Am uitat sa-mi iau pastila... sunt speriata

19-11-2009
taflanoana
Nu este medic/terapeut
taflanoana
Buna ziua! va rog sa ma ajuti si pe mine ca sunt putin cam speriata (ce-i drept din cauza mea) : iau logest de vreo 6 luni si marti seara am adormit si am uitat sa-mi iau pastila. Miercuri dimineata am plecat in graba si am uitat sa mi le iau de acasa. Miercuri seara (pe la 10) am luat pastila de marti seara, iar la 20 de minute am luat-o si pe cea de miercuri dupa care am avut contact sexual neprotejat. Care sunt riscurile? Va rog sa-mi raspundeti cat puteti de repede si sa-mi dati niste solutii ca sunt cam speriata. Multumesc mult!
5 comentarii
0
19-11-2009, ora 17:58
megghi
Nu este medic/terapeut
megghi
ciao!
normal ar fi sa termini toata foglia,
si de acum inainte pana la inceperea celei de a doua folii sa te protejezi pentru ca nu mai esti protejata de pilula.
si nu ai de ce sa te sperii,
0
19-11-2009, ora 22:31
taflanoana
Nu este medic/terapeut
taflanoana
mersi mult de tot! sa dea d-zeu sa nu fie nimic.eu sunt speriata ca am avut contactul acelea neprotejat. am cum sa raman gravida ? :((
0
20-11-2009, ora 13:46
megghi
Nu este medic/terapeut
megghi
nu prea cred, ar fi chiar culmea sa ramai insarcinata,
eu am luat vreo 5 ani si tot asa cateodata uitam si cate 2 pilule si nu mi s-a intamplat nimic, sper ca si tie sa iti mearga totul bine, pupici
0
20-11-2009, ora 13:50
taflanoana
Nu este medic/terapeut
taflanoana
mersi mult de tot! pupici
oricum as vrea sa ma duc si la un doctor bun ( adica nu genul dezinteresati) poate stii si un doctor bun :)
mersi mult inca o data!
0
22-11-2009, ora 15:16
megghi
Nu este medic/terapeut
megghi
ai dreptate du-te si cauta un doctor bun,
eu nu te pot ajuta imi pare rau, te pup si bafta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul