Ma interesează un medic homeopat f bun în Timisoara

05-07-2020
elenad55
Nu este medic/terapeut
elenad55
Sunt interesata de un tratament homeopat ptr atacuri de panica, nu vreau sa ma tratez după ceea ce citesc pe situri, am fost la psihiatru, tratamentul primit ma doboară la propriu, singurul med care ma ajuta ar fi bromazepam, nu vreau sa devin dependenta de el, sau dacă sunt deja, vreau sa renunț la el, în favoarea unui tratament homeopat, am înțeles ca rhodiola este f bună ptr sistemul nervos, însă vreau să-l iau cu acordul și sub supravegherea unui medic, ma poate ajuta cineva?
8 comentarii
0
07-07-2020, ora 14:56
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu prea au efect homeopatele si naturistele in tratarea afectiunilor psihice. Dar sigur ca puteti incerca.
Exista foarte multe medicamente pt tratarea atacurilor de panica. Trebuia schimbat tratamentul.
0
07-07-2020, ora 15:17
elenad55
Nu este medic/terapeut
elenad55
Mulțumesc pentru răspuns, în mare parte sunt de aceeași părere dar am prietene care au reușit sa treacă peste probleme cu un tratament naturist... Mi am zis sa încerc și eu, cu un tratament de la un medic homeopat bun...
0
08-07-2020, ora 10:47
360
Nu este medic/terapeut
360
poti incerca ashwagandha. doza o stabilesti cu doctorul.
0
22-08-2020, ora 18:24
elenad55
Nu este medic/terapeut
elenad55
Mulțumesc, dar ce spuneți de rhodiola, ați folosit? Am înțeles ca este un antidepresiv f eficient...
0
22-08-2020, ora 18:26
elenad55
Nu este medic/terapeut
elenad55
Ashwaganda... Nu am auzit de acest medicament sau ce este?
0
23-08-2020, ora 15:29
360
Nu este medic/terapeut
360
n-am folosit rhodiola
ashwagandha este o planta. se gaseste ca supliment in stresclin, care e recomandat de doctori. In stresclin poarta denumirea de withania somnifera. Desi denumirile sunt diferite, planta este aceeasi.

Dar neaparat sa vorbiti cu doctorul despre doza...sa nu luati dupa ureche ca acest supliment poate fi destul de puternic
0
23-08-2020, ora 16:18
elenad55
Nu este medic/terapeut
elenad55
Mulțumesc mult, sanatate!
0
01-12-2020, ora 23:39
elenad55
Nu este medic/terapeut
elenad55
Bună seara, as dori sa știu câte picături de ulei de oregano se pune într o lingura de apa într un inhalator, vreau sa spun ca în decantor nu întra mai mult de 2 linguri de apa, de regula pun doar o lingura, așadar la o lingura de apa câte picături de ulei de oregano se pun, câte ședințe se fac pe zi... Mulțumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.