Ma interesează un medic homeopat f bun în Timisoara
Sunt interesata de un tratament homeopat ptr atacuri de panica, nu vreau sa ma tratez după ceea ce citesc pe situri, am fost la psihiatru, tratamentul primit ma doboară la propriu, singurul med care ma ajuta ar fi bromazepam, nu vreau sa devin dependenta de el, sau dacă sunt deja, vreau sa renunț la el, în favoarea unui tratament homeopat, am înțeles ca rhodiola este f bună ptr sistemul nervos, însă vreau să-l iau cu acordul și sub supravegherea unui medic, ma poate ajuta cineva?
8 comentarii
Nu prea au efect homeopatele si naturistele in tratarea afectiunilor psihice. Dar sigur ca puteti incerca.
Exista foarte multe medicamente pt tratarea atacurilor de panica. Trebuia schimbat tratamentul.
Exista foarte multe medicamente pt tratarea atacurilor de panica. Trebuia schimbat tratamentul.
Mulțumesc pentru răspuns, în mare parte sunt de aceeași părere dar am prietene care au reușit sa treacă peste probleme cu un tratament naturist... Mi am zis sa încerc și eu, cu un tratament de la un medic homeopat bun...
poti incerca ashwagandha. doza o stabilesti cu doctorul.
Mulțumesc, dar ce spuneți de rhodiola, ați folosit? Am înțeles ca este un antidepresiv f eficient...
Ashwaganda... Nu am auzit de acest medicament sau ce este?
n-am folosit rhodiola
ashwagandha este o planta. se gaseste ca supliment in stresclin, care e recomandat de doctori. In stresclin poarta denumirea de withania somnifera. Desi denumirile sunt diferite, planta este aceeasi.
Dar neaparat sa vorbiti cu doctorul despre doza...sa nu luati dupa ureche ca acest supliment poate fi destul de puternic
ashwagandha este o planta. se gaseste ca supliment in stresclin, care e recomandat de doctori. In stresclin poarta denumirea de withania somnifera. Desi denumirile sunt diferite, planta este aceeasi.
Dar neaparat sa vorbiti cu doctorul despre doza...sa nu luati dupa ureche ca acest supliment poate fi destul de puternic
Bună seara, as dori sa știu câte picături de ulei de oregano se pune într o lingura de apa într un inhalator, vreau sa spun ca în decantor nu întra mai mult de 2 linguri de apa, de regula pun doar o lingura, așadar la o lingura de apa câte picături de ulei de oregano se pun, câte ședințe se fac pe zi... Mulțumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 4Vreau sa studiez psihologia
- 0Rugaminte.Psihologie
- 1Intrebare - psiholog care sa poata face o evaluare pentru Adoptie
- 1Cipralex si revotril luate de sotul meu
- 6Pregabalin și paroxetina
- 6Solian - pot sa l înlocuiesc cu altceva?
- 5Sinucidere
- 9Respiratia grea, durerea toracica si starea asta de oboseala pot fii de la anxietate?
- 1Depresie/Anxietate / boli cronice
- 2Pareri tratament olanzapina!!