Fractura mandibula
In luna iunie a acestui an am suferit un politraumatism prin accident rutier, printre care si fracura de mandibula, focarul era pe 4.3. Am fost operat si m-i s-au pus doua placute cu 8 suruburi la clinica BMF 2 din Cluj-Napoca. Am mai multe nelamuriri: Este normal discomfortul de care am parte (o durere in zona barbiei, dintele 4.4 ma cam jeneaza la inchiderea gurii, iar cam cat este nevoie de purtarea acestor placute, cam in cat tip se consolideaza osul si pot sa le scot? Cu mult respect, Valentin P.
1 comentarii
Buna ziua!
In urma accidentului cate zile de spitalizare ati avut?Ma refer strict la cele de spitalizare, nu si cele de ingrijire ambulatorie.Din punctul meu de vedere, aveti anumite drepturi in urma acestui accident.Imi puteti lasa datele dvs pentru a va contacta sa va pot explica in ce consta drepturile dvs.
Multumesc,
Ioana.
In urma accidentului cate zile de spitalizare ati avut?Ma refer strict la cele de spitalizare, nu si cele de ingrijire ambulatorie.Din punctul meu de vedere, aveti anumite drepturi in urma acestui accident.Imi puteti lasa datele dvs pentru a va contacta sa va pot explica in ce consta drepturile dvs.
Multumesc,
Ioana.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0subluxatia mandibulara?!!!
- 0reducerea structurii osoase a mandibulei
- 6fractura de tibie si peroneu in urma unui accident rutier. Mai pot face sport?
- 5Aditie de os
- 9Accident moto
- 4Fractura cominutiva de olecran
- 0mandibula
- 10Accident rutier, operatie mana. Suruburile le pot tine in mana sau trebuie scoase?
- 4Durere in partea dreapta
- 3Fractura apofiza transversa L5
- 6PROTRUZII DISCALE
- 1Fractura dubla de mandibula-Problema dupa interventie.
- 8interventie chirurgicala mandibula
- 4fractura tibie si peroneu cu deplasare1/3 cu plaga deschisa
- 9Posibil afectiuni osoase?
- 2Umflatura mica in partea de jos a mandibulei
- 0buba, chist pe mandibula
Mai multe informații despre: Fractura mandibulara Accidentul rutier mandibula
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: