Nu reusesc sa introduc penisul in vagin

Salut.. am si eu o problema.. eu sunt virgin si prietena mea la fel.. am incercat de multe ori sa o facem.. dar nu reusesc sa introduc penisul in vagin.. se mareste penisul.. se intareste.. incerc sa al introduc acolo... si tot ajea... Ma Poate Ajuta Cineva? va rog
5 comentarii
0
16-08-2009, ora 14:50
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa

Cum adica nu poti, ce te impiedica???...starea emotionala??????? Si vb lui Jackie, cati ani ai?
In mod normal, viata sexuala se incepe dupa varsta de minim minimorum 18 ani (recomandat este ca inceperea vietii sexuale sa se faca la varsta de 20-22 de ani)...
Numai Bine;)
Cu deosebit de multa placere si deferenta,
N I C K;)
In mod normal, viata sexuala se incepe dupa varsta de minim minimorum 18 ani (recomandat este ca inceperea vietii sexuale sa se faca la varsta de 20-22 de ani)...
Numai Bine;)
Cu deosebit de multa placere si deferenta,
N I C K;)

Sa te ajutam sa...ce? Sa bagi penisul in vagin? Cam vulgara rugamintea ta, dar.cum ar spune prietenul Scarface, "Numai un medic homeopat bun, ar putea sa te ajute".si tot ajea pana intra:))))))

Mr Nick, iarasi eu cu diferentele de opinie. :)
Cine spune, sau unde scrie ca varsta potrivita pentru inceerea vietii sexuale e "minimum minimorum" 18 ani, dar "recomandat" este la 22-23? Eu stiu ca viata sexuala se incepe atunci cand omul se simte pregatit...
Cine spune, sau unde scrie ca varsta potrivita pentru inceerea vietii sexuale e "minimum minimorum" 18 ani, dar "recomandat" este la 22-23? Eu stiu ca viata sexuala se incepe atunci cand omul se simte pregatit...

Poate partenera ta nu se excita destul. Sau poate e prea mica si...inapta de a face sex cu tine...sau invers... Nu stiu ce sa zic, dar ar trebui sa te informezi inainte sa iti incepi viata sexuala:)
Mult succes!
Mult succes!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8bubite mici ca niste cosuri la baza penisului
- 15Vegetatii veneriene
- 5depigmentare a pielii din jurul penisului
- 6Sunt nemultumit - marimea penisului
- 5problema... dubioasa: imi tot apare o depunere albicioasa pe gland
- 6puncte albe la baza capului penisului care s-au inmultit. Cum pot sa scap de ele?
- 9Strat mare de grasime - sub burta pana la penis
- 3Dureri de-a lungul penisului
- 6probleme cu penisul
- 4se jupeste capul penisului
- 3varice si vase sparte pe penis
- 6bubite mici de culoare pielii si putin albe pe testicule si in jurul penisului
- 4Problema penis (14 ani, masculin, virgin)
- 17papulele perlate ale penisului (sensibilitate)
- 8Cancer? sa am va rog sa ma ajutati
- 2Pete albe pe capul penisului
- 1Problema sub capul penisului
- 1O problema ciudata...
- 1Imi miroase ca nu-l mai suport
Mai multe informații despre: Penisul probleme in timpul sexului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: