greata persistenta
sper sa nu plictisesc...in urma cu 5 luni am avut o criza de rinichi si o infectie urinare cu ecoli, am primit tratament cu antibiotice si urovaxom dupa care am eliminat o piatra / IN urma analizei a reiesit ca este din acid uric/ ap primit tratament cu milurit si calmante.Dupa toate astea au inceput problemele senzatie de greata aproape toata ziua arsuri in capul pieptului nu.mi place nicio mincare maninc doar supa si orez cu cartofi Imi chioraie matele si am o stare de rau general am slabit sun t palid ma doare cand si cand in partea dreapta langa buric am senzatia ca ramin fara aer nu mai am chef de nimic Tin sa mentionez ca am fost sportiv si am 37 ani.va multumesc anticipat oricui este in masura si p[oate sa dea un raspuns
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ma simt rau, greturi, fara pofta de mincare, ameteli, oboseala cronica
- 5Am nevoie de niste pareri, am uitat pastila mai bine de 12 h. sunt insarcinata?
- 6imi este f greata imi vine sa vomit in orice interval al zilei... sunt insarcinata?
- 5O fi anxietate?
- 4dureri in partea dreapta, balonare si greata
- 3greata varsaturi dureri abdominale
- 22greata puterinca dimineata si anxietate
- 7sper sa imi raspunda si mie cineva intr-un final.
- 7Dureri de stomac, greata, gastrita?
- 13Gura uscata, inghit greu lichide
- 6Acum 2 saptamani jumate: greata, discomfort abdominal, lipsa brusca a poftei de mancare
- 1foame continua, greata sa mananc
- 1Greata si slabiciune musculara
- 1mancarimi si greturi
- 1Greata zilnica si nod in gat!
- 1Greata si discomfort
- 6De ce vomit?
- 0câteodată am stării de greață iar când ragai simt o durere in spate la fel și in stomac
- 5Durere in partea dreaptă sub coaste
- 2Amețeala, greață, oboseala extrema
Mai multe informații despre: Greata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: