lohiile dupa cezariana
buna ziua am nascut de 1 luna prin cezariana si nu alptez mi au curs normal lohiile din rosu intens spre alb galbui de 2 zile imi curge negru pamantiu cu cheaguri ce inseamna asta e ceva in neregula cat va mai tine asa si cum imi dau seama cand vine ciclul ?
4 comentarii
Este necesar un consult medical, preferabil la medicul care v-a operat. Nu amânaţi !
este grav? imi curge f putin si nu mai am cheaguri abea sapt viit pot ajunge la medic este tarziu?
Buna ziua. Am o intrebare. Am nascut pe 13 mai prin cezariana. Am avut lohii pana mai acum vreo 2 zile normale (colorate de la rosu-roz pana la galben pal) insa dupa astea 2 zile au inceput sa fie ca si cum mi-ar fi venit menstruatia. Inclusiv cu micile dureri de mijloc pe care le aveam. Este posibil sa-mi fi venit asa repede menstruatia? E adevarat ca ieri (9.06.2008) am mers cam mult pe jos si am facut si putin efort. Ar fi putut sa fie aceasta cauza? Multumesc frumos. O zi placuta in continuare.
Am uitat sa mentionez ca alaptez. Nu stiu daca e important dar m-am gandit sa specific.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ma poate ajuta si pe mine cineva?
- 6dupa cezariana, la ultimul ciclu am eliminat 3 fire de ata chirurgicala
- 14endometrioza
- 18Tromboflebita postpartum
- 2burtica de la cezariana
- 3dupa nasterea de cezariana, are hemoroizi
- 8Dupa nastere de cezariana, mi-au aparut hemoroizi
- 6Am nascut de 2 luni si de atunci nu ma simt bine
- 1usturime la urinare dupa cezariana
- 2Dupa cezariana am o durere ca la menstruatie
- 0Tahicardia si cezariana
- 1amenoree dupa nastere prin cezariana
- 0Complicatii cezariana
- 0Operatie cezariana
- 6Umflarea operatia cezariana
- 6Probleme cu abdomenul la 2 ani de la cezariana
- 1Sangerari post op Cezariana - moderate, intermitente, la efort, aparute după două săptamani si inca
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: