Secretie maronie, dupa ce am incetat sa mai iau Logest
Buna ziua! Am incetat sa mai iau Logest, si acum dupa o saptamana(ultima folie am luat-o pana la capat, si mi-a venit si menstruatia), mi-a aparut o secretie maronie. Este normal? Stiu ca in timp ce iei ac este posibil sa apara(eu insa nu am avut), dar acum dupa ce nu mai iau, este normal?Mentionez ca luam AC din Decembrie.
Multumesc!
Multumesc!
4 comentarii
Atat la inceperea tratamentului cu anticonceptionale, cat si la oprirea lui este posibil sa apara secretii reduse cantitativ, dar care pot fi prelungite. Din fericire, asemenea probleme se rezolva de regula fara nici un tratament.
buna ziua,
Am si eu o problema, am luat anticonceptionale din iulie2002 pana in octombrei 2007 si de cand am intrerupt luarea lor am avut un ciclu menstrual haotic de la 35 de zile pana la 55 de zile lungimea lui. Oare sunt pastilele de vina?
Si mai am o problema luna asta mi-as venit pe 20 iulie si are o culoare secretia maronie foarte redusa cantitativ. Ce ma sfatuiti sa fac?
Mentionez ca vreau sa fac un copil.
Va multumesc anticipat.
Am si eu o problema, am luat anticonceptionale din iulie2002 pana in octombrei 2007 si de cand am intrerupt luarea lor am avut un ciclu menstrual haotic de la 35 de zile pana la 55 de zile lungimea lui. Oare sunt pastilele de vina?
Si mai am o problema luna asta mi-as venit pe 20 iulie si are o culoare secretia maronie foarte redusa cantitativ. Ce ma sfatuiti sa fac?
Mentionez ca vreau sa fac un copil.
Va multumesc anticipat.
Legatura cauza-efect intre tratamentul cu anticonceptionale si actualele tulburari de ciclu nu este de loc evidenta. Un consult homeopatic ar fi foarte indicat pentru reglarea ciclului in conditiile in care va doriti un copil
Buna ziua, luna trecuta pe 10, am incetat sa iau anticonceptionale (micriginon) si nu mi-a venit menstruatia, doar o scurgere maronie timp de trei zile.
Tin sa mentionez ca nu am avut ciclul regulat, decat pe timpul in care luam anticonceptionale, am facut un test de sarcina pe 27, a iesit negativ, dar imi este putin frica pentru ca inca nu mi-a venit menstruatia si suntem in 11
Tin sa mentionez ca nu am avut ciclul regulat, decat pe timpul in care luam anticonceptionale, am facut un test de sarcina pe 27, a iesit negativ, dar imi este putin frica pentru ca inca nu mi-a venit menstruatia si suntem in 11
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2se poate sa ramai insarcinata dupa a treia zi dupa ce ai inceput sa iei logest?
- 5nu pot scapa de anexita.. am secretie abundenta de culoare alba, fara miros
- 3LOGEST pilule interfereaza cu POLYGYNAX ovule?
- 8Dupa 7 luni cu logest, pot ramine insarcinata?
- 4Interpretare analize secretie vaginala
- 15secretie urat mirositoare
- 4secretie abundenta
- 0secretii vaginale
- 3Interpretare rezultat secretie vaginala
- 3Secretie maronie va rog un raspuns!!!
- 9interpretare analize secretie vaginala
- 2Secretiile vaginale din sarcina
- 9Analize OK, neplaceri in cuplu din cauza secretiei vaginale albe
- 0Logest pt prima data
- 2Analiza secretie vaginala
- 3Secretii maronii intre menstruatie.
- 2Rezultate secretie vaginala
- 2examen microscopic al secreţiei vaginale
- 2Contraceptive Logest
- 1Interpretare analize secretii vaginale
Mai multe informații despre: Secretiile vaginale logestul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: