exista oare sarcina..?rog un medic sa rasp.
de 2 ani si jumatate folosesc Logest, si pana luna aceasta nu am patit sa nu imi vina menstruatia la timp, de regula terminam folia lunea si in decursul zilei de vineri aparea sagerarea.astazi, ca niciodata pana acum, nu a aparut inca.
eu de regula fac sport [handbal] dar luna aceasta si trecuta nu am facut din cauza ca nu am avut timpul necesar pentru a ajunge la antrenamente. sa fie oare din cauza ca organismul meu s-a obisnuit cu efort si de aceea sa intarzie, sau sa fie alta cauza..? sex cu prietenul meu am facut ultima data acum vreo saptamana si jumatate, daca bine imi aduc aminte..
in cazul in care nu apare pana cand trebuie sa incep alta folie, ce fac.? un test de sarcina, un control ginecologic sau incep folia in mod normal..?
va multumesc anticipat si astept cat mai curand un raspuns.
eu de regula fac sport [handbal] dar luna aceasta si trecuta nu am facut din cauza ca nu am avut timpul necesar pentru a ajunge la antrenamente. sa fie oare din cauza ca organismul meu s-a obisnuit cu efort si de aceea sa intarzie, sau sa fie alta cauza..? sex cu prietenul meu am facut ultima data acum vreo saptamana si jumatate, daca bine imi aduc aminte..
in cazul in care nu apare pana cand trebuie sa incep alta folie, ce fac.? un test de sarcina, un control ginecologic sau incep folia in mod normal..?
va multumesc anticipat si astept cat mai curand un raspuns.
3 comentarii
1. Incepeti folia in mod normal. Pauza de 7 zile nu depinde de venirea sau nevenirea menstruatiei.
2. O sarcina este extrem de improbabila, dar nu este cu totul exclusa, deocamdata. Faceti un test de sarcina peste o saptamana.
2. O sarcina este extrem de improbabila, dar nu este cu totul exclusa, deocamdata. Faceti un test de sarcina peste o saptamana.
Am si eu o intrbare..
daca folosesc anticonceptionale. mai precis Nuvaring, apar simtomele de sarcina normala.. ?
adica eu in mod normal inainte sa imi vina CM aveam tot felul de dureri si de sani si de spate si si stari de greata si acum, cand am icneput sa folosessc nuvaring, adica luna asta nu am mai avut nici o durere, doar niste crampe..
oare ma reglat hormonal si de aceea au disparut durerile sau hormonii interactioneaza intre ei si nu mai am acele simtome. mie umpic firca sa nu fi ramas insarcinata pentru ca lam introdus doar in ziua 7..
daca folosesc anticonceptionale. mai precis Nuvaring, apar simtomele de sarcina normala.. ?
adica eu in mod normal inainte sa imi vina CM aveam tot felul de dureri si de sani si de spate si si stari de greata si acum, cand am icneput sa folosessc nuvaring, adica luna asta nu am mai avut nici o durere, doar niste crampe..
oare ma reglat hormonal si de aceea au disparut durerile sau hormonii interactioneaza intre ei si nu mai am acele simtome. mie umpic firca sa nu fi ramas insarcinata pentru ca lam introdus doar in ziua 7..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5oare e posibil sa fi ramas insarcinata?
- 68pot ramane insarcinata de la primul act sexual?
- 2am vreo sansa sa fiu insarcinata?
- 14Sunt sau nu insarcinata?
- 17imi intarzie ciclul, insa testele au iesit negative
- 21Oare am ramas gravida? urgent va rog!
- 5Sarcina sau nu ?!
- 3Sunt insarcinata?
- 11virgina insarcinata?!
- 3Motive de ingrijorare?
- 3sanse de a fi insarcinata
- 8Prezervatul s-a rupt (pt prima data)
- 1sarcina dupa anexita
- 1test de sarcina negativ dar o posibila sarcina?
- 0Sunt insarcinata?
- 10risc de sarcina??
- 1Este sau nu o sarcina?
- 2Sarcina?
- 0Este posibil sa fiu iar însărcinată?!?
- 1Risc sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? logestul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: