nu vede nimic in gura nimic, ma dat sa imi fac radiografie la sinusuri si sa revin, iar pt stafilococ nu imi da nimic sa revin cu rezultatul, o intreb de reteta primita sa imi spuna daca pot sa o iau iar ea imi zice ca momentan nu imi da nimic dar daca mi-a dat dr sa o iau iar dr meu nu e sigura eu ar trebui sa stiu?nu vreau nici sa il fac rezistent la antibiotice dar nici asa nu pot sa stau
acuma seara am fost la un spital privat cu toate rezultatele iar dr zice ca toata lumea are stafilococ si nu imi da tratament ca e stafilococ cu mediu sensibil si daca imi da iar antibiotice revine candida in schimb iar ma umflat de controloc, motilium, no spa si culmea xanax pe motiv ca crede ca am facut o obsesie cu boala(ca parca eu nu as avea ce face cu bani decat sa ii arunc la dr)
da primele mele simtome au fost acum 2 luni si toti ziceau ca e atac de panica, cancer, tbc, gastrita daca nu ati fi fost dv nici acum nu stiam de stafilococ si o mai tineam mult si bine pana ceda corpul din cate am inteles puteam sau pot face septicemie si am umblat la o gramada de doctori si nimeni nimic, dv sunteti dr?de stii atatea
Poate o sa iti amintesti si sfatul meu de a merge la psihiatru, inainte sa cheltuiesti o avere pe toate investigatiile si tratamentele din lume...
nu am uitat daca dupa 7 zile nu imi trece voi merge la psiholog iar apoi daca nu da rezultat la pshiatrie
Ai primit un tratament bun cu Klacid, consider eu, medicul a avut in vedere balanta beneficiu - risc, analizand toate problemele tale.
Este posibil sa nu scapi de toate acum, dar dupa un timp - cateva saptamani - ai sa observi ce te mai deranjaza.
Antibioticul mai ramane in corp si mai actioneaza cateva zile de la terminarea tratamentului, de aceea spuneam ca nu se repeta analizele mai devreme de 10-12 zile.
Tu nu va trebui sa repeti ceva acum, lasa corpul sa se reechilibreze un timp.
Eu as zice ca ai putea sa verifici ASLO cam dupa o luna.
La nas, o sa se vada clar daca este o imbunatatire sau nu.
Klacidul contine claritromicina si este un derivat al eritromicinei - care este pe antibiograma ta, asa ca, ar trebui sa mearga.
Vezi si tu in prospect, ca merge pe multe bacterii, are un spectru larg.
Nu uita - sa nu mananci lactate, iar iaurtul sa il mananci cu multe ore inainte de antibiotic, nu doar cu 2.
Vezi cum iti merge cu Klacid. Aspirina, cred ca ar trebui luata la distanta de cateva ore de antibiotic. Intreaba doctorul ( cel cu Klacid-ul) Eurespal-ul este pentru tuse cu expectoratie. Tot la distanta sa il iei.
Intotdeauna cand primesti un tratament, intreaba doctorul cum sa iei pastilele.
- toate odata sau la distanta de cateva ore( in general 2 ore), in timpul mesei sau tot la distanta de 2 ore?
La klacid scrie ca nu interactioneaza cu alimentele, dar acestea intarzie absorbtia. Asa ca, sa le iei exact la aceeasi ora in fiecare zi si sa amanci la fel, ca sa nu fie diferenta de absorbtie.
Poate poti sa il intrebi la telefon daca poti sa iei controloc, motilium si no spa si daca sa mananci inainte de antibiotic sau nu.
Si Foarte Important : NU se consuma cafea, sucuri, sau ceaiuri - Orice contine cafeina.
Cafeina interactioneaza cu claritromicina (klacid).
Deasemenea claritromicina interactioneaza cu alprazolam (xannax) - poate creste sedarea ( drug interactions - drug. com)
Intreaba medicul, iar daca nu stie, ar fi poate mai bine sa nu le amesteci..
Multa sanatate!
Este posibil sa nu scapi de toate acum, dar dupa un timp - cateva saptamani - ai sa observi ce te mai deranjaza.
Antibioticul mai ramane in corp si mai actioneaza cateva zile de la terminarea tratamentului, de aceea spuneam ca nu se repeta analizele mai devreme de 10-12 zile.
Tu nu va trebui sa repeti ceva acum, lasa corpul sa se reechilibreze un timp.
Eu as zice ca ai putea sa verifici ASLO cam dupa o luna.
La nas, o sa se vada clar daca este o imbunatatire sau nu.
Klacidul contine claritromicina si este un derivat al eritromicinei - care este pe antibiograma ta, asa ca, ar trebui sa mearga.
Vezi si tu in prospect, ca merge pe multe bacterii, are un spectru larg.
Nu uita - sa nu mananci lactate, iar iaurtul sa il mananci cu multe ore inainte de antibiotic, nu doar cu 2.
Vezi cum iti merge cu Klacid. Aspirina, cred ca ar trebui luata la distanta de cateva ore de antibiotic. Intreaba doctorul ( cel cu Klacid-ul) Eurespal-ul este pentru tuse cu expectoratie. Tot la distanta sa il iei.
Intotdeauna cand primesti un tratament, intreaba doctorul cum sa iei pastilele.
- toate odata sau la distanta de cateva ore( in general 2 ore), in timpul mesei sau tot la distanta de 2 ore?
La klacid scrie ca nu interactioneaza cu alimentele, dar acestea intarzie absorbtia. Asa ca, sa le iei exact la aceeasi ora in fiecare zi si sa amanci la fel, ca sa nu fie diferenta de absorbtie.
Poate poti sa il intrebi la telefon daca poti sa iei controloc, motilium si no spa si daca sa mananci inainte de antibiotic sau nu.
Si Foarte Important : NU se consuma cafea, sucuri, sau ceaiuri - Orice contine cafeina.
Cafeina interactioneaza cu claritromicina (klacid).
Deasemenea claritromicina interactioneaza cu alprazolam (xannax) - poate creste sedarea ( drug interactions - drug. com)
Intreaba medicul, iar daca nu stie, ar fi poate mai bine sa nu le amesteci..
Multa sanatate!
Deasemenea sa nu mananci paine de secara in timpul tratamentului cu Klacid.
mi-a zis sa le iau toate odata chiar si in timpul mesei problema e ca dupa ce il iau 10, 20 min mie putin greata si imi vin gaze urat mirositoare din stomac ma inteapa destul de tare in partea dreapta a imimi si in gura stomacului, dupa cap se poate sa se fi extins infectia in tot corpul avand in vedere ca am stat atat
am fost la medicul de familie sa ii duc toate analizele ce le-am facut iar ala mi-a zis ca am un corp rezistent daca am rezistat 2luni cu stafilococul si nu am patit nimic de ce nu m-am dus la el ca imi spunea el ce sa fac ca eram tratat deja o sa le reped analizele dupa o luna vsh, aslo hemoglobina, exudatul sa vad cum sunt
Nu te mai panica asa !
Acestea sunt reactiile pastilelor si inseamna ca functioneaza. Gaze ai cand incep sa se dizolve. Este normal.
Pastilele astea actioneaza si pe helicobacter pylori.
Bacteriie, cand sunt distruse, elibereaza in corp multe toxine. Ai sa vezi ca, dupa cateva zile o sa te simti mai bine.
Incearca sa nu te mai stresezi asa, iar alta data, sa mergi la doctor de la primul simptom - nu dupa nu stiu cate luni.
Daca zici ca gazele miros urat, vorbeste cu doctorul tau ca, dupa ce te tratezi, sa cauti daca ai si ceva viermi intestinali..
Eu banuiesc ca, daca ai baut apa din fantana, s-ar putea sa ai si ceva paraziti.
Asta daca nu iti trec gazele cu miros urat (de sulf), dupa tratamentul acesta.
Fii mai atent de unde bei si mananci! Ai un corp rezistent dar...nu abuza!
Totusi, ma idoiesc sa scapi de streptococ cu un tratament de 7 zile, dar o sa scapi de stafilococ, cred, + altele.
Sa repeti analizele peste o luna.
Acestea sunt reactiile pastilelor si inseamna ca functioneaza. Gaze ai cand incep sa se dizolve. Este normal.
Pastilele astea actioneaza si pe helicobacter pylori.
Bacteriie, cand sunt distruse, elibereaza in corp multe toxine. Ai sa vezi ca, dupa cateva zile o sa te simti mai bine.
Incearca sa nu te mai stresezi asa, iar alta data, sa mergi la doctor de la primul simptom - nu dupa nu stiu cate luni.
Daca zici ca gazele miros urat, vorbeste cu doctorul tau ca, dupa ce te tratezi, sa cauti daca ai si ceva viermi intestinali..
Eu banuiesc ca, daca ai baut apa din fantana, s-ar putea sa ai si ceva paraziti.
Asta daca nu iti trec gazele cu miros urat (de sulf), dupa tratamentul acesta.
Fii mai atent de unde bei si mananci! Ai un corp rezistent dar...nu abuza!
Totusi, ma idoiesc sa scapi de streptococ cu un tratament de 7 zile, dar o sa scapi de stafilococ, cred, + altele.
Sa repeti analizele peste o luna.
de ieri am tensiune tot 150 cu 93 puls80 sau 143 cu 85 se poate de la medicamente?eu am aparat de tensiune dar am fost si la famacie si mi-am luata-o si tot asa e, am fost mai demult sa imi fac ekg eco si toate sunt ok
Eu ti-am zis ca sunt multe medicamente...si luate toate odata, nu se stie ce efecte secundare pot avea.
Fiecare pastila, pe langa substanta activa, are excipientii sai si acestia pot interactiona.
Nu pot eu sa iti spun ce sa nu iei, ti-am scris deja sa nu bei sucuri (acidulate sau neacidulate), cafea si ceaiuri, deoarece contin cafeina - care interactioneaza cu klacidul.
Cand spun ca interactioneaza - inseamna ca pot da diverse efecte secundare.
Cu celelalte - nu stiu, dar...sunt prea multe. Nu stiu ce sa zic.
Vorbeste cu doctorul tau sa iti scoata ceva care poate creste tensiunea.
Daca nu vrea, mergi la urgenta si arata ce medicamente iei.
Urinezi bine? Daca nu urinezi destul, inseamna ca ramane apa in corp si asta face sa creasca tensiunea.
Poate aspirina sa fie de vina - aceasta irita rinichii - favorizeaza retentia apei in organism si poate da hipertensiune.
Intreaba doctorul daca poti sa nu mai iei aspirina, dar eu zic sa mergi la urgenta - ca sa te mai vada si un alt doctor si ai o parere in plus.
Si in primul rand, nu te mai panica, nu te mai agita, asta creste tensiunea.
Asta e! Vad ca...din ce nu-ti gaseau nimic, acum...ti-au dat tratament, asa, ca sa te saturi, parca :(((
Fiecare pastila, pe langa substanta activa, are excipientii sai si acestia pot interactiona.
Nu pot eu sa iti spun ce sa nu iei, ti-am scris deja sa nu bei sucuri (acidulate sau neacidulate), cafea si ceaiuri, deoarece contin cafeina - care interactioneaza cu klacidul.
Cand spun ca interactioneaza - inseamna ca pot da diverse efecte secundare.
Cu celelalte - nu stiu, dar...sunt prea multe. Nu stiu ce sa zic.
Vorbeste cu doctorul tau sa iti scoata ceva care poate creste tensiunea.
Daca nu vrea, mergi la urgenta si arata ce medicamente iei.
Urinezi bine? Daca nu urinezi destul, inseamna ca ramane apa in corp si asta face sa creasca tensiunea.
Poate aspirina sa fie de vina - aceasta irita rinichii - favorizeaza retentia apei in organism si poate da hipertensiune.
Intreaba doctorul daca poti sa nu mai iei aspirina, dar eu zic sa mergi la urgenta - ca sa te mai vada si un alt doctor si ai o parere in plus.
Si in primul rand, nu te mai panica, nu te mai agita, asta creste tensiunea.
Asta e! Vad ca...din ce nu-ti gaseau nimic, acum...ti-au dat tratament, asa, ca sa te saturi, parca :(((
aspirina mai am doar pe seara si maine eurospal de 2 ori in rest doar klacid mai am, am sunat-o sa ii spun si a zis ca e normal si nu poate sa renunte la eurospal sau aspirina sa continui ca nu patesc nimic iar med de fam mi-a spus ca nu e de la medicamente a vrut sa imi dea metoprolol terapia 50 mg tertensif sr 1, 5 dar i-am zis ca nu iau si mi-a scris in fisa lui hipertensiv, termin tratamentul asta si daca nu imi trece ma duc la un psiholog sa imi dea ceva ca acum nu am voie xanax
Aveai tensiune si inainte de tratament? Ti-a zis doctorul ca xanax-ul da hipertensiune?
Stiam ca doar accentueaza sedarea daca este luat impreuna cu klacid. Dar aspirina poate sa dea hipertensiune datorita retinerii de apa in corp, dar trebuie sa vezi daca urinezi destul - asa, ca de obicei si nu mai putin.
Daca urinezi putin, poate fi de la aspirina.
Metoprolol + tertensif este bun, tertensif-ul mai scoate apa din corp si astfel mai scade si tensiunea
La o tensiune asa mare mai iei si aspirina...de ce nu mergi mai bine la urgenta sa vada si alt doctor ce tratament iei tu?
Poate are alta parere.
Stiam ca doar accentueaza sedarea daca este luat impreuna cu klacid. Dar aspirina poate sa dea hipertensiune datorita retinerii de apa in corp, dar trebuie sa vezi daca urinezi destul - asa, ca de obicei si nu mai putin.
Daca urinezi putin, poate fi de la aspirina.
Metoprolol + tertensif este bun, tertensif-ul mai scoate apa din corp si astfel mai scade si tensiunea
La o tensiune asa mare mai iei si aspirina...de ce nu mergi mai bine la urgenta sa vada si alt doctor ce tratament iei tu?
Poate are alta parere.
Daca ai aspirina doar azi, poate iti scade tensiunea de maine, daca a fost de la ea.
nu aveam pana acum de urinat zic ca e la fel nu am bagat in seama, xanax mi-a zis ca nu am voie decat dupa ce termin tratamentul daca am nevoie
astazi se termina tratamentul cu aspirina, eurospa klacid mai am
OK, ar trebui sa te simti mai bine de maine dupa pranz.
astazi odata in rest doar flegme albe, si imi vin gaze de imi taie rasuflarea iar apoi simt ca trag aer si e unsuros o perioada
Este bine ca incep sa fie albe. Dupa cateva zile nu o sa mai expectorezi deloc.
Cu gazele, ti-am zis - ori sunt de la medicamente, atunci cand se dizolva, ori mai ai si ceva paraziti si va trebui sa faci o coprocultura dupa ce termini tratamentul.
Vorbeste cu doctorul daca nu ar fi bine sa iei 10 zile klacidul, ca sa treaca si streptococul.
Vezi cum te simti in urmatoarele zile si inainte de a cincea zi, intreaba-l.
Cu gazele, ti-am zis - ori sunt de la medicamente, atunci cand se dizolva, ori mai ai si ceva paraziti si va trebui sa faci o coprocultura dupa ce termini tratamentul.
Vorbeste cu doctorul daca nu ar fi bine sa iei 10 zile klacidul, ca sa treaca si streptococul.
Vezi cum te simti in urmatoarele zile si inainte de a cincea zi, intreaba-l.
mi-am facut coprocultura si nu mi-a gasit nimic streptocop nu mi-a gasit decat stafilococul asta
Aslo este crescut cand ai un streptococ, chiar daca nu l-ai gasit. Vezi cum te simti dupa 5-6 zile.
Apoi intrebi doctorul, Vezi ce zice, daca poti sa iei 10 zile - daca nu exista risc sa faci candidoza.
Stafilococul poate sa iti treaca si cu 7 zile.
Daca se supara ca il tot suni... las-o asa. Ti-a dat tratament bun.
Si cu...medicamentul pe care a zis sa nu il iei acum.chiar ai nevoie sa il iei? Poate da dependenta.
Apoi intrebi doctorul, Vezi ce zice, daca poti sa iei 10 zile - daca nu exista risc sa faci candidoza.
Stafilococul poate sa iti treaca si cu 7 zile.
Daca se supara ca il tot suni... las-o asa. Ti-a dat tratament bun.
Si cu...medicamentul pe care a zis sa nu il iei acum.chiar ai nevoie sa il iei? Poate da dependenta.
nu simt maine termin tratamentul cu klacid nu stiu ce e cu tensiunea ca e tot mare chiar si 160 cu 102 puls 104 in rest 140 93 puls 96, dr de familie imi zice ca tensiunea nu o pot face de la aspirina 500 chiar daca am luat 2 pe zi timp de 4 zile fara sa am nevoie de el sau nu chiar asa, si ca o mostenesc pe mama care e hipertensiva, nu cred ca e adevarat acum 2 luni mi-am facut ekg, eco si nimic totul e ok si pe filmul de la inima sau cum ii zice ala cu bataile inimi e diferenta foarte mare
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am avut atacuri de panica si am luat orfiril si vit b6 si am aflat ca sunt insarcinata
- 9va rog, am nevoie de niste sfaturi, sufar de fobii
- 7cer opinii la problema mea
- 20atac de panica - stare anxioasa depresiva (va rog ajutati-ma)
- 7atac de panica, tremuraturi, fobii dar si probleme cu mancarea
- 4Atac de panica|Tratament
- 6frica de calatorii, desi imi place sa calatoresc prin lume
- 7Am fumat acum 8luni o chestie naspa
- 8Atacuri de panica sau probleme de sanatate?
- 10stare de rau: voma, ameteli, temura corpul
- 6In ultimele zile au aparut atacurile de panica care nu imi mai permit sa fac nimic
- 30anxiolitice si cafea?
- 8Stare de anxietate, frica, panica
- 18Ajutati-ma- Anxietate cu atacuri de panica
- 4sunt foarte agitata si nelinistita + am insomnii...
- 15Cum sa scap de atacuri de panica si anxietate ?
- 2Nevroza?
- 12Anxietate si atacuri de panica
- 3Atacuri de panica si depresie
- 7Blocaj emotional, uit ideile/subiectul in timpul conversatiei deseori/ aerian psihic.
Mai multe informații despre: Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: