dupa nasterea de cezariana, are hemoroizi

12-08-2009
patrascoiu
Nu este medic/terapeut
patrascoiu
am si eu o mica, mare problema.nu sunt in stare sa dau un diagnostic chiar daca sunt student la medicina.an mai mic adevarat.am venit in vacanta la sora mea.in spania...si dupa o nastere de cezariana, cu toate ca nare nimika dea face, iau amarut hemoroizi, adevarat ceva cam mari la fund.sambata acuma are botez la copil, si nu poate sa mearga la spital, defapt nu vrea pentru ca stie sigur ca o so bage direct in operatie la cum sunt medicii de aici, este cam cat o nuca din pacate si lung pe zona fundului, anusului, sunt externi, nu interni, nu sangereaza deloc cand merge la toaleta si nici nu o doare.insa cei externi e jale, se vaita tare de ei, si nu vrea sa mearga la spital din cauza unei internari in zi de botez.un sfat va rog, ce ar putea sa ia, sau cu ce unguent bun sa-r putea da...ceva antiinflamator sau anelgezic.? ce anume?
Multumesc!
3 comentarii
0
12-08-2009, ora 20:28
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Uffff...in Spania medicamentele/unguentele au alte denumiri comerciale!
Cel mai bine ar fi sa faca un consult proctologic, dar daca nu poate/nu vrea, sa foloseasca urmatorul tratament timp de minim 7 zile:

3-4 catei de usturoi zdrobiti cu tot cu coaja si un pahar de lapte crud; se amesteca bine usturoiul cu laptele si se aplica comprese. Durerea dispare chiar de la prima compresa, iar in 4-7 zile hemoroizii se retrag. Compresele se aplica de regula seara!

Ca unguente, poate sa foloseasca Hemorzon, Ultraproct, Hemorsal (conform prospectului aferent) etc., dar nu stiu daca se numesc asa si-n Spania!!!

Totusi, cel mai indicat este consultul proctologic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Multa sanatate;)

In speranta ca ti-am putut fi de folos, cu placere si respect,
NICK;)
0
13-08-2009, ora 12:38
patrascoiu
Nu este medic/terapeut
patrascoiu
cu tot respectul iti multumesc din nou nick:)
sunt mic si nu stiu multe, da intr-o zi o sa cunosc si eu dintre ele.
scuza-mi exprimarea, si greselile, pe ceilalti am vazut ca i-au suparat ca m-am pronuntat ca-s student la medicina si fac atatea greseli.numai eu stiu cate cuvinte sar cand scriu cursurile, si le inteleg pentru ca asa m-am invatat:)
scuze pt greselile de ortografie...multumesc mult
cu mult respect un doctoras mai mic:)
0
14-08-2009, ora 12:57
Medicina naturista, complementara, alternativa
Heiiiiiiiiiiiii, stai linistit, niciun om nu este perfect! Si eu la un moment dat nu puneam pret pe ortografie si morfo-sintaxa (ma interesa mai mult sa ajut decat sa scriu f corect), dar am observat ca oamenii (unii) devin foarte iritati din cauza acestui inconvenient, si...

Tot ce este MIC, creste MARE, ai incredere si vei putea ajunge cu ajutorul lui Dumnezeu un medic foarte briliant. Bate si ti se va deschide, cere si ti se va da si ai incredere si vei avea ;))))))

Stiu cum este sa fii "bagat in priza". In timpul facultatii de geografiei am avut o profesoara care preda poluarea mediului si care era in stare sa termine un curs de 7 pagini in 45 de minute. Avea un tempo de predare extraordinar de rapid. Eu scriam putin si ma plictiseam, ba chiar ma faceam ca scriu...imi era imposibil sa scriu atat de rapid si lizibil (descifrabil). Ori scriam hieroglife, ori dormitam, si preferam "somnolenta", asa ca...te inteleg! In plus, fiecare are dreptul sa scrie cum doreste, si raspunde cine doreste!
In concluzie, nu am ce sa-ti scuz...faptul ca ti-ai cerut scuze denota mult bun-simt, fapt pt care te felicit!

Numai Bine, vacanta placuta si multa sanatate ca este mai buna decat toate!

Te salut cu placere si respect,
NICK;)

Tu vei fi doctor, eu voi fi terapeut (esti mai tare in parcare :)))))))))))))))))))))))))))) ;)))))!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Alăptarea după cezariană
  • Cezariana a fost asociată cu o creștere a cazurilor de avort și sarcină ectopică
  • De ce apar hemoroizii?
  • Copiii născuți prin cezariană pot prezenta un risc mai ridicat de obezitate
  • Numărul tot mai ridicat de cezariene ar putea avea impact asupra evoluției
  • Dacă stai mult pe toaletă faci hemoroizi?
  • Ce sunt hemoroizii, de ce apar și alte întrebări frecvente despre hemoroizi
  • Hemoroizii se pot vindeca spontan (fără tratament)?
  • Sunt cremele pentru hemoroizi eficiente?
  •