Ameteli dupa lovitura la cap

Buna seara, sunt ingrijorata, sotul meu s a lovit puternic cand s a ridicat de jos de chiuveta din baie, chiar in crestetul capului.La durut tot capu si ochiu drept, nu a apucat sa mearga la medic, acum e la servici si spune ca de la amiaz ameteste foarte rau, se simte parca ar fi beat.ce credeti ca ar putea fi?sau cu ce il pot ajuta pana cand ajunge maine la medic?astept raspuns, multumesc anticipat
2 comentarii

Dacă situaţia se agravează, puteţi folosi serviciul de urgenţă. 112. Poate s-a creat un hematom care face presiune pe o zonă a creierului.

Draga radivera daca nu are ceva ca un cucui si daca la R.M.N. nu se vede nimic stunci ar trebui sa faca si o investigatie numita ANGIOGRAFIE care dau situatia vaselor de singe care nu se vad altfel. Daca esti din preajma Bucurestiului poti merge la Spitalul Universitar la Neurologie. Eu am facut asta deoarece am avut dureri de cap groaznice care au debutat intr-o noapte iar doctorul mi-a spus ca asta se intimpla doar in urma unei lovituri puternice dar eu nu am avut asa ceva. Au gasit un vas dilatat in spatele ochiului. Mi-au facut o EMBOLIZARE si nu mai am nimic acum. Nu am luat medicamente decit calmante la greu timp de 3 luni. din noiembrie 2012 pina acum nu stiu ce este durerea de cap. SANATATE. daca vrei alte relatii scrie aici

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 41Nod in gat, dureri cervicale si senzatie de ameteala
- 6vertij paroxistic benign - trebuie sa ma ingrijorez?
- 6Ameteli si palpitatii exagerate
- 1ameteala continua
- 7Ce analize sa mai fac?!
- 3stari si simptome carora nu le gasesc cauza!
- 110ameteala, stare de rau, tahicardie
- 5ameteala cand ma pun la somn de aprox. 2 luni
- 3Durere de cap, ameteli si somnolenta
- 1Ameteli dupa betaserc
- 6cam de 3 ani simt la ceafa o ameteala si am senzatia de cap umflat
- 5am ameteli si nu ma pot tine pe picioare
- 2Fâsâit urechi
- 1Ameteli, stare de oboseala
- 0Pierderi de echilibru si amorteli.
- 2Anxietate depresie - Dar de ce ameteli si senzatie de cap greu ?
- 3Brate amortite
- 8Ameteala, Vedere incetosata, Probleme concentrare si atentie, Depresie, Anxios
- 1Lovitura cap - greata, vărsături și nu pot sa ma ridic din pat din cauza amețelii
Mai multe informații despre: Ameteala lovitura la cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: