Intepaturi cap
Buna,
Din toamna lui 2012 m-am pricopsit cu niste intepaturi in toata zona capului, care desi m-au mai lasat in ultima perioada datorita administrarii de ginkgo biloba, continua sa-mi cauzeze mari neplaceri. Acestea apar cu precadere in situatii stresante (frecvente, din pacate), si-mi consuma o buna parte din energie, astfel ca nu ma mai simt bun de ceva dupa aparitia lor. Imi simt gandirea foarte greoaie si confuza mare parte din timp. Mentionez ca am si tulburari endocrine.
Din toamna lui 2012 m-am pricopsit cu niste intepaturi in toata zona capului, care desi m-au mai lasat in ultima perioada datorita administrarii de ginkgo biloba, continua sa-mi cauzeze mari neplaceri. Acestea apar cu precadere in situatii stresante (frecvente, din pacate), si-mi consuma o buna parte din energie, astfel ca nu ma mai simt bun de ceva dupa aparitia lor. Imi simt gandirea foarte greoaie si confuza mare parte din timp. Mentionez ca am si tulburari endocrine.
3 comentarii
Poate sa fie o problema legata de circulatia cerebrala.
Va recomand sa incepeti prin a face un doppler de artere carotide si vertebrale.
Cu coloana cervicala cum stati ?
Cu stima:
dr Petre Muresan
Va recomand sa incepeti prin a face un doppler de artere carotide si vertebrale.
Cu coloana cervicala cum stati ?
Cu stima:
dr Petre Muresan
Domnule doctor, va multumesc pentru raspunsul prompt. Nu am avut nicio problema si nu-mi aduc aminte sa fi acuzat vreodata dureri la coloana cervicala. Singura afectiune de care sufar e boala Basedow.
Cu toate acestea, mi se intampla uneori cand depun efort sa am o foarte usoara stare de ameteala. Sa aiba legatura cu coloana cervicala/nervii cervicali?
Cu toate acestea, mi se intampla uneori cand depun efort sa am o foarte usoara stare de ameteala. Sa aiba legatura cu coloana cervicala/nervii cervicali?
Ca sa putem discuta mai in profunzime problema dumneavoastra, as avea nevoie de cateva date : varsta, ocupatie( tipul de activitate pe care-l desfasurati ), antecedente patologice etc.
Astept mesajul dumneavoastra
dr Petre Muresan
Astept mesajul dumneavoastra
dr Petre Muresan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11intepaturi groaznice in cap
- 8Interpretare RMN
- 8Ma mananca ingrozitor capul si ma ustura, nu stiu ce sa mai fac!
- 7Dureri fulgeratoare partea stanga a capului
- 5Durere in partea stanga a capului
- 8Umflatura in lobul occipital
- 20Dureri de cap ingrozitoare, dureri de maxilar si fata
- 8pocnituri in cap
- 3dureri de cap
- 20dureri de nas, tample si cap + ameteli
- 4cap unflat si senzatia de presiune
- 13Imi amorteste capul
- 22Durere de cap aproape continua
- 2lovitura la cap
- 11senzatia de picare din picioare
- 4Urechea infundata si un cap de zici ca e pus un butoi in el
- 8Dureri permanente de cap
- 1lovitura la cap
- 4Presiune la cap, ochi obositi, durere la ceafa.
Mai multe informații despre: Capul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: