nume pilula de a doua zi...

Buna imi puteti spune va rog un nume pentru piula de urgenta ? vreau sa iau maine de la farmacie si nu stiu sub ce nume sa cer..multumesc anticipat :)
5 comentarii

Postinor.Dar ai mare grija, se foloseste maxim de 2 ori pe an si efectele secundare nu-s deloc de neglijat.

am avut un contact sexual normal iar apoi anal, , , a ejaculat in anus apoi am vazut pe lenjerie umezeala si o substanta alb-galbuie... daca a curs din anus pot ramane insarcinata? pentru problema aceasta m'am gandit sa iau... ce ma sfatuiti ?:) sa iau sau nu sunt sanse ?

Orice act sexual neprotejat care se incheie cu o ejaculare poate duce la o sarcina, iar in cazul sexului anal acest lucru se poate intampla doar daca sperma ajunge si in zona vaginului nu numai in zona anusului.Asadar riscuri sunt, dar destul de mici.Pe viitor, folositi prezervativul, chiar daca practicati sexul anal.

Si acum sa iau postinor ?:) sau nu este nevoie ? eu m'am gandit ca si daca era pe lenjerie sperma nu avea cum ajunge inauntru sa fie o sarcina.

In primul rand vezi daca erai in perioada fertila si abia apoi gandeste-te la postinor.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22am luat pilula de a doua zi fara motiv...
- 3am terminat folia de Logest... si pana azi nu mi-a venit ciclu
- 5postinor 2 de doua ori in aceeasi luna?
- 3ce metode de contraceptie de urgenta cunoasteti si cum se folosesc?
- 3Pilula de a doua zi... nelamurire
- 7pot fii insarcinata? Ajutoor!
- 3sa iau postinor?
- 8pot lua postinor dak am luat luna trecuta
- 4Escapelle si efectele sale (negative)
- 7pastila de a doua zi?
- 3pilula de a doua zi si menstruatia
- 2Contraceptive Logest
- 1Escapelle
- 1Ajutati-ma, va rog din suflet! probleme dupa Escapelle
- 2Efecte pe termen lung ale pastilei De a doua zi
- 0Pastila de urgentă - lipsa menstruație
- 2Sunt gravidă??
- 0Pastila de a 2a zi luata de 2 ori intr-o luna
- 1Pot ramane insarcinata?
Mai multe informații despre: Contraceptia de urgenta logestul pilula de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: