lovitura la cap: cucui foarte dureros
Bună dimineaţa! Fiica mea în vârstă de 18 ani a avut în urmă cu vreo lună un cucui ( cred ) destul de mare în partea stângă a capului, foarte dureros la atingere, care i-a trecut în aprox. o săptămână. Ieri s-a lovit exact în acelaşi loc, mai exact i-a căzut rama unui geam în cap şi acum are două umflături, cred că tot cucuie, care o dor chiar fără să le atingă. Ce riscuri credeţi că ar putea exista având în vedere aceste două lovituri la un interval destul de mic de timp şi ce am putea face? Mulţumesc anticipat!
10 comentarii
Mergeti la urgenta cu ea sa i se faca toate analizele de care are nevoie pe loc.
Multumesc mult pentru raspuns! Acum nu are alte simptome ( tulburari de vedere, echilibru etc. ) in afara de durere la locul loviturii dar ma tem sa nu fie ceva ce ar putea sa se manifeste mai tarziu...
Ca sa scapati de temeri rugati la urgenta sa i se faca analizele.
Nici doctorii nu va pot spune pe de rost.
Nici doctorii nu va pot spune pe de rost.
Asa voi face, multumesc inca o data pentru sfaturi!
Buna ziua! Acum 5 zile baietelul meu in varsta de 4 ani si jumatate a cazut de pe un carucior de cumparaturi (circa 1, 5 m). Lovitura a fost puternica, foarte dureroasa dupa spusele lui, a inceput imediat sa planga la vederea sangelui si, ajungand la spital medicii ne-au spus ca are nevoie de 2 fire pentru rana obtinuta. Plansetul a fost si mai puternic si a inceput sa vomite...cam de 5 ori intr-un interval de 4 ore... problema era ca noi tocmai ajunsesem acasa dupa un drum de 1500 de km, in care el s-a mai plans ca-i este rau...As dori sa va intreb daca exista vreun risc ca el sa fi suferit si alte complicatii inafara de rana produsa la cap ( la nivel intern ) mai ales ca mi s-a spus ca tomografiile se fac doar in cazuri speciale daca exista o simptomatologie corespunzatoare? Acum il tin sub supraveghere, nu a avut pierderi de memorie, de echilibru, ameteli sau alte simptome care sa ne alarmeze suplimentar. Ce ar trebui sa fac in perioada urmatoare? Va multumesc anticipat!
Il mai duceti o data la medicul neurolog sa ii faca un consult si va rugati la Sfantul Efrem, ocrotitorul copiilor, sa nu pateasca nimic. Cumparati o carte minunile facute de Sfantul Efrem (cu copiii nascuti si nenascuti) si faceti acatistul lui.
E complicat sa i se depisteze sau sa fie suspectat de ceva daca nu are nici un fel de simptome.
E complicat sa i se depisteze sau sa fie suspectat de ceva daca nu are nici un fel de simptome.
Buna seara!Fetei mele(16 ani) I a cazut acum doua ore.un geam in cap, de la o vitrina, are mai multe cucuie, umflaturi, am pus gheata dar a varsat o data.Acum doarme, iar eu o pazesc.Ar trebui sa merg la urgenta oare, cat de grav poate fi?Multumesc!
Mergeti la urgenta. Nu va jucati cu sanatatea copilului!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11intepaturi groaznice in cap
- 8Interpretare RMN
- 623Migrene... mostenite
- 4ameteli, dureri ale fruntii
- 3simt niste intepaturi in partea stanga a capului
- 4Lovitura in spatele capului - urmari
- 21Dureri de cap, varsaturi, tremurat, diaree
- 4Presiune in cap si urechi
- 5Lovitura la cap (fotbal)
- 14Dureri de cap puternice
- 4Amortirea capului
- 1Dureri ale cefei
- 4durere si arsura a pieli capului pe partea stanga
- 5Un sfat va rog din suflet... dureri de cap de 2-3 zile
- 3va rog sa ma ajutati ca nu stiu ce sa mai fac
- 3Oare exista o forma de reumatism care da dureri la oasele capului?
- 2durere intepatoare, scursa in partea dreapta a capului
- 1Durere de cap
- 0Durere de cap in partea stanga
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: