Lovitura usoara cap
Buna ziua, am o intrebare, oarecum puerila, dar nu stiu dc este nevoie de o vizita la
Medic. Ma jucam cu Ce I mici pe podea, si desi Aveam o patura si perne din joaca m am lasat cu avant pe spate din sezut, crezand ca e perna in spate si cad cu capul pe ea, insa baietelului I s a parut comic sa mi targa perna de sub cap si am cazut cu capul de podea( pe care era si o patura). Nu am avut niciun simptom, doar o suportabila so moderata durere atunci pe moment si dupa Inca cateva minute.Intrebarea este daca Nu apar alte simptome intre timp e indicate totusi da consult medicul? Stiu ca poti face hematom si fara simptome. Multumesc. Mentionez ca locuiesc in uk si aici te baga cam greu dr in seama daca Nu e ceva serios
Medic. Ma jucam cu Ce I mici pe podea, si desi Aveam o patura si perne din joaca m am lasat cu avant pe spate din sezut, crezand ca e perna in spate si cad cu capul pe ea, insa baietelului I s a parut comic sa mi targa perna de sub cap si am cazut cu capul de podea( pe care era si o patura). Nu am avut niciun simptom, doar o suportabila so moderata durere atunci pe moment si dupa Inca cateva minute.Intrebarea este daca Nu apar alte simptome intre timp e indicate totusi da consult medicul? Stiu ca poti face hematom si fara simptome. Multumesc. Mentionez ca locuiesc in uk si aici te baga cam greu dr in seama daca Nu e ceva serios
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4lovitura cu un corp solid in ceafa
- 2s-a lovit la cap
- 2ameteala dupa lovitura
- 0Lovitura la cap
- 1Lovitura la cap
- 3Lovituri la cap posibile complicatii?
- 0Lovitura la cap
- 3Durere de cap dupa o lovitura de acum doi ani?!
- 1M.am lovit la cap
- 0M-am lovit la tampla stanga
- 0Lovit la cap prin cadere de la acelasi nivel
- 1Durere de cap
- 0Denivelare la nivelul capului dupa traumatism
- 2Traumatism cranio cerebral
- 1Ajutor, va rog! m-am lovit cu gantera la cap
- 2Lovitura puternica la cap (urgenta medicala)
- 1O palma în cap poate produce un hematom la cap?
- 1Lovitura cap - greata, vărsături și nu pot sa ma ridic din pat din cauza amețelii
- 1M-am lovit la cap - durere in tampla se duce spre ureche, ameteli
Mai multe informații despre: lovitura la cap
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: