Crusta la nivelul nasului
Buna ziua, de vreo cateva luni mi se formeaza o crusta in jurul nasului. Daca o rup inainte sa cada ea se irita zona si mai tare (prima oara se face rosie si apoi dupa 1-2 zile formeaza o crusta), , , , , am si o senzatie de mancarime usoara. Daca ma scarpin, la fel se irita iar zona si iar formeaza crusta. Am observat daca o las in pace fara sa o ating in vreun fel, se recude 90 %.dupa care orice mica atinge iar o activeaza. Daca e nevoie si de o poza si aveti nevoie pentru mai multe detalii, va rog sa imi cereti.
7 comentarii
Buna ziua,
doar un consult la dermatologie
ti-ar fi rezolvat demult, problema.
O zi buna.
doar un consult la dermatologie
ti-ar fi rezolvat demult, problema.
O zi buna.
da poti trimite o poza pe mail
Copilul are boala wegener(nu stiu daca am scris bine ), face tratament o data la doua saptamani, merge bine, cum se vindeca aceasta boala?(Dana)
o boala autoimuna.. se vindeca foarte greu.
este vorba despre o reactie necontrolata a sistemului imunitar care in acest caz duce la aparitia acelor formatiuni granulomatoase si arteritei
Va recomand sa fiti foarte atenti la alimentatie.. sa excludeti toate alimentele cu potential alergen( ou, capsuni, coloranti artificiali, condimente, euri..s.a)
O alimentatie foarte simpla ar ajuta organizmul sa fie mai putin intoxicat si in acest caz sistemul imunitar nu ar mai fi in alerta, evitant in acest caz reactiile necontrolate si exagerate la factorii externi sau interni !
este vorba despre o reactie necontrolata a sistemului imunitar care in acest caz duce la aparitia acelor formatiuni granulomatoase si arteritei
Va recomand sa fiti foarte atenti la alimentatie.. sa excludeti toate alimentele cu potential alergen( ou, capsuni, coloranti artificiali, condimente, euri..s.a)
O alimentatie foarte simpla ar ajuta organizmul sa fie mai putin intoxicat si in acest caz sistemul imunitar nu ar mai fi in alerta, evitant in acest caz reactiile necontrolate si exagerate la factorii externi sau interni !
Va multumesc pt.raspuns, copilul are 12 ani, va doar sa-mi spuneti daca boala este vindecabila?
Buna ziua, este a doua oara cand din cauza prafului ( asa am dedus eu ) mi se imflameaza nasul si se intinde spre pomete, acea imflamatie este ca un fel de crusta si rosie ( pielea devine dealtfel foarte aspra, nu fina cum este in mod normal si porii se deschid foarte mult ).Precizez ca pielea mea in general este uscata.v-as ruga din suflet daca mi-ati putea da un sfat. Va multumesc anticipat!!!
este o problema Dermatologica.. nu ORL
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4imi crapa pielea de pe maini si am si o mancarime
- 816Nas infundat, respiratie diminuata
- 7pielea crapata (maini si picioare) - creme/unguente?
- 50M-am trezit intr-o dimineata cu nasul infundat
- 26hipertrofie cornete nazale inferioare
- 8tuse si secretii
- 9Mucus cu sange din nas, de ce?
- 66buna ziua, m-am lovit la nas
- 7crapaturi la decalotare plus pete albe
- 6Vase dilatate...remediu
- 6Imi trag nasul foarte des, mi se infunda timpanele.. desi nu sunt racit
- 14Cum se face radiofrecventa?
- 6coji cu sange in nas
- 2Nas umflat din cauza racelii?
- 1Nas distrus.