nu stiu ce pateesc
![raul1234](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua am 18 ani si am o problema penisul meu nu are o erectie completa adica se mareste dar nu se intareste doar putin nu pot face sex cu ell si nici in timpul unei masturbari nu se intareste doar putin nu stiu ce sa fac sunt total demoralizat va rog ajutati.ma
2 comentarii
![Psiholog Pescaru Valentin](/arata_img.php?img=cont_171088.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua,
Pot exista mai multe cauze pentru ceea ce ti se intampla, inclusiv masturbarea in exces. iti recomand un control la un medic-sexolog care sa evalueze daca exista o cauza fiziologica-medicala. El iti va indica, in functie de situatie, si care sunt variantele de actiune.
Valentin Pescaru
psiholog-psihoterapeut-sexolog
Pot exista mai multe cauze pentru ceea ce ti se intampla, inclusiv masturbarea in exces. iti recomand un control la un medic-sexolog care sa evalueze daca exista o cauza fiziologica-medicala. El iti va indica, in functie de situatie, si care sunt variantele de actiune.
Valentin Pescaru
psiholog-psihoterapeut-sexolog
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5in timpul actului sexual.. erectie slaba
- 1erectie slaba
- 2Erectie slaba.colesterol
- 3Ejaculare precoce + erectie slaba
- 4Erectie slaba pe fond psihologic
- 1mă termin repede ce pot face?
- 4Erectie si ejaculare slaba
- 1ejaculare precoce si erectie slaba
- 0Libidou scazut, erectie slaba, ejaculare lenta
- 0Am si eu o problema cu penisul
- 8Problema Erectie! Va rog sa imi raspundeti si nu in bataie de joc! Multumesc
- 3Astept un sfat urgent!!! in stare de erectie nu mai are aceeasi marime ca inainte si este cam moale
- 3probleme potenta
- 0Probleme cu erectia. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns!
- 1Sa fie impotenta?
- 3Problema erectie
- 1Probleme cu erecția
- 2Erectie slaba sau deloc! AJUTOR
- 1Soft glans syndrome
Mai multe informații despre: erectia slaba
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: