nume pilula de a doua zi...
Buna imi puteti spune va rog un nume pentru piula de urgenta ? vreau sa iau maine de la farmacie si nu stiu sub ce nume sa cer..multumesc anticipat :)
5 comentarii
Postinor.Dar ai mare grija, se foloseste maxim de 2 ori pe an si efectele secundare nu-s deloc de neglijat.
am avut un contact sexual normal iar apoi anal, , , a ejaculat in anus apoi am vazut pe lenjerie umezeala si o substanta alb-galbuie... daca a curs din anus pot ramane insarcinata? pentru problema aceasta m'am gandit sa iau... ce ma sfatuiti ?:) sa iau sau nu sunt sanse ?
Orice act sexual neprotejat care se incheie cu o ejaculare poate duce la o sarcina, iar in cazul sexului anal acest lucru se poate intampla doar daca sperma ajunge si in zona vaginului nu numai in zona anusului.Asadar riscuri sunt, dar destul de mici.Pe viitor, folositi prezervativul, chiar daca practicati sexul anal.
Si acum sa iau postinor ?:) sau nu este nevoie ? eu m'am gandit ca si daca era pe lenjerie sperma nu avea cum ajunge inauntru sa fie o sarcina.
In primul rand vezi daca erai in perioada fertila si abia apoi gandeste-te la postinor.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5contraceptia de urgenta se elibereaza pe baza de reteta?
- 36Anticonceptionale Logest si sexul
- 4help...sfat urgent in leg. cu pilula de urgenta postinor 2
- 3Postinor - efecte secundare
- 4ce anticonceptional as putea sa folosesc, logestul imi dadea o senzatie de greata
- 4va rog sa imi raspundeti cat mai repede-postinor2
- 3prezervativul a alunecat in vagin... la cat timp trebuie sa iau postinor sau escapelle?
- 4Pilula de a doua zi, sarcina sau nu
- 2postinor 2
- 2Avort medicamentos?
- 0Escapelle-probleme
- 1Nu reusesc sa raman insarcinata - Logest?
- 0Intrebare pastila de a doua zi dizolvata in cafea
- 1Escapelle in perioada fertila
- 1Va rog ajutați-mă urgent !! nu știu ce sa cred dacă am rămas însărcinată sau nu..
- 0Epilepsie si pastila de a doua zi
- 0Sângerare după pilula de a doua zi
- 0Avort aspiratie si contraceptie
- 0Postinor 2
Mai multe informații despre: Contraceptia de urgenta logestul pilula de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: