Pregabalin și paroxetina

Bună ziua! De ceva timp sufăr de amețeli, mai ales dimineața când mă ridic din pat, chiar și noaptea în timpul somnului. Simt că se învârte totul în jurul meu. In general, am o stare de amețeală continuă. Am fost la medicul de familie și m-a trimis la neurolog care mi-a recomandat pregabalin și paroxetina. Mi-e frica sa incep acest tratament, mai ales pentru că nu mi se pare ca aceste stări sa fie atacuri de panica. Întradevăr, atunci când amețesc, am și o senzație de vomă, apoi mă sperii, dar asta numai după ce simt acea stare de vertij. Sunt speriata, nu știu ce să fac. Mă sperie ideea sa incep tratamentul cu antidepresive. Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri!
6 comentarii

Bună ziua. Pentru a avea o confirmare de atac de panica ar trebui să mergeți la psiholog pentru o evaluare și, dacă este cazul, să începeți un proces terapeutic. Atacul de panică este declanșat de o situație sau stimul. Poate în ultima perioadă, în viața dvs., s-a întâmplat ceva neașteptat.

Da, trăiesc o situație foarte stresanta. Sunt in proces de divorț, după ani de zile de stress continuu, greu de imaginat. Sunt multe probleme care mă macină. Din păcate sunt fara serviciu momentan și nu îmi permit să merg la psiholog. Mulțumesc frumos pentru răspuns!

Da, niciodată nu am avut probleme cu tensiunea

Scrieti doctorului Flueraru Valeriu de pe forum. El stie sa va indrume.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3probleme psihice?
- 2De un an de zile nu respir profund.oftez, casc de 40-50 de ori pe zi
- 35Ameteala, durere usoara de cap
- 2ameteli, amortirea fetei, insomnii, zgomot in cap
- 3Dureri insuportabile de cap si ameteli, un raspuns va rog
- 1Ameteli, dureri musculare si articulare, amigdale inflamate
- 3Ameteli in timpul efortului fizic
- 110ameteala, stare de rau, tahicardie
- 7Ameteli, tiuit urechi, dureri de cap...
- 1ameteala puternica
- 2Vartej in urechi, ameteli, dureri de cap, Ce este?
- 6de aproape 1 an am ameteli numai atunci cand mi se face foame mai ales dimineata
- 13ameteala, senzatii in 'stomac', senzatii in zona toracica, opriri ale respiratiei
- 6greata si ameteli de vreo 6 luni
- 5de vro 2 ani ma confrunt cu ameteli zilnice
- 21Poate fi vorba de cancer?
- 9Ameteli cand suflu nasul
- 3Am nevoie de ajutor - simptome inexplicabile
- 1Ajutor ! respir mai greu si ametesc! nod in gât
- 5Ameteala, slabiciune in corp si furnicaturi fata si cap
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: