lovitura la cap
Buna ziua,
Numele meu este Corina si as dori sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate ! Acum 3 zile (Vineri) m-am lovit din mers la cap foarte tare in partea stanga chiar deasupra tamplei.Eram foarte grabita deci mergeam foarte repede, aproape ca fugeam. Atunci nu am avut niciun simptom in afara de cel de durere ceea ce este normal dupa asemenea lovitura. insa de a doua zi am inceput sa am ameteli, stare de greata si voma si mi se pune ca un fel de ceata in fata ochilor.imi simt capul greu si parca se invarte ceva inauntru. parca simt ca nu-mi mai pot coordona nici miscarile cum trebuie, trebuie sa ma concentrez mai mult la ceea ce fac decat de obicei. Imi va trece de la sine ? trebuie sa iau ceva ? e grav?
Va multumesc si astept un raspuns !! O zi buna va doresc!
Numele meu este Corina si as dori sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate ! Acum 3 zile (Vineri) m-am lovit din mers la cap foarte tare in partea stanga chiar deasupra tamplei.Eram foarte grabita deci mergeam foarte repede, aproape ca fugeam. Atunci nu am avut niciun simptom in afara de cel de durere ceea ce este normal dupa asemenea lovitura. insa de a doua zi am inceput sa am ameteli, stare de greata si voma si mi se pune ca un fel de ceata in fata ochilor.imi simt capul greu si parca se invarte ceva inauntru. parca simt ca nu-mi mai pot coordona nici miscarile cum trebuie, trebuie sa ma concentrez mai mult la ceea ce fac decat de obicei. Imi va trece de la sine ? trebuie sa iau ceva ? e grav?
Va multumesc si astept un raspuns !! O zi buna va doresc!
2 comentarii
pt medici, detaliza...
zici 5 randuri cum ai fugit
si
NU zici CUM te-ai lovit...si de ce si LA CE..geam? usa? stalp?fugea cineva dupa tine/
detaliaza.pt dr e important...
propunere:
DACA-I baietelul tau in foto
NU ar trebui sa pui poza aici..parere..faci ce crezi..
cele bune,
parere:
nu-i grav.si eu m-am lovit de multe ori.
dar scrie DACA te-ai pierdut si ai lesinat, pe loc
zici 5 randuri cum ai fugit
si
NU zici CUM te-ai lovit...si de ce si LA CE..geam? usa? stalp?fugea cineva dupa tine/
detaliaza.pt dr e important...
propunere:
DACA-I baietelul tau in foto
NU ar trebui sa pui poza aici..parere..faci ce crezi..
cele bune,
parere:
nu-i grav.si eu m-am lovit de multe ori.
dar scrie DACA te-ai pierdut si ai lesinat, pe loc
m-am lovit de o cutie dintr-un plastic dur/metal, nu mai stiu amplasata pe un stalp la iesirea dintr-un magazin, dar ma grabeam ca aveam ceva pe foc..nu mi-am pierdut cunostinta si nu am lesinat dar am stari de parca urmeaza sa lesin. multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4durere de cap
- 8Durere de cap si furnicaturi !!
- 3Intepaturi mici in varful capului
- 20dureri de nas, tample si cap + ameteli
- 0Lovitura puternica la cap
- 3Lovitura la cap
- 1Lovitura la cap
- 3durere puternica de cap
- 22Durere de cap aproape continua
- 6cam de 3 ani simt la ceafa o ameteala si am senzatia de cap umflat
- 5Lovitura la cap!
- 5Senzatie ARSURA LA CAP
- 6Mi se infunda capul
- 2de ce ar trebui sa imi fac griji sau ce ar trebui sa fac
- 2Dureri la oasele capului
- 0Durere de cap
- 7Amorteala parte stanga a fetei
- 1Ajutor, va rog! m-am lovit cu gantera la cap
- 2Ajutor urgent! hematom cerebral la un tânăr de 20 ani?
Mai multe informații despre: Capul lovitura la cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: