Umflarea operatia cezariana
Am nascut de 3 saptamani prin cezariana a 2 operatie, mi sa umflat desupra operatiei si am un nod mic am fost la medic si mia dat diagnosticul 596.066 mentionez ca mia dat tratament antibiotic si imi scurge ceva din ea cand apas pe operatie nu stiu ce este e de la tratament ! ???????ma spal zilnic cu spirt si betadina si imi pun pansament
Am uitat sa mentionez ca la scoaterea atelor mia lasat 2 ațe la care leam scos eu acasa ce credeti este infectata???
Am uitat sa mentionez ca la scoaterea atelor mia lasat 2 ațe la care leam scos eu acasa ce credeti este infectata???
6 comentarii
Buna ziua.
Din descrierea pe care o faceti, pare a fi un granulom de fir postoperator. Da, o infectie la un fir plasat sub tegument.
Aplicati local prisnite umede cu ceai de mustel amestecat cu spirt cateva zile. Ecte posibil sa iasa singur.
Daca persista supuratia locala, pansati local uscat, cu dezinfectie prealabila cu betadina, si ulterior mergeti la medicul operator sa il scoata.
Din descrierea pe care o faceti, pare a fi un granulom de fir postoperator. Da, o infectie la un fir plasat sub tegument.
Aplicati local prisnite umede cu ceai de mustel amestecat cu spirt cateva zile. Ecte posibil sa iasa singur.
Daca persista supuratia locala, pansati local uscat, cu dezinfectie prealabila cu betadina, si ulterior mergeti la medicul operator sa il scoata.
Va mulțumesc o sa fac exact cum miat spus nu este ceva complicat nu???
Buna ziua.
Nu, daca este aceasta problema, nu e complicata.
Sarbatori Fericite si sanatate maxima !
Nu, daca este aceasta problema, nu e complicata.
Sarbatori Fericite si sanatate maxima !
Am o întrebare am facut cum miat spus comprese cu musetel si spirt si pe operație dedesupt la nodul acela am o gaura si se vede ata este ceva normal menționez nu e o gaura mare este vreo problemă pot pati ceva
Gaura o am pt a iesi ata !??????
Gaura o am pt a iesi ata !??????
Buna ziua.
Daca spuneti ca se vede ata, prin orificiul tegumentar, trebuie scoasa de acolo. Altfel nu se va vindeca defectul tegumentar.
Daca spuneti ca se vede ata, prin orificiul tegumentar, trebuie scoasa de acolo. Altfel nu se va vindeca defectul tegumentar.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6dupa cezariana, la ultimul ciclu am eliminat 3 fire de ata chirurgicala
- 4lohiile dupa cezariana
- 7Cezariana. Sangerari de o luna si ceva
- 34Insarcinta dupa cateva luni de la nastere prin cezariana?
- 4Scurgeri puternice din operatia de cezariana
- 6anestezie cezariana sau epizotomie
- 4sangerari frecvente dupa cezariana
- 6Am nascut de 2 luni si de atunci nu ma simt bine
- 7miscari la nivelul abdomenului
- 1amorteala cefei si a mainii drepte dupa o operatie cezariana
- 1usturime la urinare dupa cezariana
- 5Dehiscenta dreptilor abdominali dupa cezariana
- 3Dureri la 3 luni dupa cezariana
- 2Dupa cezariana am o durere ca la menstruatie
- 1amenoree dupa nastere prin cezariana
- 1Sangerari post op Cezariana - moderate, intermitente, la efort, aparute după două săptamani si inca
- 0Operatia de cezariana umflata
- 1Cezariana
Mai multe informații despre: Cezariana Recuperarea dupa cezariana
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: