lovitura la cap

Buna ziua,
Numele meu este Corina si as dori sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate ! Acum 3 zile (Vineri) m-am lovit din mers la cap foarte tare in partea stanga chiar deasupra tamplei.Eram foarte grabita deci mergeam foarte repede, aproape ca fugeam. Atunci nu am avut niciun simptom in afara de cel de durere ceea ce este normal dupa asemenea lovitura. insa de a doua zi am inceput sa am ameteli, stare de greata si voma si mi se pune ca un fel de ceata in fata ochilor.imi simt capul greu si parca se invarte ceva inauntru. parca simt ca nu-mi mai pot coordona nici miscarile cum trebuie, trebuie sa ma concentrez mai mult la ceea ce fac decat de obicei. Imi va trece de la sine ? trebuie sa iau ceva ? e grav?
Va multumesc si astept un raspuns !! O zi buna va doresc!
Numele meu este Corina si as dori sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate ! Acum 3 zile (Vineri) m-am lovit din mers la cap foarte tare in partea stanga chiar deasupra tamplei.Eram foarte grabita deci mergeam foarte repede, aproape ca fugeam. Atunci nu am avut niciun simptom in afara de cel de durere ceea ce este normal dupa asemenea lovitura. insa de a doua zi am inceput sa am ameteli, stare de greata si voma si mi se pune ca un fel de ceata in fata ochilor.imi simt capul greu si parca se invarte ceva inauntru. parca simt ca nu-mi mai pot coordona nici miscarile cum trebuie, trebuie sa ma concentrez mai mult la ceea ce fac decat de obicei. Imi va trece de la sine ? trebuie sa iau ceva ? e grav?
Va multumesc si astept un raspuns !! O zi buna va doresc!
2 comentarii

pt medici, detaliza...
zici 5 randuri cum ai fugit
si
NU zici CUM te-ai lovit...si de ce si LA CE..geam? usa? stalp?fugea cineva dupa tine/
detaliaza.pt dr e important...
propunere:
DACA-I baietelul tau in foto
NU ar trebui sa pui poza aici..parere..faci ce crezi..
cele bune,
parere:
nu-i grav.si eu m-am lovit de multe ori.
dar scrie DACA te-ai pierdut si ai lesinat, pe loc
zici 5 randuri cum ai fugit
si
NU zici CUM te-ai lovit...si de ce si LA CE..geam? usa? stalp?fugea cineva dupa tine/
detaliaza.pt dr e important...
propunere:
DACA-I baietelul tau in foto
NU ar trebui sa pui poza aici..parere..faci ce crezi..
cele bune,
parere:
nu-i grav.si eu m-am lovit de multe ori.
dar scrie DACA te-ai pierdut si ai lesinat, pe loc

m-am lovit de o cutie dintr-un plastic dur/metal, nu mai stiu amplasata pe un stalp la iesirea dintr-un magazin, dar ma grabeam ca aveam ceva pe foc..nu mi-am pierdut cunostinta si nu am lesinat dar am stari de parca urmeaza sa lesin. multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8capul a inceput sa ma doara local in partea dreapta acum 3 luni
- 3Intepaturi mici in varful capului
- 8pocnituri in cap
- 4Presiune in cap si urechi
- 0Lovitura puternica la cap
- 11dureri de cap
- 7durere extrema de cap
- 26Loviturile la cap, afecteaza inteligenta
- 4durere si arsura a pieli capului pe partea stanga
- 11senzatia de picare din picioare
- 5De mai bine de 3 ani am dureri de cap doar pe jumatatea stanga a capului
- 2intepaturi in cap
- 6M am lovit la cap
- 6Mi se infunda capul
- 1lovitura la cap
- 0Se poate cumva sa fii lovit in asa fel incat sa nu mai poti gandi?
- 1Lovitura la cap mai veche
- 3Brate amortite
- 1Durere in zona unde mi am spart capul
- 2Lovitura puternica la cap (urgenta medicala)
Mai multe informații despre: Capul lovitura la cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: