Sinucidere
Nu stiu ce sa fac si cum sa mai ma comport.Simt ca nimic numai merge bine si imi vine in cap numai ideea sinuciderii.Nimeni din familia mea nu stie de ea.Cateodata as vrea sa fiu ajutată dar degeaba ca nu imi doresc sa traiesc.
5 comentarii
Orice problema ai avea, daca nu o poți rezolva singură, poți cere ajutor. Viața merită trăită, a te gândi la sinucidere e o lipsă de curaj pentru a înfrunta problemele, ca să nu zic lașitate. Viata are si momente bune, dar si mai putin bune. Cele rele sunt provocari, pietre de încercare, pentru a evolua și a- ți dovedi că poți să le depășești. A te gândi la sinucidere înseamnă a- ți limita orice posibilitate de evoluție. Ai o datorie față de tine să faci tot posibilul astfel încât sa- ți fie bine. Eu sunt sigură ca atunci când ai gândit așa a fost un moment de rătăcire, pentru ca tu cea adevărată nu ești așa. Spune- ne care de fapt e problema ta ca să putem să te ajutăm.
Gandurile de sinucidere sunt o urgenta psihiatrica. Mergeti la un psihiatru bun sa va dea tratament cu un antidepresiv si in 2-4 saptamani va reveniti.
Daca sunt fonduri, faceti si psihoterapie sau cu trimitere.
Sanatate multa!
Daca sunt fonduri, faceti si psihoterapie sau cu trimitere.
Sanatate multa!
Ma iertati, dar daca aveti timp poate puteti intra si intr-o biserica ori manastire si sa ii spuneti parintelui pe care il gasiti acolo prin ceea ce treceti dumneavoastra. Zi linistita cu pace sa aveti.
Pentru doamna psiholog Niculina Ciuperca:
Realizez ca postarea dvs. a avut loc acum circa 3 ani dar sunt efectiv revoltat de remarca dvs. in calitate de psiholog. "a te gândi la sinucidere e o lipsă de curaj pentru a înfrunta problemele, ca să nu zic lașitate"... cum va permiteti sa faceti o astfel de afirmatie in calitatea dvs., fara a sti practic nimic despre autorul postarii ? Cum puteti cataloga drept lasitate posibila actiune a unei persoane, rezultata cel mai probabil dintr-o suferinta emotionala coplesitoare, ori poate rezultata in urma TAB, etc ? Cum ?
Realizez ca postarea dvs. a avut loc acum circa 3 ani dar sunt efectiv revoltat de remarca dvs. in calitate de psiholog. "a te gândi la sinucidere e o lipsă de curaj pentru a înfrunta problemele, ca să nu zic lașitate"... cum va permiteti sa faceti o astfel de afirmatie in calitatea dvs., fara a sti practic nimic despre autorul postarii ? Cum puteti cataloga drept lasitate posibila actiune a unei persoane, rezultata cel mai probabil dintr-o suferinta emotionala coplesitoare, ori poate rezultata in urma TAB, etc ? Cum ?
Doamna nu dă nici-un detaliu pentru care vrea să se sinucidă. Vă gândiți că poate era într-o depresie și atunci avea nevoie de un psihiatru? Știți câți oameni au vrut să se sinucidă în depresie și acum mulțumesc pentru faptul că au fost ajutați într-un moment de slăbiciune? Cineva care e convins să o facă o face și nu mai scrie pe forumuri. Dacă a scris înseamnă că avea nevoie de ajutor și dacă cineva i-ar fi confirmat că are dreptate să se sinucidă sigur ar fi înclinat balanța în favoarea sinuciderii. Dacă ați fi psiholog ați fi auzit și de indicații paradoxale care au dat rezultate neașteptate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Internat cu episod psihotic acut, tratament intrerupt brusc
- 4a fost diagnosticat cu tulburare psihica acuta..
- 6Ma ajuta careva?
- 4Visez cum ma sinucid.
- 4Aude voci care ii spune sa se sinucida
- 6oare o iau razna?
- 19Va rog ajutati-ma sunt in pragul sinuciderii
- 6mama mea e depresiva de 34 ani si acum nu mai vrea sa traiasca
- 6in urma unei tentative de sinucidere am ramas cu dureri de stomac
- 16Sinucidere, auto-vatamare, depresie
- 7Depresie, ganduri sinucigase
- 8Cum s-a ajuns la sinucidere?
- 11bolile mintale si sinuciderea
- 4Despre sinucidere