ma puteti ajuta?
BUNA ZIUA
as dori sa stiu daca pot fi insarcinata chiar daca menstruatia a venit la timp?mentionez ca de 2 saptamani sunt foarte balonata..manac f des..sanii s-au umflat mult mai devreme.eu ma simt ciudat..dar ma gandesc..ca nu poate fi posibil..chiar am dureri acum la menstruatie..sangerarea este normala..pot fi insarcinata oare?
as dori sa stiu daca pot fi insarcinata chiar daca menstruatia a venit la timp?mentionez ca de 2 saptamani sunt foarte balonata..manac f des..sanii s-au umflat mult mai devreme.eu ma simt ciudat..dar ma gandesc..ca nu poate fi posibil..chiar am dureri acum la menstruatie..sangerarea este normala..pot fi insarcinata oare?
4 comentarii
Amintiti-va dak nu cumva ati urmat vreun tratament cu antibiotice, ptr ca ati putea ramane foarte usor insarcinata de la ele, chiar dak ati fost in perioada nefertila.
Nu am luat nici un tratament..problema acum este ca mi-a venit menstruatia pe 22 luna aceasta si de aseara s-a oprit...de obicei am 5 zile..Nu am observat modificari de alta natura..doar ca acum nu mai am..Oare pot fi insarcinata chiar daca a cur normal...am avut si dureri ca de obicei..doar ca s-a oprit si nu mai am...5 zile?va multumesc pt sfaturi..
buna!as dori sa stiu dak pot ramane insarcinata deoarece mie menstruatia numi vn regulat dar acum 1 sapt miam inceput viata sexuala si am facuto neprotejat..si mie imi venea de obiceai intre 20 -23 si acum mia intarziat 3 zile.numi venea pe o anumita data regulata inainte sami incep viata sexuala.ssi vreau sa stiu.pot fi insarcinata?
miam facut si test de sarcina si era negativ dar nu prea am incredere
miam facut si test de sarcina si era negativ dar nu prea am incredere
Pentru denisa001. Dupa inceperea vietii sexuale apar anumite dereglari hormonale, oragnismul tau se "reseteaza" si e foarte posibil ca de la asta sa fie problema cu menstruatia. Nu ai de ce sa te sperii momentan, la 3 zile de inatzriere. Cred ca ai facut totusi testul prea devreme, mai asteapta o saptamana, doua. Daca nu iti vine nici atunci menstra repeta testul si chiar daca va iesii negativ prima oara este recomandat sa il repeti la o saptamana.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7E posibil sa-mi intarzie ciclul pentru ca nu am mai luat luna asta anticonceptionale?
- 2poti ramane insarcinata a doua zi dupa terminarea menstruatiei?
- 15mare stres!!!va rog ajutor
- 4intarziere menstruatie si sarcina
- 6sper ca e mica problema mea.. o fi vreo infectie sau vreo sarcina?
- 8Iau anticonceptionale si am facut un tratament pt bronsita 8 zile
- 10e posibil sa fi ramas insarcinata de la lichidul de dinainte?
- 4sunt insarcinata? lumea imi spune ca este posibil
- 2Sunt gravida?
- 4Oare sunt insarcinata?
- 7O idee cam.ciudata: poate fi insarcinata?
- 2Sunt insarcinata ? va rog un raspuns !
- 4sunt insarcinata ?
- 3am si eu o intrebare: pot fi insarcinata?
- 7am nevoie de un sfat! as putea sa raman insarcinata?
- 1Cand am ramas insarcinata?
- 0E riscul de a avea o sarcina ?
- 1Un sfat, va rog! exista riscul unei sarcini nedorite?
- 1as putea sa ma astept la o sarcina??
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: