Cum procedez daca iau pilule Logest si am vomitat?
Buna ziua! Aseara la ora 21:00 am luat pilula si la ora 01:30 am vomitat, adica la 4 ore jumate de cand am luat pilula. Tin sa mentionez faptul ca sunt a 3a sapt de administrare dupa folie, mai exact mai am 4 pilule si termin folia. Vreau sa stiu ce trebuie sa fac acum, dc trebuie sa mai iau inca o pilula sau cum sa procedezpt a fii in continuare protejata pt ca stiu ca este posibil ca substantele active pot sa nu fie absorbite complet,
Astept un raspuns cat mai rapid din partea unui doctor, va multumesc mult!!!
Astept un raspuns cat mai rapid din partea unui doctor, va multumesc mult!!!
3 comentarii
Continua sa iei pilulele normal, si timp de 7 zile de acum inainte protejeaza-te printr-o metoda alternativa. Nu vei ramane insarcinata, stai fara grija, nu esti in perioada fertila nicicum.
Pe la ora ora 10:30 am vb cu cineva specializat si mi-a sp ca pt mai multa siguranta sa iau pilula pe care trebuia sa o iau diseara si am luat-o la 10:30 iar diseara sa o iau pe cea de maine seara si tot asa, doar ca o sa termin folia cu o zi inainte fata de cum trebuia, adica in loc sa termin folia miercuri, o termin marti, dar am uitat sa o intreb cum procedez cu pauza de 7 zile, pentru ca in prospect scrie ca dc ai omis sa iei o pilula din a 3a sapt dupa folie nu mai treb sa ti pauza de 7 zile, ci sa incepi direct urm blister. Daca termin folia marti practic ar trebui sa tin pauza de 7 zile si sa incep urm folie miercurea urmatoare si o sa mi se decaleze menstruatia cu o zi, nu?Initial terminam folia miercuri si le incepeam joia viitoare. Dar nu stiu dc trebuie tinuta pauza de 7 zile sau nu?? Imi puteti rasp, va rog???
Imi poate rasp si mie cineva la ceea ce am scris mai sus? Am nevoie de un raspuns cat mai repede pt ca o sa termin folia de pilule si nu stiu ce sa fac cu pauza de 7 zile.va rog mult!! Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1am ameteli puternice, stari de voma
- 5Scad in inaltime. De ce?
- 9dureri de stomac si de burta plus altele
- 7Tuse pana vomit
- 4Nu pot manca din cauza razelor
- 6Diagnostic gresit: nu am pofta de manacare si vomit verde
- 3dureri abdominale in partea dreapta, febra 37, 8 si stari de voma
- 3Arsuri, vomitat si diaree in timpul sarcinii...
- 7greata, voma
- 4De ceva vreme incoace, am in permanenta un nod in gat
- 0senzatie de voma
- 5este posibil sa te ingrasi de la logest?
- 4Am luat din greseala un antidepresiv... si apoi un anticonceptional
- 4Stare de voma dupa fiecare masa.
- 4Stari de voma, greata, balonare, dureri (intepaturi) de ovar, dureri de cap
- 4Migrena si lesin + voma, frisoane si senzatie de oboseala
- 2logest (cred ca am inceput pe spotting?)
- 4vertij puternic cu stari de voma, ameteli puternice unde totul se invartea cu mine
- 0Copil 2 ani si 9 luni stari de voma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: