Pregabalin și paroxetina

24-03-2021
Mihamihael
Nu este medic/terapeut
Mihamihael
Bună ziua! De ceva timp sufăr de amețeli, mai ales dimineața când mă ridic din pat, chiar și noaptea în timpul somnului. Simt că se învârte totul în jurul meu. In general, am o stare de amețeală continuă. Am fost la medicul de familie și m-a trimis la neurolog care mi-a recomandat pregabalin și paroxetina. Mi-e frica sa incep acest tratament, mai ales pentru că nu mi se pare ca aceste stări sa fie atacuri de panica. Întradevăr, atunci când amețesc, am și o senzație de vomă, apoi mă sperii, dar asta numai după ce simt acea stare de vertij. Sunt speriata, nu știu ce să fac. Mă sperie ideea sa incep tratamentul cu antidepresive. Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri!
6 comentarii
0
24-03-2021, ora 09:38
Psiholog Patru Monica Daniela
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Patru Monica Daniela
Bună ziua. Pentru a avea o confirmare de atac de panica ar trebui să mergeți la psiholog pentru o evaluare și, dacă este cazul, să începeți un proces terapeutic. Atacul de panică este declanșat de o situație sau stimul. Poate în ultima perioadă, în viața dvs., s-a întâmplat ceva neașteptat.
0
24-03-2021, ora 10:19
Mihamihael
Nu este medic/terapeut
Mihamihael
Da, trăiesc o situație foarte stresanta. Sunt in proces de divorț, după ani de zile de stress continuu, greu de imaginat. Sunt multe probleme care mă macină. Din păcate sunt fara serviciu momentan și nu îmi permit să merg la psiholog. Mulțumesc frumos pentru răspuns!
0
24-03-2021, ora 16:19
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Tensiunea e buna?
0
24-03-2021, ora 17:02
Mihamihael
Nu este medic/terapeut
Mihamihael
Da, niciodată nu am avut probleme cu tensiunea
0
24-03-2021, ora 19:45
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Scrieti doctorului Flueraru Valeriu de pe forum. El stie sa va indrume.
0
24-03-2021, ora 20:04
Mihamihael
Nu este medic/terapeut
Mihamihael
Mulțumesc frumos!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce amețesc? Cele mai frecvente cauze ale amețelilor
  • Amețeala - cele mai frecvente cauze
  • Cum tratezi amețeala (vertijul, amețelile frecvente)
  • Legătura dintre amețeală și COVID-19: unul din zece pacienți infectați cu virusul SARS-CoV-2 prezintă amețeală
  • Ameţeli în timpul somnului (înainte să adormi) - cauze posibile
  • Terapia fizică poate scădea riscul de accidentare cazată de amețeală
  • Amețeala - un simptom asiciat cu un risc crescut de deces
  •