Accident cu lovitura la cap

23-02-2013
deftastefan
Nu este medic/terapeut
deftastefan
Buna ziua,

Pe data de 21.02. anul curent am sufferit un accident auto in urma caruia m-am lovit la cap. Nu am lesinat, dar m-am simtit cam rau si am chemat SMURD-ul la fata locului. Am fost la spital, m-am internat o noapte si am facut o tomografie care a iesit ok. Problema este ca eu azi am inceput sa am niste ameteli si ma simt cam slabit. Este normal sa fie asa?

PS. Mentionez ca am si sinuzita, de care stiam si care a iesit si la tomografie, plus unele probleme cu tiroida. Se poate ca ametelile sa fie de la sinuzita sau tiroida? Cum imi dau seama ca nu e nici o problema cu lovitura la cap?

Multumesc
1 comentarii
0
24-02-2013, ora 01:43
DrW
Identitate neconfirmată
DrW
Buna ziua!

Daca CT-ul a iesit normal si ati fost tinut sub observatie, 95% nu e o problema legata de un posibil traumatism cerebral. Daca insa nu vi se amelioreaza starea in urmatoarele 24 de ore sau daca deveniti tot mai somnolent ori cu deficite de sensibilitate, sau constatati ca nu mai puteti misca mana/piciorul, luati legatura cu medicul de familie sau mergeti direct la urgenta, functie de gravitate.

Cu stima.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Lovitura la cap - ghid (ce să faci, evaluare gravitate)
  • Lovirea mingii cu capul din fotbalul profesionist - afectează cognitiv
  • Cercetătorii au inversat amnezia cauzată de leziuni repetate la nivelul capului la șoareci
  • Lovirea mingii cu capul la fotbal poate produce leziuni cerebrale permanente
  • Efectele pe termen lung ale loviturilor repetate la cap în rândul sportivilor: un nou studiu
  •