Dureri ale cefei
Bunicul meu mi-a spus ca s-a trezit a doua zi cu dureri ale cefei. I-am administrat Ibalgin Rapid pastile si i-am facut frectie cu Ibalgin Ibuprofen Gel si Fenilbutazona.Ziua cand face miscare pe afara il mai lasa durerea si poate cat de cat sa indoaie gatul inspre partea stanga.Dar seara deoarece sta la televizor si in pat cand doarme se trezeste a doua zi cu dureri foarte mari. Prima data durerea a aparut in ceafa apoi a aparut durere spre clavicula. Eu banuiesc ca a dormit cumva cu gatul si poate ca l-a tras si curentul si a facut vreo intindere, rasucire sau inflamare la muschiul cefei..Acum as dori sa stiu ceva mai sigur despre asta de la cineva priceput in asa ceva. Va multumesc anticipat. Cu respect Alexandru
1 comentarii
Celor care se confrunta sau se vor confrunta cu probleme ca cele descrise mai sus, vreau sa le transmit urmatoarele: simptomele vin cu mare probabilitate de la coloana cervicala. Poate fi o spondiloza cervicala care din anumite motive se declanseaza si devine manifesta dand o multime de simptome: pot sa para dureri in zona cervicala, pot sa apara dureri in ceafa, dureri care sa iradieze si spre umeri, poate aparea o contractura musculara paravertebrala si capul sa fie aplecat intr-o parte, pot aparea de asemenea dureri de cap, ameteli, sunete in urechi, vertij, scaderea vederii si a auzului, pot sa apara stari de oboseala, de moleseala, scaderea memoriei si a capacitatii de concentrare. Deci dupa cum se vede, afectarea coloanei cervicale poate sa dea foarte multe simptome.Si in plus reprezinta si un risc mare de accident vascular cerebral ischemic. In aceasta situatie va recomand sa apelati la un medic cu experienta in tratarea coloanei vertebrale. Acesta va va recomanda investigatiile imagistice care va sunt necesare si apoi cel mai bun tratament pentru dumneavoastra. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 623Migrene... mostenite
- 5simt durere in partea dreapta a capului, cand ma uit in zare am impresia ca vad niste pete
- 6am dureri de cap de ceva vreme, doctorii au zis ca am migrene
- 3Durere de cap pe partea stanga
- 25histeretomie totala.. febra, frisoane, dureri de cap
- 4Crize necontrolate!
- 3miopie si durere de cap uneori
- 5Dureri de cap, ameteli, amortirea capului, intepaturi in cap, nod in gat, apasare in piept
- 4cap unflat si senzatia de presiune
- 3intepaturi si amorteli ale pielii capului
- 0ameteala continua si mici dureri de cap in zona fruntii
- 4Lovitura cap - Hematom ?
- 6dureri de cap aproape zilnic si insomnii
- 15Dureri de cap
- 11senzatia de picare din picioare
- 2durere intepatoare, scursa in partea dreapta a capului
- 1Diagnostic Rinita cronica hipertrofica, Reactie sinusala, Disfunctie tubara stg
- 2Gripa sau ceva mai grav?
- 0Durere de cap când tușesc
- 0Durere de cap
Mai multe informații despre: Durerea de cap Capul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: