Stare de voma si greata

Buna ziua! Am, si eu o problema de vreo 6 luni. cand ma trezesc dimineata, imi vine sa vomit.(dar nu vomit)...si se mai intampla cateodata si in timpul zilei...sa fie de la inima,.de la stomac?din gat?de la ficat?va multumesc pentru raspuns
3 comentarii

Consultati un medic gastro-enterolog.Cel mai probabil aceasta stare de greata provine de la stomac.Una dintre cauze ar putea fi infectia cu Helicobacter pylori.
Sanatate!
Sanatate!

PE sotia mea o dor foarte tare ovarele.de pe la 14 ani mo tot dor in perioada de menstruatie dar ce vreo 2 ani si in rest...ce poate sa aiba?am fost la medici la focsani dar habar nu au... recomandati-ne un medic bun in tara asta!

Buna ziua. Am aceeasi problema. dimineata am senzatia ca ma inec...imi vine sa vomit.mentionez ca am 23 de ani si sunt fumator...Am problema asta de ceva timp. E posibil sa fie de la gastrita? Sau daca nu ce analize as putea face ?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Stari de voma si dureri de cap..ajutor
- 3Care ar putea fi cauza unei dureri stomacale la un copil?
- 4ce anticonceptional as putea sa folosesc, logestul imi dadea o senzatie de greata
- 9dureri de stomac si de burta plus altele
- 3cum sa fac sa nu mai am sezatia de voma la bronhoscopie sau de ce scuip sange dimineata
- 7Pneumopatie interstitiala
- 4Tot ce maninca, varsa..
- 3senzatii de arsuri in ochi si in zona genitala
- 6Menstruatie nereglutata, crampe menstruale, voma, diaree, transpiratii, ovare micropolichistice
- 0greata si stari de voma dupa efort
- 6stare special de grava de agorafobia
- 4Sotul meu are greturi serioase dupa fiecare masa...
- 3Ce se intampla cu mine?
- 7un sfat va rog!
- 7greata, voma
- 4Bolboroseli stomac
- 0Stomac strangulat!
- 4Stari de greata, fara voma.. de cand mi-e rau am mai renuntat la tigari
- 7dureri insuportabile de cap, greata, voma, spondiloza cervicala
- 13eructatii severe durere in partea stanga balonare si ameteala puls marit
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: