simt niste intepaturi in partea stanga a capului
buna ziua si la multi ani tuturor, de ceva vreme simt niste intepaturi in partea stanga a capului mai exact in tampla si un gust de metal in gura stie cineva care ar fi cauza, poate sa fie ceva grav mentionez ca imi pun picaturi Garamat in ureche, va multumesc anticipat!
3 comentarii
Ai in gura lucrare mai veche cu gaudent sau mai noua din portelan?Gustul metalic poate apare si la femeile insarcinate, in caz de infectii dentare, gingivale, infectii virale [herpes], daca fumezi de mult timp sau multe tigari pe zi, unele sucuri carbogazoase dau aceasta senzatie, etc.. Acum daca ai si acele intepaturi in tampla, poate ca ai contactat o raceala.Daca e asa, trateaza-te si foloseste apa de gura sau spray-urile orale dezinfectante.Numai bine!
multumesc pentru raspuns, lucrarea este veche, am si cateva carii, sper sa nu fie ceva grav
Daca ai lucrare veche cu gaudent poate o schimbi anul acesta.Acest material stomatologic utilizat in trecut acum e interzis, de la lucrare ai gust metalic, iti poate dauna si la stomac.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Intepatura in cap
- 4ameteli, dureri ale fruntii
- 10Dureri ale pielii capului
- 8daca e cazul sa merg la neurolog sau altundeva
- 3dureri de cap
- 19Frunte si tample umflate
- 33Lovitura la cap
- 14Dureri de cap puternice
- 7durere extrema de cap
- 3Multe probleme (ORL, Neuro)
- 6Imi amorteste partea din spate a capului
- 4Arderi in crestetul capului si ameteli
- 9presiune usoara, o apasare la cap, frunte si spatele ochilor, in special in partea stanga
- 4durere si arsura a pieli capului pe partea stanga
- 8Dureri permanente de cap
- 1Durere groaznica de cap
- 6cam de 3 ani simt la ceafa o ameteala si am senzatia de cap umflat
- 3din cand in cand mai imi trece ca un fulger prin cap sau simt cum imi zvacnesc venele
- 3Oare exista o forma de reumatism care da dureri la oasele capului?
Mai multe informații despre: Capul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: