Coma rezultata din accident rutier foarte grav
Buna seara, as avea si eu o intrebare.Prietena mea a avut acum cateva zile un accident rutier foarte grav in alta tara.Joia trecuta s-a intamplat totul, a fost in coma pana marti, si-a revenit dar inca mai este sedata, are extensie la un picior cu 25kg pentru ca e rupt, am aflat ca mai are traumatism craniocerebral, ea este la un spital din Paris.vreau sa stiu daca are sanse sa-si revina.Suntem de putin timp impreuna si nu ma cunosc parintii ei si nu pot afla mai multe detalii.Va rog sa-mi ziceti ceva legat de acest subiect sunt foarte ingrijorat.Va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am gasit-o in casa in coma de gradul ll.. si s-a confirmat operatia la bucuresti
- 4traumatism cranio-cerebral in zona parietala stanga cu convulsii, pierderea cunostintei si coma
- 4probleme dupa operatie
- 3infarct cerebral!
- 3hemoragie interna, s-a scos splina, acum de ce scaun negru?
- 4episod pshihotic
- 6fractura de tibie si peroneu in urma unui accident rutier. Mai pot face sport?
- 5Fractura de femur
- 3fractura tasare corp vertebral.. pot avea un copil?
- 3Presoana cu Handicap
- 6fractura cap femural stang, fractura la nivelul sprancenei acetabulare stangi cu deplasare
- 6PROTRUZII DISCALE
- 3strigat de ajutor.. baietelul meu in varsta 1 an si 9 luni se afla in coma grad 4, glasgow 4
- 5Fractura de gamba bilateral deschisa
- 1am un picior mai lung in urma unui accident rutier
- 4dureri dupa operatia de scoatere a materialului de osteosinteza
- 1Edem cerebral
- 0Nu am reușit să o trezesc nicicum din somn pe mama de dimineață
- 0Va rog frumos, sa ma audă cineva, poate fi o formă de coma?
Mai multe informații despre: Coma Accidentul rutier
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: