Pregabalin și paroxetina
Bună ziua! De ceva timp sufăr de amețeli, mai ales dimineața când mă ridic din pat, chiar și noaptea în timpul somnului. Simt că se învârte totul în jurul meu. In general, am o stare de amețeală continuă. Am fost la medicul de familie și m-a trimis la neurolog care mi-a recomandat pregabalin și paroxetina. Mi-e frica sa incep acest tratament, mai ales pentru că nu mi se pare ca aceste stări sa fie atacuri de panica. Întradevăr, atunci când amețesc, am și o senzație de vomă, apoi mă sperii, dar asta numai după ce simt acea stare de vertij. Sunt speriata, nu știu ce să fac. Mă sperie ideea sa incep tratamentul cu antidepresive. Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri!
6 comentarii
Bună ziua. Pentru a avea o confirmare de atac de panica ar trebui să mergeți la psiholog pentru o evaluare și, dacă este cazul, să începeți un proces terapeutic. Atacul de panică este declanșat de o situație sau stimul. Poate în ultima perioadă, în viața dvs., s-a întâmplat ceva neașteptat.
Da, trăiesc o situație foarte stresanta. Sunt in proces de divorț, după ani de zile de stress continuu, greu de imaginat. Sunt multe probleme care mă macină. Din păcate sunt fara serviciu momentan și nu îmi permit să merg la psiholog. Mulțumesc frumos pentru răspuns!
Da, niciodată nu am avut probleme cu tensiunea
Scrieti doctorului Flueraru Valeriu de pe forum. El stie sa va indrume.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Acum doua zile am avut o ameteala ingrozitore, se invartea casa cu mine
- 4ma simt rau de o luna
- 2am dureri de stomac, ameteli, transpiratii pe timpul noptii, nu am pofta de mancare..ce poate fi?
- 2ameteli puternice cand merg prin soare
- 3deviatie de sept, polip partea dreapta si rinita
- 21La cea mai mica durere intru in panica
- 4De o luna am ambele urechi infundate
- 4Ma doare in spatele capului, in partea stanga, ca niste lovituri
- 23macroadenom hipofizar - tratament puternic?
- 1Ureche infundata cu ameteala
- 0durere de cap cu ameteli
- 3Ameteli, pierdere echilibrului si stare de moleseala.
- 4tremuratul mainilor si ameteli
- 0stare de ameteala, diaree, gust amar, stare generala de rau, ficat marit
- 1Ameteala si durere de cap
- 7Ameteli
- 0Nevoie sa incordez maxilarul.
- 0Eozinofile si monocite mici#
- 2Amețeala, greață, oboseala extrema
- 1Dureri de stomac și de cap
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: