Pregabalin și paroxetina
Bună ziua! De ceva timp sufăr de amețeli, mai ales dimineața când mă ridic din pat, chiar și noaptea în timpul somnului. Simt că se învârte totul în jurul meu. In general, am o stare de amețeală continuă. Am fost la medicul de familie și m-a trimis la neurolog care mi-a recomandat pregabalin și paroxetina. Mi-e frica sa incep acest tratament, mai ales pentru că nu mi se pare ca aceste stări sa fie atacuri de panica. Întradevăr, atunci când amețesc, am și o senzație de vomă, apoi mă sperii, dar asta numai după ce simt acea stare de vertij. Sunt speriata, nu știu ce să fac. Mă sperie ideea sa incep tratamentul cu antidepresive. Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri!
6 comentarii
Bună ziua. Pentru a avea o confirmare de atac de panica ar trebui să mergeți la psiholog pentru o evaluare și, dacă este cazul, să începeți un proces terapeutic. Atacul de panică este declanșat de o situație sau stimul. Poate în ultima perioadă, în viața dvs., s-a întâmplat ceva neașteptat.
Da, trăiesc o situație foarte stresanta. Sunt in proces de divorț, după ani de zile de stress continuu, greu de imaginat. Sunt multe probleme care mă macină. Din păcate sunt fara serviciu momentan și nu îmi permit să merg la psiholog. Mulțumesc frumos pentru răspuns!
Da, niciodată nu am avut probleme cu tensiunea
Scrieti doctorului Flueraru Valeriu de pe forum. El stie sa va indrume.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2stare generala proasta (dureri de cap-ceafa si frunte, ameteli, stari de caldura in corp)
- 4simt la baza craniului senzatii de arsura, usturime
- 5simptome de intoxicatie cu zinc: ameteli, dureri de cap, palpitatii, tremur
- 24in urma unui tratament pt diaree, au aparut niste senzatii de ameteala
- 16ameteala si dureri in piept
- 8ameteli si un ganglion pe gat
- 5nas si ureche infundata + ameteli
- 7Glicemie oscilanta? Uneori am ameteli ocazionale, transpiratii, tremuraturi, maini si picioare reci
- 1ameteli si dureri de cap
- 0anemie, slabiciune si ameteli
- 3de vreo 4 ani am stari de ameteala, atacuri de panica, frica de a sta singur
- 13cum va simtiti in timpul unui atac de panica?
- 1Stari de ameteala
- 0Simptome de ameteala
- 0De vreo 5 luni ma confrunt cu o problema greu de suportat: ameteala
- 0Interpretare Hemoleucograma cu frontiu
- 1Slabiciune musculara.
- 4Problema care persista. Ameteli, dureri piept brat
- 0Sângerare nazala și amețeala
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: