Lipsa de încredere din cauza convorbirilor cu colega de serviciu !
Relatie de aproape 14 ani, căsătoriți de 6 ani si 2 copiii minunați! Zic eu ca din totdeauna nu am fost super activa din punct de vedere sexual, la modul ca o făceam doar de dragul de a o face, pentru el! Acum de aproape 3 luni am avut o bănuială că între el și colega de serviciu ar fii ceva, asa instinctiv sa zicem, am mai gasit in telefon la cautare numele ei, fără nici un apel in lista si tot asa! Intr o zi a venit acasa cu buzele de fond de ten, atunci a început nebunia si controlul meu asupra lui mai atent sa spunem asa! Am instalat o aplicatie pentru a recupera mesajele de pe whatsapp si surpriza a funcționat! Ei își vorbeau reciproc cand aveau timp la munca, prin mesaje etc...despre relațiile lor ce ii nemulțumește si uite asa situatia a degenerat si el a vrut mai mult, a sărutat o atat stiu, mai mult spun ei ca nu s a intamplat ! Era foarte supărat pe mine tot din pricina vieții sexuale ca il refuz ca tot timpul il dedic copiilor si tot asa si din cauza asta spune el ca a fost egoist si a vrut mai mult pentru el ! Si cand avea ocazia ii fura cate un sărut/pupic ma rog! Eu i am pus mesajele in fata si a recunoscut mi a povestit de unde a început ca ea la refuzat constant ca ii era frica si mi a spus că ea il asculta si asta la facut sa simtă ceva pentru ea, o simpatie ii place compania ei, felul de a fii! Ma rog eu am vorbit si cu ea, ma asigura ca nu a fost nimic mai mult ! Ca ea cand nu era atentă el o pupa si ca nu a vrut niciodată să îmi facă rau, dar el insistă mereu! Eu le.am spus că eu nu pot continua dacă ei or sa se vada zilnic acolo, numai am incredere! I am spus tot ce ma deranjează si pe mine ; plecările lui cu prietenii, nu se sfătuiește cu mine, s a obisnuit ca eu sa ii ofer libertatea dar uite ca nu am făcut bine ! El spune ca de fiecare dată când imi spune sa ies eu nu vreau, dar pe buna dreptate apelez mereu la mama mea sa stea cu cei mici...ma simt aiurea !Mie imi face placere sa ies cu el dar ma gandesc si la alte detalii! Problema este ca eu acum sunt foarte geloasă, posesiva pot spune ma indoiesc mereu de ceea ce face...ii controlez telefonul a spus că sunt obsedată, ca asta nu este iubire ! El vrea peste noapte ca eu sa am incredere din nou! Ce e drept de cand s a intamplat si am vorbit si ne am spus ce ne deranjează am fost mai ok la modul ca am văzut schimbarea si la el...cauta mai mult timp sa stea cu mine...incearca sa repare rau facut..dar eu nu pot sta linistită ! Interpretez totul asa cum vreau eu ! Si el este in fiecare zi cu ea la serviciu ! Ei m au asigurat ca nu o sa mai fie nici o conversatie nimic, stict de munca ! Dar mintea mea stă doar acolo! Ce sa fac cum sa am din nou incredere ! Am 2 copii si o familie frumoasă nu vreau sa pierdem asta !
3 comentarii
Incercati psihoterapie de cuplu, mergeti la un duhovnic regulat, spovediti-va, impartasiti-va. Astfel se va suda legatura intre voi.
În primul rând încercați să nu mai aveți discuții despre ce s-a întâmplat, pentru că o să vă aducă înapoi în punctul de unde ați plecat. Faceți o analiză temeinică a relației, despre cum vreți să-și continue cursul.
Discutați cu calm despre ce vă propuneți să faceți de-acum înainte, despre ce și-ar dori fiecare. Învățați să vă ascultați unul pe altul, să cereți argumente când vi se pare că partenerul nu ar avea dreptate în ceea ce spune sau ce își dorește, pentru că argumentele pot ajuta mai mult decât furia care duce la conflict.
Considerați subiecte tabu cele care v-au deranjat. Încercați să ieșiți mai mult împreună, pentru că nici-o bunică nu se supără când e solicitată să stea cu nepoții, ba dimpotrivă, pentru că aceștia îi redau vitalitatea.
Încercați să nu-i mai controlați telefonul și mai acordați-i și prezumția de nevinovăție, pentru că neîncrederea nu face decât să vă strice relația.
În general bărbații pleacă dintr-o relație atunci când sunt cicăliți și atmosfera conflictuală ajunge de nesuportat.
Nu faceți greșeala să considerați că iubirea vine de la sine în căsătorie, trebuie făcut tot timpul ceva să fie menținută. Apoi gelozia vine dintr-un complex de inferioritate, atunci când consideri că persoana care îți atrage soțul îți e superioară prin ceea ce face și cum arată. Dovedește că ești mai bună, surprinde-l tot timpul cu ceva nou, ai mai multă grijă de tine. Dacă simți că nu reușești singură, mergeți la un consilier sau terapeut de cuplu, să vă ajute să ieșiți din impas.
Se poate face consiliere și online, nefiind necesar să vă deplasați în cabinetul unui psiholog în situația în care nu găsiți timpul necesar sau nu aveți un psiholog în apropiere.
Discutați cu calm despre ce vă propuneți să faceți de-acum înainte, despre ce și-ar dori fiecare. Învățați să vă ascultați unul pe altul, să cereți argumente când vi se pare că partenerul nu ar avea dreptate în ceea ce spune sau ce își dorește, pentru că argumentele pot ajuta mai mult decât furia care duce la conflict.
Considerați subiecte tabu cele care v-au deranjat. Încercați să ieșiți mai mult împreună, pentru că nici-o bunică nu se supără când e solicitată să stea cu nepoții, ba dimpotrivă, pentru că aceștia îi redau vitalitatea.
Încercați să nu-i mai controlați telefonul și mai acordați-i și prezumția de nevinovăție, pentru că neîncrederea nu face decât să vă strice relația.
În general bărbații pleacă dintr-o relație atunci când sunt cicăliți și atmosfera conflictuală ajunge de nesuportat.
Nu faceți greșeala să considerați că iubirea vine de la sine în căsătorie, trebuie făcut tot timpul ceva să fie menținută. Apoi gelozia vine dintr-un complex de inferioritate, atunci când consideri că persoana care îți atrage soțul îți e superioară prin ceea ce face și cum arată. Dovedește că ești mai bună, surprinde-l tot timpul cu ceva nou, ai mai multă grijă de tine. Dacă simți că nu reușești singură, mergeți la un consilier sau terapeut de cuplu, să vă ajute să ieșiți din impas.
Se poate face consiliere și online, nefiind necesar să vă deplasați în cabinetul unui psiholog în situația în care nu găsiți timpul necesar sau nu aveți un psiholog în apropiere.
Buna, am aproape 47 de ani, sunt realizata profesional, fara copii din pacate si sunt intr-o relatie, casatorita, cu un barbat cu 10 ani mai tanar. Stiu, cineva ar putea stramba din nas.
Pana acum cativa ani am trait oarecum aceeasi experienta ca si tine. Viata mea aproape devenise un calvar, ma afecta atat profesional, avand totusi norocul ca aveam propria-mi firma si suportul moral al dragei mele prietene de o viata, cat mai ales ma afecta sentimental.
Astazi primeam flori si atentie, maine nu-mi raspundea la telefon toata ziua si venea acasa dimineata.
Tot timpul exista "ceva" la birou aparut urgent si care trebuia rezolvat.
Asta pana banuielile mele au devenit certitudini si l-am surprins intr-o situatie foarte jenanta, kinky as putea spune, situatie jenanta nu doar pentru mine ci si pentru el. Si daca nu ar fi fost deja suficient, am constatat ca aveam si o boala cu transmitere sexuala...
Evident, toate astea au pus capac, am facut cred o criza de isterie si l-am aruncat si pe el si toate hainele in strada (casa era doar a mea).
Finalul ? astazi suntem impreuna, facem multe lucruri impreuna, discutam despre aproape orice, ne intelegem si el e foarte atent.
Cum a fost posibil? l-am angajat la mine la firma si l-am conditionat sa poarte o centura de castitate, la inceput tot timpul, ulterior doar cand nu eram impreuna. Si da, fara parola secreta la telefon :)
Profesional a descoperit ca este mai implinit in prezent iar sexual si sentimental suntem ambii intr-o provocare si descoperire frumoasa.
Nu stiu daca neaparat si pentru voi reteta poate fi aceeasi, insa intr-o relatie faci si sacrificii, pentru celalat, pentru cuplu. Cert este ca incerci tot ce este de incercat si daca totusi implinirea nu exista, poate te mai gandesti odata...
Pana acum cativa ani am trait oarecum aceeasi experienta ca si tine. Viata mea aproape devenise un calvar, ma afecta atat profesional, avand totusi norocul ca aveam propria-mi firma si suportul moral al dragei mele prietene de o viata, cat mai ales ma afecta sentimental.
Astazi primeam flori si atentie, maine nu-mi raspundea la telefon toata ziua si venea acasa dimineata.
Tot timpul exista "ceva" la birou aparut urgent si care trebuia rezolvat.
Asta pana banuielile mele au devenit certitudini si l-am surprins intr-o situatie foarte jenanta, kinky as putea spune, situatie jenanta nu doar pentru mine ci si pentru el. Si daca nu ar fi fost deja suficient, am constatat ca aveam si o boala cu transmitere sexuala...
Evident, toate astea au pus capac, am facut cred o criza de isterie si l-am aruncat si pe el si toate hainele in strada (casa era doar a mea).
Finalul ? astazi suntem impreuna, facem multe lucruri impreuna, discutam despre aproape orice, ne intelegem si el e foarte atent.
Cum a fost posibil? l-am angajat la mine la firma si l-am conditionat sa poarte o centura de castitate, la inceput tot timpul, ulterior doar cand nu eram impreuna. Si da, fara parola secreta la telefon :)
Profesional a descoperit ca este mai implinit in prezent iar sexual si sentimental suntem ambii intr-o provocare si descoperire frumoasa.
Nu stiu daca neaparat si pentru voi reteta poate fi aceeasi, insa intr-o relatie faci si sacrificii, pentru celalat, pentru cuplu. Cert este ca incerci tot ce este de incercat si daca totusi implinirea nu exista, poate te mai gandesti odata...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13ma insala si nu vrea sa recunoasca
- 3Oare ma insala?
- 4Ma insala?
- 2sfaturi pt recuperarea familiei
- 5Sa lupt sau sa renunt?
- 10Shit happens! Sau, de ce mi se intampla mie?!
- 41Eu căsătorită, el căsătorit. Am intrat într-un joc al seducției... Ce să fac?
- 7M-a înșelat și sunt confuza
- 2Sfaturi! am aflat ca are o amanta
- 6Iubitul meu are pe altcineva
- 2Simt ca soția ma înșală...
- 3Cred ca sotul meu m-a inselat
- 1Am fost inselat de sotie
- 7Am nevoie de ajutor - am aflat ca sotia are o relatie extraconjugala
- 2Cum pot sa il fac sa treaca peste infidelitate?
- 6Sotia mea a comis un adulter
- 0Inselat sau greseala
- 7Cat timp dureaza durerea dupa infidelitate
- 12Cum pot să trec peste amant, dacă nu îl pot scoate din viața mea?
- 2Ajutor! Relatia de cuplu
Mai multe informații despre: infidelitatea